2 öğünle zayiflama yolculuğum

Merhaba canım, ben 2 öğünü bırakınca ayrılmıştım topikten.
Ben bitirdim sayılır 64-65 gidip geliyorum. Hiçbir diyet veya koruma yapmıyorum. Dr. Ozan Tunçer'in ''zayıflama diyetleri çöpe'' kitabını okudum. Ben de bütün bildiklerimi çöpe attım onu uygulamak işime geldi. Hep uygulamayı düşünüyorum.
Sizde ne var ne yok. Neden ıssızlamış topik böyle. Arkadaşlar bıraktılar mı yoksa başka bir yönteme mi geçtiler?

Biz de anlamadık ki ,herkes birden gidiverdi .
Ben de 2 öğün beslenmeyi bıraktım ,normal diyet yapıyorum

Biz de anlamadık ki ,herkes birden gidiverdi .
Ben de 2 öğün beslenmeyi bıraktım ,normal diyet yapıyorum

Biraz geriye doğru baktım da benim bildiğim gemiyi en son kaptan terk eder. Burda ilk kaptan terk etmiş gibi o gidince herkes dağılır doğal olarak. Şaka tabii ki mutlaka gelecektir işleri vardır.
Gerçi 2-3 kişi de olsa bir dayanışma olur birbirinize destek olursunuz çok kalabalık olmasına gerek yok.
Ben birkaç yıl önce burda günlük açmıştım tek başıma başladım bitirdim. O zamanlar günlükler genelde tek yürütülürdü. Hadi gelin bana arkadaş olun durumu pek yoktu. Kalabalık gruplar diyet yöntemleri deneyimlerimiz başlığında olurdu.

Hosgeldın bende baska topıklere kaydım heryere takılıyorum 65 kılouum bende herkes cok kılo vermıssın demeye başladı elhamdülillah.guzel donuslerr alıyorum bor 4 kılo daHA vermek ıstıyorım bakalım bogazı tutabılırsem tvsıyelerın nelerdir yeni ogrendıklerınden

Kizlar selam sizleri cok ozledim. Hep aklimdaydiniz.
Giremedigim bu surecte 1 bucuk kilo kadar aldim ne yazikki.
Yaşlı kv ve kp yatili geldiler yarin dönüyorlar sukur. Onlarla ilgilenmek cocuklarla ilgilenmek ev okul vs giremedim nolur kizmayin.

Su misafirlerim gitsin kaldigim yoldan tamgaz devam.

11 martta konudaki kilolari guncellicem.
Suan 74.um

Sizlerde yazin kilolarinizi kizlar. Yarindan itibaren görüşmek uzere sevgiler

Valla kiz sen benden iyi konuyu yönetiyorsun. Gozum arkada kalmadi. Bak kac gundur giremiyorum ama ilk sayfada gordum konumu mutlu oldum gerilere gitmedigine tesekkur ederim canim sana

Hoşgeldin canım .
Benim 70.6 şuanda
Aynen diyete devam .

Maşallah sana ilk günden beri azmettin çok istikrarlı şekilde hedefine doğru yol aldın. Mutlaka fark edilir dışardan da. 4 kg. nedir ki onu da verirsin.

Aslında herkesin bünyesine uyan beslenme şekli farklı. Kendimize en uygununu bulmak da deneme yanılma ile bulunuyor ama bir sistem oturtturup hayat boyu sürdürmek lazım.

Benim uygulamam yani kitapta anlatılan, kalori hesabı yok, saatlere uymak yok, şu saatten sonra yemeyeceksin yok vs.
Ama göründüğü kadar kolay değil. İyice acıkmadan bir lokma yemiyorsun. Açlık sinyalini vücut veriyor zaten. Miden kazınıyor. Doyduktan sonra da bir lokma dahi yemiyorsun. Yavaş yiyorum doyma sinyalini net almak için. Tok karnına hatır için veya canım istedi atıştırmak yok.

İstediğini yiyorsun ama bu bana kilo aldırır diye düşünmeyeceksin. Düşünürsen alıyorsun. Bizim bilinçaltımıza kadar işlemiş kalorili yiyecekler diye korkuyoruz bunu silmek zor. Onun için karbonhidratı yine az yiyorum. Geri kalan her şeyde ayırım yapmıyorum. Vücudunuzla inatlaşmayın zorlamayın diyor dr. kitapta. Ne zaman duracağını, dengesini kendi bulacaktır, onun istediklerine kulak verin diyor. Ben de öyle yapıyorum.

Bu aralar biraz cıvıttım canım ama tekrar bir gaza gelip o bes kıloyuda verecegim inşaAllah...
Tesekkur ederim ıki ögunu bıraksanda gel konusur muhabbet ederiz ...

Valla kiz sen benden iyi konuyu yönetiyorsun. Gozum arkada kalmadi. Bak kac gundur giremiyorum ama ilk sayfada gordum konumu mutlu oldum gerilere gitmedigine tesekkur ederim canim sana
Y Yasamenerjisi onunda hakkını yememek lazım ıkımız burda sizi bekledik bu aralar bende cıvıttım adet olacağım o etkı ediyor galiba ama yarından itibaren kendime söz verdim kaldığı m yerden devam ...63 u görmek ıstıyorum artık son ıkı kılo...
Hosgeldın bu arada misafırler ını gönder gel beklıyoruz

Gonderdim sukur
Bugun kahvtida her zamanki klasik kahvaltimi yaptim ama patates kizarmasi da yedim biraz

Oglen misafirlerr gitmeden yemek hazirladim ayip olmasin diye 2 kaşık bulgur pilavi ve etli taze fasulye aldım tabagima yedim.
Suan hic ac degilim
Bol su ve yesil cay icerim bu saatten sonra bisi yemem.
Artik tamgaz devamm

Hosgeldın hemde snde gelen artıları yollamış olursun Pazartesiye bence ılı gun detoks yapmalısın sadece sıvı beslenerek...

Ya ben de çok umutluydum ama kilo vermem çok yavaşladı .neden öyle oldu anlamadım .
Hatta yediklerimi azalttım ama yok yani
Arkadaşım biraz daha çok yıyerek sasırtmaya calıs olmaz mı ..kalorisi az olan bırseyyden ıki tabak ye sonra ara ogun yap 9 gıbı muhakkak aksam...ben genelde öyle yapıyorum..ılı gun Boyle dene ..pazar hafif gexir.ben öyle çok fayda goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…