Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tup yaotrmadan once söledı adam bana bugun bu ılacları yazmıs

kızlar sankı adam dogal yollan bebek dagıtıyor gıbıme geldı :)))))

rabbım herkesın yuzunu guldursun

krısssss canım bana ozleden yazdıgım sey ıcın bakıp haber verırsın demı en yakın zamnda.
ayrıca senın verdgın lıste ne olcek sımdı kalsnmı sadece bu lacımı ıcırım

endol ile treantal vıtamınmı ne işe yarıor ve pahalımı
pzartesı alırım artık :(
of bu tedavı fazla uzun suremez vede ıse yarar ınşşşşşşş

esracım sabırla kaan hocanın tedavisini uygula arkadaşım inşallah güzel de sonuçlanacaktır bıkma pes etme

meri sagol canim hamile kalan cokta iste tedavi yok diyince bozuldun yani
pamuk sagol canim nasip iste fazla kaptirdim bu ay kendimi galiba presed falanda gelince
insallah bu onumuzdeki ay olur
kizlar ben 5 kilonun ustunde dogmusum

tup yaotrmadan once söledı adam bana bugun bu ılacları yazmıs

kızlar sankı adam dogal yollan bebek dagıtıyor gıbıme geldı :)))))

rabbım herkesın yuzunu guldursun

krısssss canım bana ozleden yazdıgım sey ıcın bakıp haber verırsın demı en yakın zamnda.
ayrıca senın verdgın lıste ne olcek sımdı kalsnmı sadece bu lacımı ıcırım

ozelden birsey daha yazicam sana beklermisin

10 dakika beklemem gerekiyor:)

klomen isini bir an once netlestir canim

zten 25 gün dolmuştu 5 gün ara vermemiz gerekiyodu klomene canım o süredede mutlaka cevap alırım ben kaan hocadan

krishazel ya bu kızların eşleri proxeed ,ginko ,gnseng ,evicap ,omega, l argine hepsini birden kullanıyolar kıskandım ben şimdi biz bıraktık sadece l argine proxeed birde evicap var menüde benim eşimin neyi eksik hımmmmmmmmmmmmmm:44::44:

meri sagol canim hamile kalan cokta iste tedavi yok diyince bozuldun yani
pamuk sagol canim nasip iste fazla kaptirdim bu ay kendimi galiba presed falanda gelince
insallah bu onumuzdeki ay olur
kizlar ben 5 kilonun ustunde dogmusum

sende benim gibi doğmuşsun nerdeyse :)))))))) benim preseed çekmecemde duruyo beklesin bakalım :) kullanacağım günlerde gelecektir

zten 25 gün dolmuştu 5 gün ara vermemiz gerekiyodu klomene canım o süredede mutlaka cevap alırım ben kaan hocadan

krishazel ya bu kızların eşleri proxeed ,ginko ,gnseng ,evicap ,omega, l argine hepsini birden kullanıyolar kıskandım ben şimdi biz bıraktık sadece l argine proxeed birde evicap var menüde benim eşimin neyi eksik hımmmmmmmmmmmmmm:44::44:

kıskançlık yapacağına al kredi kartını eline başla siparişlere kıskanç :1:

bn daha alamadım presedı kartımız doluuu
sınır oldum
kesım tarıhı gecsede alsam hem

şimdilik kullanma zaten eşinin değerleri iyi olduğunda kullan ben saklıyorum henüz kullanmadım değerler yükseldiği zaman kullanıcam inşallah

kızlar ben şimdilik çıkıyorum temizliğime devam edeyim bu saatte yapılırmı yapılır :)))))))))

canim ginseng alabilirsin...
sonrada omega 3

Arkadaşlar yazınızı görünce bende paylaşmak istedim.
Öncelikle boncukboncuk sana çok teşekkür ederim.Senin tavsiyenle Kaan hocaya mail attım dün ve bugün hoca hemen cevap verdi. Tahlilleride maille göndermiştim. İst. gittiğimiz doktorlar direk tüp bebek dedi Kaan hoca önce tedaviye gidelim yanıt alamazsak tüp bebek dedi. Okadar mutlu oldumki anlatamam. 1 ay kullanıp ilaçları sonra tahlil yaptırıp yanına gelmemizi söyledi.
Bugün itibari ile çok umutluyum arkadaşlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Doğal yollarla hayırlı sağlıklı bebişler nasip eylesin güzel allahım....
AMİN

Önce eşiniz sabahları 1 adet Endol adlı tabletlerden, akşamları da yine 1 adet Trental 400 mg tabletlerden almaya başlasın. 1 ay aralıksız kullansın. Bitince bir labortuvara ya da hastaneye gidip kanda FSH ve Testosteron hormonlarına baktırsın. Sonucu da bana bu sayfanın üzrine yazarak gönderin.
kaan bey bana yazmıs.........

esracım bugün mü geldi cevap:))))

Back
X