- Konu Sahibi boncukboncuk
- #118.101
aruna ve 51 ın sonuclarını cok merak edıorum
ah canımiçi şafak 7 ağrılarım var ara ara korkuyorum sonra geçiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aruna ve 51 ın sonuclarını cok merak edıorum
canlarrrrr ben HAMİLEYİM!!!!
ALLAHıma binlerce şükür olsun......:))))
arunacım ağrılarını dert etme ben öldüm dirildim ağrıdan kramptan bir tek gün gece olmadı.
9 gün değerim 43.16
11 gün değerim 135.6.
allah burdaki herkese nasip etsin inşallahh...
arunacım ağrılarını dert etme ben öldüm dirildim ağrıdan kramptan bir tek gün gece olmadı.
9 gün değerim 43.16
11 gün değerim 135.6.
canımıniçi çoooooooooooooooook sevindimşu an ağlıyorum allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
![]()
9 gün değerim 43.16
11 gün değerim 135.6.
canım benim sıra sende allahın izniyle seninde haberini kutluyacağız burda...
amin canım allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize....
nasılsın?? akıntın filan var mı ? idrar testi yaptın mı hiç??
canımıniçi çoooooooooooooooook sevindimşu an ağlıyorum allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
![]()
5n1k canım çok çok tebrik ederim, Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı güzel arkadaşlarımın başına olsun, ayağını aman sürt bol bol.
canımm hayırlı olsuuun .
Allah tamamına erdirsin inşallah.
sağlıklada kucağına alırsın.![]()
darısı listedeki diğer arkadaşlara olsun inşallah...
cnm bugün 8.günüm sıkıntılarım arttı ağrılarım daha şiddettli akıntım var ince ped kullanıyorum jelden dolayı eşim pazara kadar dayan diyor ben senden aldığım cesaretle 10.gün yaptırayım diyorum karın ağrım var gaz var ateş basması var adet olmaktan çok korkuyorum mevlam neylerse güzel eyler
9 gün değerim 43.16
11 gün değerim 135.6.
canım sana bakmak için girdim bugün güzel haberine çokk sevindim. sağlıkla büyüsün bebeişin. 9 ay sağlıkla dursun göbüşünde, üzmesin seni hiç.
ayy çok mutlu oldum. uzun zamandır güzel haber almaya hasret kalmıştım.
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum bu arada. rabbim seneye bebeğimizi ya göbüşümüzde, ya kucağımızda nasip etsin.