Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi bayramlar arkadaslar. Bayram pek bayram gibi olmadi bizim, cok mutsuzum. Esime sperm testi yapildi ve malesef sperm sayisi: 2 milyon. Hareketlilik %13 morfoloji:%6 cikti.. Esim son zamanlarda biraz fazla alkol tuketti. Son 1 yildir da cok stresli bir donemden geciyor, isiyle ilgili sorunlari var. Bunlarin etkisi varmidir bilmiyorum doktor ilk testen 1 ay sonrasi icin tekrar test istedi ben yine ayni sonucu gorecegimizi dusunerek korkuyorum. Ustelik benim de polip im var, hamile kalmaya engel teskil edebiliyomus. Nolur bana fikir verin, yasadigim ulkede keciboynuzu bulamiyorum. Vitamin-minareller karisik takviyeye basladik. Normal yolla olmaz mi cocugumuz?

canlarrrrr ben HAMİLEYİM!!!!

ALLAHıma binlerce şükür olsun......:))))

arunacım ağrılarını dert etme ben öldüm dirildim ağrıdan kramptan bir tek gün gece olmadı.

9 gün değerim 43.16

11 gün değerim 135.6.

allah burdaki herkese nasip etsin inşallahh...

arunacım ağrılarını dert etme ben öldüm dirildim ağrıdan kramptan bir tek gün gece olmadı.

9 gün değerim 43.16

11 gün değerim 135.6.

çok sevindim adına Allahım kucağına almayı da nasip etsin Ramazan bereketi bu olsa gerek..

9 gün değerim 43.16

11 gün değerim 135.6.

canımıniçi çoooooooooooooooook sevindim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:şu an ağlıyorum allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canımıniçi çoooooooooooooooook sevindim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:şu an ağlıyorum allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım benim sıra sende allahın izniyle seninde haberini kutluyacağız burda...

amin canım allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize....

nasılsın?? akıntın filan var mı ? idrar testi yaptın mı hiç??

5n1k canım çok çok tebrik ederim, Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı güzel arkadaşlarımın başına olsun, ayağını aman sürt bol bol.

9 gün değerim 43.16

11 gün değerim 135.6.

canımm hayırlı olsuuun . :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Allah tamamına erdirsin inşallah.
sağlıklada kucağına alırsın.:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:
darısı listedeki diğer arkadaşlara olsun inşallah...

canım benim sıra sende allahın izniyle seninde haberini kutluyacağız burda...

amin canım allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize....

nasılsın?? akıntın filan var mı ? idrar testi yaptın mı hiç??

cnm bugün 8.günüm sıkıntılarım arttı ağrılarım daha şiddettli akıntım var ince ped kullanıyorum jelden dolayı eşim pazara kadar dayan diyor ben senden aldığım cesaretle 10.gün yaptırayım diyorum karın ağrım var gaz var ateş basması var adet olmaktan çok korkuyorum mevlam neylerse güzel eyler

benim halayımın çekilmesi çokkkkk hoşuma gitti yaa durup durup bakıyorum :52:

5n1k canım çok çok tebrik ederim, Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı güzel arkadaşlarımın başına olsun, ayağını aman sürt bol bol.

çok saol boncukk senin hepimizin üzerinde dolaylı olarak hakkın var...bu grubu kurarak birçok kişinin kendini ifade etmesine vesile oldunn :34:
benim ayağım acayip bereketlidir. geçen seferde bunu demiştim ve cidden öyle oldu...2012 nin ilk bebeği bnm bebeğimdi. allah nasip etmedi ama arkamdan birrrsürüü sürpriz hamilelik haberleri aldıkkk :nazar: :8:
inşallah busefer hem ben hem de başka anne adayları bebeklerine kavuşur :49::49::49::49::49:

canımm hayırlı olsuuun . :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Allah tamamına erdirsin inşallah.
sağlıklada kucağına alırsın.:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:
darısı listedeki diğer arkadaşlara olsun inşallah...

amin canımm inşallah allahım amamına erdirir...:emir_bebek: :emir_bebek:

cnm bugün 8.günüm sıkıntılarım arttı ağrılarım daha şiddettli akıntım var ince ped kullanıyorum jelden dolayı eşim pazara kadar dayan diyor ben senden aldığım cesaretle 10.gün yaptırayım diyorum karın ağrım var gaz var ateş basması var adet olmaktan çok korkuyorum mevlam neylerse güzel eyler

aruna canım seni boşuna heveslendirmek istemem ama benim yaşadıklarımda bunlar....gaz zaten bu işin olmazsa olmazı onu geç... akıntı benim de var sıvı renksiz ama bolca bende ped kullanıyorum. hamilelikte olurmuş. sıkma canını şüphesiz ki hakkında en güzeli olucak...

ne kadar güzel olur aynı dönem hamişi olsakkk :16::16:

merakla senin haberini bekliyorum. buarada israr testi yapsana ilk kan vermektense... bak ben erke nyaptrıdım diye 3. kan testi yaptırıcam mecburen...
certain diye bir marka idrar testi var şiddetle onu tevsiye ederim....diğerleri adamı verem ediyor. bu sefer ipin ucunukaçırım biraz yaptığım test sayısını yazmıycam :17::1:

ama şunu söyliyim dediğim marka çok iyi. duyarlılığı ve özgüllüğü yüksek:34:

9 gün değerim 43.16

11 gün değerim 135.6.

canım sana bakmak için girdim bugün güzel haberine çokk sevindim. sağlıkla büyüsün bebeişin. 9 ay sağlıkla dursun göbüşünde, üzmesin seni hiç.
ayy çok mutlu oldum. uzun zamandır güzel haber almaya hasret kalmıştım.

herkesin geçmiş bayramını kutluyorum bu arada. rabbim seneye bebeğimizi ya göbüşümüzde, ya kucağımızda nasip etsin.

canım sana bakmak için girdim bugün güzel haberine çokk sevindim. sağlıkla büyüsün bebeişin. 9 ay sağlıkla dursun göbüşünde, üzmesin seni hiç.
ayy çok mutlu oldum. uzun zamandır güzel haber almaya hasret kalmıştım.

herkesin geçmiş bayramını kutluyorum bu arada. rabbim seneye bebeğimizi ya göbüşümüzde, ya kucağımızda nasip etsin.

çookkk teşekkür ederim cnm....:16:

allah en kısa zamanda burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin sağlıklı sıhhatli yavrularını..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X