Bana ilk başta kız demeselerdi şartlandırmayacaktım kendimi. Sonra öğrenince bir tuhaf oluyor insan... Ben kız olsun diye bir metot uygulamadım ama adetim bittikten 1 hafta- 10 gün sonra hamile kaldığımı iyi biliyorum. adetten hemen sonra hamile kalınınca kız oluyor diye okudum burada ama okuduğumda iş işten geçmiştiBen ben varim seninle ayni seyleri yasamisiz resmen ikincisinde kizim olsun cok istedim ilk ogluma hamile kaldigim zamanin tam tersini denedim farkli zamanda hamile kaldim ama yine erkek oldu vede ilk once kiza benziyo dediler sonra erkekoldugunu ogrendim cok aglamistim allah affetsin ama simdi oglum 20 aylik oldu cok sevimli ve cana yakin zorla sevdiriyo kendini oper sarilir ayri bisey ama tabi hep icinde ukte kizim olmamasi hala diyorum acaba ucumu denesem diye cok zor iki erkek cocuk hareketli ve yaramazlar birde ya yine erkek olursa korkusu var cunku esim uc erkek kardes .
Demek ki yöntemler falan hikaye. Dediğin gibi kısmette ne varsa o oluyor. Allah ın takdiri... Kimine kız, kimine erkek, kimine her ikisini birden veriyor. Kimine ise hiç vermiyor. Bir kızım yok ama en azından oğullarım var, anneyim diyorum. İlk zamanlara göre daha iyiyim adepte oldum. Oğlumu kucağıma alınca iki erkek annesi olmaya daha da alışırım, içimde kalmaz kız bebek diyordum ama yazdıklarını okuyunca aradan yıllarda geçse kız hasreti yaşayacakmışım gibi geldi... İnşallah öyle olmaz...Ne yapsak bos kismette ne varsa o oluyor. Aslinda tezde adetten hemen sonraki ilk 5 gunde hamile kalinca erkek olucagi soyleniyor oyle ogluna hamile kalan tanidigim var bende dahil ben bu yontemi ikincide kiz olsun diye denedim adet biter bitmez yumurtlamadan uzak diye ilk ogluma tam yumurtlama zamani adetten sonraki ikinci hafta hamile kalmistim yani demem o ki istedigimizi yapalim nasibimizde yoksa olmuyor.
Meraba benimde oglum var ikinciye gebeyim kız dedi sizin kacinci haftaya kadar kız denildiSelam kızlar... İkinci oğluma hamileyim. Aranızda benimle aynı kaderi paylaşan var mı? Burada sohbet edip dertleşelim istedim. Bebeğimin cinsiyetine önce kız demişlerdi sonradan erkek olduğunu öğrendim. Çok şaşırdım haliyle. Yeni yeni adapte olmaya başladım.
kendi doktorum 13. hafta da kız dedi. 15. hafta da rahatsızlandım başka bi doktora gittim o da kız dedi. 17. hafta da kendi doktorum yanıldığını erkek olduğunu söylediMeraba benimde oglum var ikinciye gebeyim kız dedi sizin kacinci haftaya kadar kız denildi
Benimde ilk gebeligimde 25 haftaya kadar kız denildi 4 boyutluda erkek oldugu görüld kıza alistirmistim şok oldum simdi ikinciye gebeyim kız dediler 22 haftalikken en son kız denildi oglumda olduğu gıbı dönecek diye bi korku var bakalım hayirlisikendi doktorum 13. hafta da kız dedi. 15. hafta da rahatsızlandım başka bi doktora gittim o da kız dedi. 17. hafta da kendi doktorum yanıldığını erkek olduğunu söyledi
Demek ki yöntemler falan hikaye. Dediğin gibi kısmette ne varsa o oluyor. Allah ın takdiri... Kimine kız, kimine erkek, kimine her ikisini birden veriyor. Kimine ise hiç vermiyor. Bir kızım yok ama en azından oğullarım var, anneyim diyorum. İlk zamanlara göre daha iyiyim adepte oldum. Oğlumu kucağıma alınca iki erkek annesi olmaya daha da alışırım, içimde kalmaz kız bebek diyordum ama yazdıklarını okuyunca aradan yıllarda geçse kız hasreti yaşayacakmışım gibi geldi... İnşallah öyle olmaz...
Benimde ilk gebeligimde 25 haftaya kadar kız denildi 4 boyutluda erkek oldugu görüld kıza alistirmistim şok oldum simdi ikinciye gebeyim kız dediler 22 haftalikken en son kız denildi oglumda olduğu gıbı dönecek diye bi korku var bakalım hayirlisi
Bazen bende 3.ü denesem mi diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. 3 kızı, 3 oğlu olan o kadar çok ki... 3.de erkek olursa hiç kaldıramazmışım gibi geliyor. bu devirde 2 den fazlası zor... 3 çocuklu bir anne olmak çok zor geliyor. Allah dan hayırlısı tabi... büyük konuşmamak lazım. sadece şu kk da ki bayanların cinsiyet belirleme yöntemlerini uygulamadığıma çok pişman olmuştum. keşke en azından bir şansımı deneseydim tutmasaydı da denedim olmadı derdim diye ama senin yazından sonra rahatladım. denesemde tutmayacaktı belki diye...Zaten dogunca erkek kiz hic farketmiyor oyle masum ve guzel oluyorlar zaman gectikce insan birde kizim olsaydi diyor en azindan ben oyle hissediyorum suan ama cesaretim yok cok zor cocuk buyutmek su zamanda cok akillilar ve herseyin farkindalar yetebilmek cok zor oluyor.
Değişmez bence bu saatten sonra. İçini ferah tut canım. Allah sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin inşallah...Benimde ilk gebeligimde 25 haftaya kadar kız denildi 4 boyutluda erkek oldugu görüld kıza alistirmistim şok oldum simdi ikinciye gebeyim kız dediler 22 haftalikken en son kız denildi oglumda olduğu gıbı dönecek diye bi korku var bakalım hayirlisi
Yok degil degistirdim doktorumu ilk gebeligimdeki tek farklilik ufak sivilceler ama bencede kız im olacak degismez artık insallah hem kız hem erkek annesi olacagim inşallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz inşallahOncelikle hayirli olsun bebeginiz .baya ileri haftadasiniz bence yanilma payi az bir hafta ilkinde bir talihsizlik olmus aynisi olma ihtimali az doktorunuz aynisimi ilkiyle.
Yok degil degistirdim doktorumu ilk gebeligimdeki tek farklilik ufak sivilceler ama bencede kız im olacak degismez artık insallah hem kız hem erkek annesi olacagim inşallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz inşallah
Bazen bende 3.ü denesem mi diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. 3 kızı, 3 oğlu olan o kadar çok ki... 3.de erkek olursa hiç kaldıramazmışım gibi geliyor. bu devirde 2 den fazlası zor... 3 çocuklu bir anne olmak çok zor geliyor. Allah dan hayırlısı tabi... büyük konuşmamak lazım. sadece şu kk da ki bayanların cinsiyet belirleme yöntemlerini uygulamadığıma çok pişman olmuştum. keşke en azından bir şansımı deneseydim tutmasaydı da denedim olmadı derdim diye ama senin yazından sonra rahatladım. denesemde tutmayacaktı belki diye...
Yok hic bir yöntem denemedim zaten dkh içerken kalmışım allah dan hayırlı evlatlar dileyelim ama kızım olacağı için ayrıca mutluyumPeki sen bir yontem denedin mi ikincide adet dongun ve iliski zamanlari falan benziyormu birde aileye bagli diyorlar benim esimin ailesinde kiz cok az var.
Herzaman icin once hayirlisi demistim zaten olmasi gerekende buymus demek ki vardir elbet allahin bir bildigi .Yok hic bir yöntem denemedim zaten dkh içerken kalmışım allah dan hayırlı evlatlar dileyelim ama kızım olacağı için ayrıca mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?