- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #9.581
tamam pamukçum sağol teşekkür ederim
rica ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam pamukçum sağol teşekkür ederim
şekerler ben çıkıyorum hepinize iyi geceler öpüldünüz![]()
yok canım daha kullanmadım şuan kaan hoca eşime iğne verdi biliyosundur 3 ay kullanacak şöyle 2.5 ay sonra kullanmaya başlarım diye düşünüyorum
krisim bana kore kırmızı ginseng linki gönderebilirmisin canım 15 tane kaldı ebayda baktım bir tane 180 kapsül çok güzel 65 dolardı swanson baktım oda çok ucuzdu gnc desem ilkini gnc den almıştım beyaz ginsengti bu defa kırmızı olsun istiyorum sana zahmet canımcım
krisim yeni geldi aklıma, senin eşinde de 1.derece varikosel vardı değil mi? Peki kim ameliyat olmasını önerdi? Benim eşim de de 1.derece varikosel var ve Ateş Hoca ameliyata gerek yok dedi. Çelişkili bir durum değil mi sence de?[/B]
ben geldim arkadaslar net im kesikti simdi geldi
arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum.
Bir sürü vitaminler var hangisi daha çok işe yarar hangisi hormonu yükseltmez hangi vitamin aynı anda kullanılır. gnc de omega destek kapsülleri var sizce tekbaşına işe yararmı ek olarak ne alınabilir. arginmax ve her gece keçiboynuzu kullanıyor zaten. burada birsürü vitamin adı gördüm yazmışsınız çok sağolun ama detaylı sormak istedim. Biraz evhamlıyımdırda.![]()
ben geldim arkadaslar net im kesikti simdi geldi
sağol canım keçi boynuzu kürünü içiyor zaten gingsen hakkında soracaktım nette araştırdım bir çok çeşidi varmış sperm sayısını arttırıyormuş siz hangisini kullanıyorsunuz. gerçekten arttırıyormu. spermleri..
benim yumurtlama günlerim geçti ama dün aşırı devam ediyozya acaba her ilişkide jeli kullanacakmıyım bilgin varmı canım
canim soylediklerimizi kullanabilirsin
hicbirirnin yan etkisi yok
siz arginmax kullaniyorsaniz zaten icinde l arginine , ginseng ve ginko biloba var dolayisiyle bunlari almaniza gerek yok
o halde sizin extradan kullanacaginiz sunlar olmali
evicap 200
omega 3 balik yagi
L carnitine
Cqenzyme 10
görmedin mi hayatım yazdım ya :))))))
Bende karar veremedim bu ay bi denesem mi acaba?Gerçi sayı,morfolojı düşük ama hareket iyi.Ne dersin,işe yararmıki?
Hoşgeldin şeker,sensiz hiç tadı olmuyor :81:
Sağol canım bizde kasımda umuta gittiğimizde tüp bebek öncesi emre bey vermişti corex le birlikte ozaman arginemax e devam ek olarak onlardan alalım![]()
hayir artik kullanmayacaksin
o 3 gun kullan yeter
sağol kriscim siz hiç ankaraya gittinizmi hocaya