2. mucizemiz geliyor.hamileyim :)

masal0663

limon ağacı
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
804
15
96
Ankara
Allah olmayanlara nasip etsin hemen inşallah..
çok uzatmadan beni tanıyan tanımayan herkese selam öncelikle....
evliliğimin 6. senesinde tüp bebeğe karar verip rapor çıkarttığımız ay adet olmamamla ilk mucizemiz dünyaya geldi.bebeğimizin 15 ayının bittiği gün o tam 4 aylıkken çalışmalara başlayıpta :4: yine gelmeyen bu artık son ay doktora gidelim dediğim bu ay da 2. mucizemiz geldi :emir_bebek: :nazar::nazar::nazar:

Rabbim önce olmayanlara nasip etsin diye dua ettim hergün..çünkü çevremde çocuğu olmayan kimse yoktu...düşününce hamile kalanlar,istemeden kazayla gebe kalanlarla doluydu her yer 3 er 5 er...o yüzden Rabbim kendi kapısından başka hiçbir kapıya muhtaç etmeden mucizelerini kullarına bolca göstersin...sizi seviyorum :16::16::16::16::16:

evliliğimin 6. senesinde tüp bebeğe karar verip rapor çıkarttığımız ay adet olmamamla ilk mucizemiz dünyaya geldi.bebeğimizin 15 ayının bittiği gün o tam 4 aylıkken çalışmalara başlayıpta :4: yine gelmeyen bu artık son ay doktora gidelim dediğim bu ay da 2. mucizemiz geldi :emir_bebek: :nazar::nazar::nazar:

Rabbim önce olmayanlara nasip etsin diye dua ettim hergün..çünkü çevremde çocuğu olmayan kimse yoktu...düşününce hamile kalanlar,istemeden kazayla gebe kalanlarla doluydu her yer 3 er 5 er...o yüzden Rabbim kendi kapısından başka hiçbir kapıya muhtaç etmeden mucizelerini kullarına bolca göstersin...sizi seviyorum :16::16::16::16::16:

öncelikle hayırlı olsun ..Allah ım hayırlı doğumlar nasip etsin....
inan yazını okuyunca gözlerim doldu :(
abimler tğp bebek tedavisini gördüğü için bu işin ne kadar zor aşamalardan geçtiğini biliyorum..çok şükür ki Rabbim bize ilk seferde nasip etti..kızımız oldu :) inşallah olmayanlara da nasip olur

Hayırlı uğurlu olsun.. Tebrikler
Çok sevindim adınıza Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah en kısa zamanda..
Hayırlı, sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat olur inşallahh :46::46:

öncelikle hayırlı olsun ..Allah ım hayırlı doğumlar nasip etsin....
inan yazını okuyunca gözlerim doldu :(
abimler tğp bebek tedavisini gördüğü için bu işin ne kadar zor aşamalardan geçtiğini biliyorum..çok şükür ki Rabbim bize ilk seferde nasip etti..kızımız oldu :) inşallah olmayanlara da nasip olur

Allah onlara da tez vakitte nasip etsin inşallah.Kızını da size bağışlasın sağlıkla :16: çok teşekkürler :16:

canım ilk bebeğin kaç aylık şimdi çok sevindim senin adına.. ben de 2. meleğimi bekliyorum daha 6 haftalık oğlum da 22 aylık.. Allah sağlıkla kucağımızda görmeyi nasip etsinn

*canım hayırlı uğurlu olsun.:nazar::9:Gerçekten Allah çok büyük.benim de ilk bebeğim aşılama ile oldu.şimdi ise hiçbirşeye ihtiyaç kalmadan 2.denemede hamile kaldım çok şükür.Allah tamamına erdirir inş hepimizinkini.güzel gelişmelerle görüşürüz tekrar inş.
bu arada şu tickerı nasıl yükledin bana da aşama aşama anltabilirsen çok mutlu olurum.çok heveslendim ben de yüklemek için ama bi türlü beceremedim:17:

canım ilk bebeğin kaç aylık şimdi çok sevindim senin adına.. ben de 2. meleğimi bekliyorum daha 6 haftalık oğlum da 22 aylık.. Allah sağlıkla kucağımızda görmeyi nasip etsinn

canım teşekkür ederim.benim kızım da henüz 15 aylık...biz ikinci de bi 5-6 yıl sonra gelirse nerdeyse 40 olucaz en iyisi erkenden 2. için çalışmaysa çalışma tedaviyse tedavi başlayalım bi yerden dedik...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...:16::16::16:
:emir_bebek::nazar: Rabbim nazarlardan korusun

ne güzelllll...maşallah....:nazar::emir_bebek: Allah bağışlasın çocuklarınızı... bizede nasip etsin inşallah...:49:

inşallah...dualarım hep olmayanlara..önce olmayanlara nasip etsin Rabbim canım inşallah..

*canım hayırlı uğurlu olsun.:nazar::9:Gerçekten Allah çok büyük.benim de ilk bebeğim aşılama ile oldu.şimdi ise hiçbirşeye ihtiyaç kalmadan 2.denemede hamile kaldım çok şükür.Allah tamamına erdirir inş hepimizinkini.güzel gelişmelerle görüşürüz tekrar inş.
bu arada şu tickerı nasıl yükledin bana da aşama aşama anltabilirsen çok mutlu olurum.çok heveslendim ben de yüklemek için ama bi türlü beceremedim:17:

maşallah ne güzel haberler bunlar bilemezsin benim için...:nazar: Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..
bu arada tickerın benimkinden güzel olmuş.sen bana bi ara anlatırsın :34: Güzel haberlerle görüşelim :16: :16: :16:

Allah kucağımızı da almayı nasip etsin inş....

inşallah canım sağol..darısı isteyenlere olsun tez vakitlerde :16:

Back
X