Arkadaşlar bana da yardım edin lütfen sizler baya bir tecrübelenmişsiniz bu konularda...Eşimde varikosel var doktor çocuk istiyorsanız direk ameliyat dedi..eşim hiç rahatsızlık duymuyor varikoselden ağrı vs..hiç bir şeyi yok hatta tesadüfen öğrendik sürekli ben gidiyordum dr..çocuk için herşeyin düzgün çıktı yumurtlamam hormonlarım vs..en son rahim filmim kalmıştı doktorum birde eşin gelsin bazı testler yaptıralım rahim filmi biraz acılı olduğundan boşuna canını yakmayalım dedi..eşim gitti muayenede bşy çıkmadı ultrasonda çift taraflı varikosel çıktı...ameliyat olmadan aşılamayla hamile kalabilirmiyim acaba?
sperm sayımız 28 milyon...
ileri hız.%10
yavaş ileri hız.%25
yerinde %10
hareketsiz%55
Morfolojı
normal yapı %6
anormal yapı%94
canım varikosel ameliyatı öyle kötü bişi değil ki birgün hasranede yatacak eşin ve hemen normal hayatına dönebilecek
ve sonuç inan çok daha iyi olacak bence varikoseli olan herkes ameliyat olmalı şimdi eşine sıkıntı vermeyebilir ama ileride ağrı vs.. yapacaktır ilerledikçe
hem de ameliyat olamazsa derecesi ilerleyebilir ve sayı gittikçe düşebilir değerleriniz çokk güzel aslında hele bi de ameliyat olursa eşin bu değerler daha da artacaktır..
benim eşimin de hiçbir şikayeti yoktu varikoselle ilgili biz de çocuk ,isteğiyle gidince öğrendik varikosel olduğunu ve hiç tereddüt etmeden ameliyatı olduk
tam iki yıl uğraşmıştık çocuk için olmamıştı ama ameliyat olunca 6. ayında müjdeli haberi aldık zaten bir yıla kadar bekleyin diyorlar eğer olmazsa
diğer tedavi yöntemlerine öyle geçin diyorlar bizde aşılama yaptırdık ama olmadı
bence hiç uğrşama aşılama vs..
ameliyatı olup bir yıl bekleyin olmazsa öyle aşılama tüp vss geçersiniz kiii ben gerek kalmayacağını bile düşünüyorum
allhım gönlünüze göre versin tez vakitte bebeğinize kavuştursun sizi inşallah..
Amin bitanem rabbim inşallah bukez sorunsuz
sonuna kadar gitmeyi nasip eder inan dualarım
arkadaşlarımın hepisine ediyorum inşallah sırayla
hepimizin kucağı dolcak ..evet gökçem fazla vakit
harcamiycakmışım ama

şart bu.))) insafsız beni
sizden ayrı koyduu ama meleğim buna son verdi
olsun canım benim buna daaaa şükürr..
az girersin sen de ama bizi habersiz bırakma emi..
bugün test yaptırınca da sonucu yaz muhaakkk allahın izniyle ikiye
katlanmıştır inşallah..
umuduummmmm..
canım benim etmez olur muyummm hiççç
inan öyle istiyorum ki canım
güzel haberini almayı özellikle senin ve bu topikte epeydir bekleyen arkadaşlarımın..
ama her şeyi bir vakti saati var işteee
inşalah sizin için de o vakit bu vakittir ve inşallah
artık zamanı gelmiştir dört gözle bekliyorum güzel haberinizi..
eşin de toplanmıştır umarım
aslında bir sürpriz olsa ona da sana da nasıl iyi gelirdi bu zor zamanınızda
iinşallah rabbim mucizesini göstersin tez zamanda
çok öpüyorum canım benim...