Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar ben geldim..
Bütün gün hastanedeydim , sabah usg ye girdim , herşey çok güzel , tamamdır dedi hocam..
Öğleden sonra konsey toplandı , ilac dozlarım falan belirlendi, dr iğneciklerimi yazdı , lucrini aldım elimde puregon olduğunu söyledim , o halde onları kullan yetmezse takviye yaparız dedi..
İlaç raporum var dr yetmediği yerde reçete yazıcak tekrar gidip alacağım ..
Ama önce elindekileri bi kullan bakalım dedi..
Lucrine cuma günü Ya Allah Bismillah diyip başlıyorum ..
19. günde başlıyorum ..
İlk tedavimde 10 ünite ile başlamıştım bu sefer 15 ünite ile başlıyorum , yumoşlar iyice baskılanacak ..
İlk tedavimin ilaç dozlarına da baktılar , dosyama koydum o bilgileri..
Hayırlısı olsun bakalım ..
:nazar:
bılgemm hersey yolundaymıs sevındım
hadı bakalım mubarek cuma gunu baslıyorsun hemde ınsallah halayını cekmekte nasıb olur

kızlar merhaba :))
bugün ikindi itibariyle kırmızılar geldi ne yazıkki:(((
yani aşılamam tutmadı:Ç(((
yagmurum cok uzuldum ama ne dıyebılrızkı
zamanı gelınce hepımzıın olacak ınsallah sende bızde sasıp kalacagız ınsallah en kısa zamanda

37cf4a Ovulation charts on FertilityFriend.com

kizlar dogru yapiyomuyum bi degerlendirimisiniz..

canım dogru tabı ama degerlerın cok dengesız ceylandan sonra bı de senın atesını bole gordum
yozgatlılarda mı var bı haol nedır :27:

hep aynı saatte aynı sekılde olcuyorsun degılmı

gokcen paylasmak ıcın sag ustta sharıng e sonra da view yazan yere tıklarsan adres cubugundakı lınkı buraya kopylaa yapıstır ok :34:

bılgemm hersey yolundaymıs sevındım
hadı bakalım mubarek cuma gunu baslıyorsun hemde ınsallah halayını cekmekte nasıb olur

yagmurum cok uzuldum ama ne dıyebılrızkı
zamanı gelınce hepımzıın olacak ınsallah sende bızde sasıp kalacagız ınsallah en kısa zamanda

canım dogru tabı ama degerlerın cok dengesız ceylandan sonra bı de senın atesını bole gordum
yozgatlılarda mı var bı haol nedır :27:

hep aynı saatte aynı sekılde olcuyorsun degılmı

gokcen paylasmak ıcın sag ustta sharıng e sonra da view yazan yere tıklarsan adres cubugundakı lınkı buraya kopylaa yapıstır ok :34:

bilmmemki canim ya ayni saatte olcuyorum ama uksu semesi aklimda kalan rakamlari yaziyorum iste:27::27::27:

merhaba arkadaşlar,eşimim spermiyografi sonuçları elime geçti nihayet,ekin ve diğer arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum,iki test yapıldı biri 5 ay önce biri de geçen hafta.Geçen hafta çıkan test sonucunu yazıyorum en pek anlamadım o yüzden kağıtta yazdığı gibi yazıcam size...

hacim 6 ml
renk normal
ph 8
viskozite normal
likefaksiyon süresi 30
1 mldeki spermatozoon sayısı 6 milyon/ml
ileri hızlı hareketli - %
ileri az hareketli 10 %
yerinde hareketli 20 %
hareketsiz 70 %
morfoloji normal 80 %
morfoloji anormal 20 %
baş anatomisi 10 %
boyun anatomisi 5 %
kuyruk anatomisi 5 %

arkadaşlar sonuçlar böyle hareketlilite sorun var sanırım yorumlarınızı bekliyorum...

ama olmamııışşşş... ayy ben ne beceriksizim yaa...:5::5::5:
gokcen sharıng yazan yerde once setup yazan sayfaya gır o sayfanın en sonunda
create home page yazar ona tıklayacaksın
ondan sonra sahrıng den vıew e gel tkrr ole kopyala yapıstır bakalım
yıne olmazsa bana sıfrenı ve kullanıcı adını ver tekrr bakayım bıseyı yanlıs mı ayarladık acaba
merhaba arkadaşlar,eşimim spermiyografi sonuçları elime geçti nihayet,ekin ve diğer arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum,iki test yapıldı biri 5 ay önce biri de geçen hafta.Geçen hafta çıkan test sonucunu yazıyorum en pek anlamadım o yüzden kağıtta yazdığı gibi yazıcam size...

hacim 6 ml
renk normal
ph 8
viskozite normal
likefaksiyon süresi 30
1 mldeki spermatozoon sayısı 6 milyon/ml
ileri hızlı hareketli - %
ileri az hareketli 10 %
yerinde hareketli 20 %
hareketsiz 70 %
morfoloji normal 80 %
morfoloji anormal 20 %
baş anatomisi 10 %
boyun anatomisi 5 %
kuyruk anatomisi 5 %

arkadaşlar sonuçlar böyle hareketlilite sorun var sanırım yorumlarınızı bekliyorum...

canım morfolojı who ya gore bakılmıs ve %60 uzerı ıyı denılır sızın morfolojı ıyı gıbı ama sayı ve harektete sorun var
esın muayne oldumu pekı varıkoselı varmı
5 ay oncekı degelerınız buna gore nasıldı bıde

kızlar herkese merhaba..herkes iyidir umarım..

NUN canım gözün aydın..çok ama çok sevindim..

BİLGEM tekrar hayırlı olsun tedavin, az kaldı inşAllah..

YAĞMUR canımm hakkınızda hayırlısı olsun..

yıne olmazsa bana sıfrenı ve kullanıcı adını ver tekrr bakayım bıseyı yanlıs mı ayarladık acaba

canım morfolojı who ya gore bakılmıs ve %60 uzerı ıyı denılır sızın morfolojı ıyı gıbı ama sayı ve harektete sorun var
esın muayne oldumu pekı varıkoselı varmı
5 ay oncekı degelerınız buna gore nasıldı bıde

lorkecim who ya göre bakmak ne demek?morfoloji 5 ay önce % 30 muş şimdi 80 olmuş fakat sperm 15 den 6 ya düşmüş nasıl bu kadar değişiklik gösterebiliyor ki??evet eşim muayene oldu varikosel var ve inşallah salı günü ameliyat olacak fsmhastanesinde,bende de pko vardı hipotiridi prolaktinomi vardı onları hapla düzelttik cok sukur doktora gıttım dun ''hamıle kalman ıcın hıc bır engel yok'' dedı,beni hallettik sıra eşimde,eşimin ürolog doktoru da çok ümitlenme ameliyattan sonra düzelecek diye bişe yok duzelen de var düzelmeyen de var demiş,önceki testi de olduğu gibi yazayım istersen bi de ona bak

lorke yaaaa sen olmasan benim bu ıvır zıvır işlerimde kim yardımcı olacak bana bilmiyorum hayranım valla size ne çok şey biliyorsunuz :53::53::53:
canım ya ben aradım taradım ama create home page yazısını bulamadım onun yerine delete home page buldum şimdi onu tıklarsam herşeyi daha da berbat ederim diye ellemedim sana zahmet olacak ama göndereyim mi şifremi ve kullanıcı adımı...:38::38::38:

lorkecim who ya göre bakmak ne demek?morfoloji 5 ay önce % 30 muş şimdi 80 olmuş fakat sperm 15 den 6 ya düşmüş nasıl bu kadar değişiklik gösterebiliyor ki??evet eşim muayene oldu varikosel var ve inşallah salı günü ameliyat olacak fsmhastanesinde,bende de pko vardı hipotiridi prolaktinomi vardı onları hapla düzelttik cok sukur doktora gıttım dun ''hamıle kalman ıcın hıc bır engel yok'' dedı,beni hallettik sıra eşimde,eşimin ürolog doktoru da çok ümitlenme ameliyattan sonra düzelecek diye bişe yok duzelen de var düzelmeyen de var demiş,önceki testi de olduğu gibi yazayım istersen bi de ona bak

oncekı teste cok gerek yok canım eger varıkosel varsa o sayıyı daha da dusurebılrı
sayan harekete de etkısı var o yzuden suan kafana takma bence
amelıyatınızı olun ondan sonra gereklı besın ve vıtamın takvıyesıyle ınsallah sayı da harekette duzelır

Back
X