- Konu Sahibi boncukboncuk
- #104.561
lorke umreye gidiyormuşsunuz maşallahhh.çok imrendim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceylan06 canım ben zeynebim geçen gün yazışırken bi anda banlanmıştım. o akşam sen takip yaptırdım ve preseed kullandım demiştin. yumurtalık takibi mi yaptırdın cnm bide bu preseed ne oluyor....
işte bu haldeyim antalya...avatarıma bak:)
ayyy hamişlik çok yakışmış canım betin benzin yerine gelmiş![]()
ezcaneden bulabilirimiyizi o jeli acaba sen ilk defa kullanışında mı hamiş kaldın ayy çok sordum kusura bakma cnm yaa inş bende bu ay takip yaptıracağım geçen sene yaptırmıştım çok şükür çalışıyorlardı bakalım halen çalışıyorlarmıevet canım benim yumurtalarım tembelmiş klomen kullanıp yumurta takibi yaptırdım preseedde hamile kalma jeli deniliyo ilişkiden 15 dakika önce vajinaya sıkıyosun spermlerin kaya kaya hızlıca gitmesini saglıyo hızı düşük olanlar falan için bayagı iyi bişey bi çok arkadaş kullandı burdanfiyatı 80 tl falan![]()
değil mi ceylan...çok değiştim çok...
demek spermler kaya kaya gidiyor:))))))))))
ezcaneden bulabilirimiyizi o jeli acaba sen ilk defa kullanışında mı hamiş kaldın ayy çok sordum kusura bakma cnm yaa inş bende bu ay takip yaptıracağım geçen sene yaptırmıştım çok şükür çalışıyorlardı bakalım halen çalışıyorlarmı
evet ama ben şimdiden senin avatar gibiyim diyebilirizzz
evet kaya kaya aqua park gibi![]()
bizimkiler biraz zor kayıyor...
evet canım ilk kez bu ay kullandım eczaneden dün bi arkadaş sormuş 115 tl demişler gittigidiyorda şuan 79 tl 9 kez kullanabiliyosun bunu 1 kerede bitmiyor yani
sağol antalya iyiyim .artık yaşadıklarım normal heralde.artık gece 2 kere tuvalete kalkıyorum:)
ağrıyor bacak kalça...vaktinde gelsin de bebek sağlıklı,bunlar geçici şeyler...
cuma nstye gircem,cumartesi kontrolüm var...
işte bu haldeyim antalya...avatarıma bak:)
evet ama ben şimdiden senin avatar gibiyim diyebilirizzz
evet kaya kaya aqua park gibi![]()
buna şükür canım ite kaka gidiyolar birbirlerini![]()
hmm anladım cnm ben eşime bi danışayım bide doktoruma sorayım bakalım ne diyecek senin adına da sevindim ne kadarlık hamilesin cnm sen