• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gökçennnn

nasılsın canım doğuma az kaldı canım yaa dualarım seninle bebek bekleyenlerle RABBIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik meleğini dua et bizim için :38:

Arkadaşlar bana da yardım edin lütfen sizler baya bir tecrübelenmişsiniz bu konularda...Eşimde varikosel var doktor çocuk istiyorsanız direk ameliyat dedi..eşim hiç rahatsızlık duymuyor varikoselden ağrı vs..hiç bir şeyi yok hatta tesadüfen öğrendik sürekli ben gidiyordum dr..çocuk için herşeyin düzgün çıktı yumurtlamam hormonlarım vs..en son rahim filmim kalmıştı doktorum birde eşin gelsin bazı testler yaptıralım rahim filmi biraz acılı olduğundan boşuna canını yakmayalım dedi..eşim gitti muayenede bşy çıkmadı ultrasonda çift taraflı varikosel çıktı...ameliyat olmadan aşılamayla hamile kalabilirmiyim acaba?
sperm sayımız 28 milyon...
ileri hız.%10
yavaş ileri hız.%25
yerinde %10
hareketsiz%55

Morfolojı
normal yapı %6
anormal yapı%94
canım varikosel ameliyatı öyle kötü bişi değil ki birgün hasranede yatacak eşin ve hemen normal hayatına dönebilecek
ve sonuç inan çok daha iyi olacak bence varikoseli olan herkes ameliyat olmalı şimdi eşine sıkıntı vermeyebilir ama ileride ağrı vs.. yapacaktır ilerledikçe
hem de ameliyat olamazsa derecesi ilerleyebilir ve sayı gittikçe düşebilir değerleriniz çokk güzel aslında hele bi de ameliyat olursa eşin bu değerler daha da artacaktır..
benim eşimin de hiçbir şikayeti yoktu varikoselle ilgili biz de çocuk ,isteğiyle gidince öğrendik varikosel olduğunu ve hiç tereddüt etmeden ameliyatı olduk
tam iki yıl uğraşmıştık çocuk için olmamıştı ama ameliyat olunca 6. ayında müjdeli haberi aldık zaten bir yıla kadar bekleyin diyorlar eğer olmazsa
diğer tedavi yöntemlerine öyle geçin diyorlar bizde aşılama yaptırdık ama olmadı
bence hiç uğrşama aşılama vs..
ameliyatı olup bir yıl bekleyin olmazsa öyle aşılama tüp vss geçersiniz kiii ben gerek kalmayacağını bile düşünüyorum
allhım gönlünüze göre versin tez vakitte bebeğinize kavuştursun sizi inşallah..

Amin bitanem rabbim inşallah bukez sorunsuz
sonuna kadar gitmeyi nasip eder inan dualarım
arkadaşlarımın hepisine ediyorum inşallah sırayla
hepimizin kucağı dolcak ..evet gökçem fazla vakit
harcamiycakmışım ama:( şart bu.))) insafsız beni
sizden ayrı koyduu ama meleğim buna son verdi:1:

olsun canım benim buna daaaa şükürr..
az girersin sen de ama bizi habersiz bırakma emi..
bugün test yaptırınca da sonucu yaz muhaakkk allahın izniyle ikiye
katlanmıştır inşallah..

umuduummmmm..
canım benim etmez olur muyummm hiççç
inan öyle istiyorum ki canım
güzel haberini almayı özellikle senin ve bu topikte epeydir bekleyen arkadaşlarımın..
ama her şeyi bir vakti saati var işteee
inşalah sizin için de o vakit bu vakittir ve inşallah
artık zamanı gelmiştir dört gözle bekliyorum güzel haberinizi..
eşin de toplanmıştır umarım
aslında bir sürpriz olsa ona da sana da nasıl iyi gelirdi bu zor zamanınızda
iinşallah rabbim mucizesini göstersin tez zamanda
çok öpüyorum canım benim...

canım varikosel ameliyatı öyle kötü bişi değil ki birgün hasranede yatacak eşin ve hemen normal hayatına dönebilecek
ve sonuç inan çok daha iyi olacak bence varikoseli olan herkes ameliyat olmalı şimdi eşine sıkıntı vermeyebilir ama ileride ağrı vs.. yapacaktır ilerledikçe
hem de ameliyat olamazsa derecesi ilerleyebilir ve sayı gittikçe düşebilir değerleriniz çokk güzel aslında hele bi de ameliyat olursa eşin bu değerler daha da artacaktır..
benim eşimin de hiçbir şikayeti yoktu varikoselle ilgili biz de çocuk ,isteğiyle gidince öğrendik varikosel olduğunu ve hiç tereddüt etmeden ameliyatı olduk
tam iki yıl uğraşmıştık çocuk için olmamıştı ama ameliyat olunca 6. ayında müjdeli haberi aldık zaten bir yıla kadar bekleyin diyorlar eğer olmazsa
diğer tedavi yöntemlerine öyle geçin diyorlar bizde aşılama yaptırdık ama olmadı
bence hiç uğrşama aşılama vs..
ameliyatı olup bir yıl bekleyin olmazsa öyle aşılama tüp vss geçersiniz kiii ben gerek kalmayacağını bile düşünüyorum
allhım gönlünüze göre versin tez vakitte bebeğinize kavuştursun sizi inşallah..

Cevabın için çok ama çok tşkler....Dediğin gibi en güzeli ameliyat....Güzel dua içinde Aminn diyorum :))

benide ekleyin facede gruba yeni hesabim iremsuu duyun sesimi bir aydir bekliyorumm:36::36::36:

Kuzuuummmm nerdesin bakimmmm sennnn:)))
hoşgeldin tekrardan..
nerelerdesin canım benim merak ettim inan
ne yaptın canım gidebildin mi danimarkaya
inşalalh hala türkiyede değilsinidir..
bi de neden uzun zamandır yoktun söyle bakimmm:)))

Kuzuuummmm nerdesin bakimmmm sennnn:)))
hoşgeldin tekrardan..
nerelerdesin canım benim merak ettim inan
ne yaptın canım gidebildin mi danimarkaya
inşalalh hala türkiyede değilsinidir..
bi de neden uzun zamandır yoktun söyle bakimmm:)))

canim yaaaa,benim eski face hesabim patlatmislar,yeni hesab actim gruba istek yolladim ama kabul edilmedim,
neysee,uzun stresli gunlerden sonra geldim cok sukur evime canim,hazirana kadar burdayim ALLAH izin veriirse,

sonra tekrar giris cikis yapmam gerekiyor sen nasilsin canim.masallah doguma az kalmis,

hepinizi cooook ozledimmm:16::16::16::16::16:

canim yaaaa,benim eski face hesabim patlatmislar,yeni hesab actim gruba istek yolladim ama kabul edilmedim,
neysee,uzun stresli gunlerden sonra geldim cok sukur evime canim,hazirana kadar burdayim ALLAH izin veriirse,

sonra tekrar giris cikis yapmam gerekiyor sen nasilsin canim.masallah doguma az kalmis,

guruba nasıl istek gönderdin gurup gizli sen eskiye göndermissindir
facede ismin ve soyadını yaz bende ekliyim

canım benim bizde seni özledik:)))
çok sevindim adına çok şükür eşine kavuşmuşsun inşalalh hazirana kadar iznini alabilrsin yoksaış tekrar giriş
çıkış bu stres yoracak seni..
canım bize de istek yollasana
biliyorsun gökçe gökçen benim ki
pek buraya girmiyor kimse o yüzden
görmemişlerdir yazdığını..
öpüyorum çokk canım..

merhaba arkadaşlar.ben bu guruba yeni katıldım.sizlerden belli konularda yardım ve bilgi istiyorum benimle paylaşırsanız cok sevinirm.malesef benim eşimde de 0 sperm var ve micro ttese olmayı düşünüyor.aranızda micra tese yaptırıp hamile kalan var mı

slm kızlar bişey sormak istiyorum eşimin ileri hareketlisi %0 morfolojı %1 arginmaz men almayı düşünüyorum yanına ne almam lazım :31:

kızlaar nasılsınız.
esracım tesadüf mesajlarını gördüm.transferin oldu mu
inşallahhhhhh güzel haberler alırız senden.
Ronyaaaa
ekintos
boncuk
ve daha bir çok İSMİNİ SÖYLEYEMEDİĞİM ARKADAŞLARIM. sizleri çok özledim.
gökçen ve krishazel galiba doğum yaptı.hayırlı olsun.sağlıkla büyütsünler inşallah.
beniii hiç sormayın aynı tas aynı hamam...
baktım günerdir hiiiç yazan olmamış...sahipsiz mi kalmış topik....:((((((((.

Son düzenleme:
kızlaar nasılsınız.
Ronyaaaa
ekintos
boncuk
gökçen ve krishazel galiba doğum yaptı.hayırlı olsun.sağlıkla büyütsünler inşallah.

yok tatlım olmadı
sen nasılsın
nasıl gıdıor

kızlaar nasılsınız.
Ronyaaaa
ekintos
boncuk

antalyammmm..
ben daha doğurmadımmmmmm:))))
doğurmaya da niyetim yok sanırım
daha doğrusu benim kızın gelesi yokk:))
canım krisin günü dolmuştu sanırım iki gün önce bebişini kucağına almış
sıra bana geldi...
hep dualarımdasın canım benim
bir gün o aynı tas aynı hamam değişecekkk inşallah..
güzel haberlerini bekliyorummmm:))

Kızlar birkaç gün önce burda incir kürü tarifini okuyup bizde uygulayalım dedim, yakında tesemiz var belki faydası olur umuduyla güzelce hazırladım, eşim benden önce kalkıp işe gittiği için geceden hazırlıyorum görebileceği şekilde tezgaha bırakıyorum, yemiyor ya .. :( iki gün oldu hala ikna edemedim sabah sabah yiyemiyorum midem bulanıyor dedi

Sizin kocalarınız maaşallah ne verseniz yiyor :)))

sigarayı kahveyi falan da azalttığı yok takip ettim hala aynı, çok içiyor !! Offf çok sinirim bozuldu, şimdi azıcık ekmeğin içine koydum bi lokmada at ağzına yut dedim bakalım yarın sabah görcez yemiş mi yememiş mi :))

iyi akşamlar arkadaşlarr
benim eşimle silme lökosit cıktı sperm sayımız ve fsh artmış ama bu seferde lökosit çıktı doktor antibiyotik verdi 3 ay kullanacak acaba sperm sayısını azaltırmı bunlar yaa ilk defa bu kadar yükseldi şimdi tekrardan dşücecek die çok korkuyorum .birde doktor evicap ve cinko verdi günde 2 şer tane almasını söledi ya 2 tane bana fazla geldi sanki geçmişte okudugum kadarıylada herkes 1 kullanmış ne yapsak acaba:44::44::44:

Aglutinasyon var mı canım yoksa sadece lökosit değeri mi yüksek, birde lökosit kaç 10-12 civarı mı? sperm kültüründe en iyi belli olur demişti bizim doktor onu yaptırmak lazım sanırım. geçmiş olsun canım

kızlar merhaba

uzun zaman oldu girmeyeli

ben iyiyim çok şükür.

kris doğum yapmış hayırlı olsun

gökçencım inşallah sag salim kucagına al, darısı başımıza olsun

bu arada ikiz bekleyen bir arkadaş vardı hatta doğum yaptı kimdi acaba ?

Back
X