- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
Canım ıkı ogun DHA iyi diyorlar snki öğlen yemek yerine meyve mı tüketsen
Meyve de boşuna fruktoz Şekeri diye çok yemek istemiyorumCanım ıkı ogun DHA iyi diyorlar snki öğlen yemek yerine meyve mı tüketsen
Ah ah bugün misfirlikteydimSabah klasik kahvaltımı yaptım
Öğlen 5 yk nohut salata ve bir parça peynir yedim
O nasıl bir ev sahibi ,neler neler yapmıs .Ah ah bugün misfirlikteydim
Sbh klsik kahvaltı
Oglen
Ispanklı yumurta
Saltlık
Aksam
Şimdi yemesem ev shıbıne ayıp olck
Mercimek corbsı
Ispanaklı yumurta
Bir tane but
Bır kase yoğurt slta
Ikı kasık köfte ıkı kasık makarna
Gelelim araya
Bir tabak mısır patlamış
Bıraz cekirdek
Hep ev sahibinin sucu
Ama eksi. Cıktım yıne 100 grm ben yıyınce kılo veriyorum yemeyince veremıyorum bu da ılgnnc 65 100 yarın ne olacak bakalım seninn sonucu merakla beklıyorumO nasıl bir ev sahibi ,neler neler yapmıs .
Bu kadar ugrasmısken yemesen çok ayıp olurmus gerçekten .
Yarın tartı günüm ,heyecanlıyım :)
Sanırım yemek yediğimizde metabolizma çalısmaya devam ediyor ,diğer türlü yavaşlıyor .Ama eksi. Cıktım yıne 100 grm ben yıyınce kılo veriyorum yemeyince veremıyorum bu da ılgnnc 65 100 yarın ne olacak bakalım seninn sonucu merakla beklıyorum
Kesinlikle az yediğim günler sıstıgımı farkettimSanırım yemek yediğimizde metabolizma çalısmaya devam ediyor ,diğer türlü yavaşlıyor .
Dün de dinledim tvde,yemezseniz vücut depo yapmaya başlar diyordu
Üzülme canım Herseyde bır hayır vardır Allah bı kapı acacak bugün yemek ıstedıklerını ye aklındakılerı yarın tam gaz devamSlm kizlar bugunden itibaren yada yarin katliyorum kafami bir toparlayim ve kg alarak dondum sahalara oda ilaclarin etkisi bugun regl oldum hayirlisi:/
Sagol canim walla tedaviden beri canim birsey canim istemiyor yarindan itibaren eve yeşillik vs diyetlik malzemeler alacagim hic alis verise hic cikamadim dolap tam tıkır boşÜzülme canım Herseyde bır hayır vardır Allah bı kapı acacak bugün yemek ıstedıklerını ye aklındakılerı yarın tam gaz devam
Canım porsiyon kuculterek bol su ıcerek baslıyabılırsın ınsAllah buz senin yanındayız destekciniz..Allah kolaylık versin... Y Yasamenerjisi sen ne yaptın canım bu dostun dıyetı bozmaya halledin kılo bıldırımın ne durumdaSagol canim walla tedaviden beri canim birsey canim istemiyor yarindan itibaren eve yeşillik vs diyetlik malzemeler alacagim hic alis verise hic cikamadim dolap tam tıkır boş
Günaydın canım ,dün giremedim .Canım porsiyon kuculterek bol su ıcerek baslıyabılırsın ınsAllah buz senin yanındayız destekciniz..Allah kolaylık versin... Y Yasamenerjisi sen ne yaptın canım bu dostun dıyetı bozmaya halledin kılo bıldırımın ne durumda
Dün bir suru birşey yedimGünaydın canım ,dün giremedim .
Kilom 71.1 .aşagıya doğru yavaş da olsa gidiyorum .Bu hafta biraz daha dikkat ederek 69 lu sayıları görmek istiyorum .
Canım bu kadar güzel gelmişken bırakma şakın diyeti :) yazmaya devam et buraya yediklerini .
Bence az olmuş canım .az yediğinde de vermen zorlaşırBugün kı menüm ..
Hedef kılomu tutturamadan kacak yapmaya başladım kafama kafama vuruyorum..o yüzden menüm bugün hafif
Sbh cok hfıf bır kahvaltı yaptım
Ikı dilim tam buğday ekmeği maydanoz peynir
Aksam da ıkı tabak yogurt corbsı ıctım
Bol su limonlu su limonlu acık cay
Tülayyy geri dönnnnnnnn..Bugün kı menüm ..
Hedef kılomu tutturamadan kacak yapmaya başladım kafama kafama vuruyorum..o yüzden menüm bugün hafif
Sbh cok hfıf bır kahvaltı yaptım
Ikı dilim tam buğday ekmeği maydanoz peynir
Aksam da ıkı tabak yogurt corbsı ıctım
Bol su limonlu su limonlu acık cay
Dün cok yedimBence az olmuş canım .az yediğinde de vermen zorlaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?