Bir kızım olmasını çok isterdim ama bir taraftan da demek ki böylesi daha hayırlıymış benim için diyorum. Hiç evlat sahibi olamayanlar var. Biz de oğlum var, kızım da olsaydı diyoruz. Allah a çok şükür evlatlarımızı bize verdi hasret çektirmedi, acılarını da göstermesin inşallah... hepimizin yavrusuna sağlıklı uzun ömür versin Allah...
Bes yasinda oglum var ikinci hamileligim cok farkli basladi devam etti ona gore.cok fazla mide bulantisi cektim.hala tam gecmis degil.herkes bu kız olacak dedi ben de oyle dusunuyordum..dr.15.haftada kesin erkek dedi.allahin gucune gitmesin ama cok uzuldum agladim.kendime de kiziyorum bir yandan..hala icimde degisir mi diye bir umut var.20.haftada ayrintili ultrasona girecem ozaman emin olurum sanirim.allah hayirlisini sagliklisini versin napalim.
Bes yasinda oglum var ikinci hamileligim cok farkli basladi devam etti ona gore.cok fazla mide bulantisi cektim.hala tam gecmis degil.herkes bu kız olacak dedi ben de oyle dusunuyordum..dr.15.haftada kesin erkek dedi.allahin gucune gitmesin ama cok uzuldum agladim.kendime de kiziyorum bir yandan..hala icimde degisir mi diye bir umut var.20.haftada ayrintili ultrasona girecem ozaman emin olurum sanirim.allah hayirlisini sagliklisini versin napalim.
Canım seni o kadar iyi anlıyorumki... 2.oğlumun olacağını öğrendiğim gün bende üzüldüm Allah affetsin. Bir de bana ilk başta kız demişti doktor. Daha sonra erkek deyince şaşkına döndüm haliyle. Bir süre cinsiyeti tekrar değişirdiye umut ettim ama değişmedi şimdi alıştım. Tek sağlığı yerinde olsunda yavrularımızın bizimde kızımız olmayıversin napalım...
Canım seni o kadar iyi anlıyorumki... 2.oğlumun olacağını öğrendiğim gün bende üzüldüm Allah affetsin. Bir de bana ilk başta kız demişti doktor. Daha sonra erkek deyince şaşkına döndüm haliyle. Bir süre cinsiyeti tekrar değişirdiye umut ettim ama değişmedi şimdi alıştım. Tek sağlığı yerinde olsunda yavrularımızın bizimde kızımız olmayıversin napalım...
Cevabina cok sevindim canim tesekkur ederim..Sana basta kız demis daha da umutlanmissindir tabi o daha kotu olmus.bana daha 11. Haftada erkege benziyor demisti dr.zaten.ama hic inanamamistim.hatta kizmistim simdiden niye yorum yapiyor diye.cocuk sahibi hic olamayan insanlar var,engelli cocuklar var allaha cok sukur etmeliyiz aslinda farkindayim ama icimin buruklugunu anlatamam.kiz cocugu gordukce aglamak geliyor icimden.daha ilkokuldayken apartmandaki kız bebekleri alip sever bakardim ben ayri bir duskundum..yine de allaha binlerce sükur olsun..saglicakla kavusalim bebeklerimize insallah