- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Akiam doyana kadar sebze yedim .Arkadaşım biraz daha çok yıyerek sasırtmaya calıs olmaz mı ..kalorisi az olan bırseyyden ıki tabak ye sonra ara ogun yap 9 gıbı muhakkak aksam...ben genelde öyle yapıyorum..ılı gun Boyle dene ..pazar hafif gexir.ben öyle çok fayda goruyorum
Bugün tekrar kendime bir soz verdim kacamaksız bir ay bakalım 62 hedefim bor ay sonrası ıcın..Akiam doyana kadar sebze yedim .
Şimdi de süt içiyorum
Sen ne durumdasın
Benim Bugun dışarıda işlerim vardı ,çok su içemedim .dısarıda su içince çok problem oluyorBugün tekrar kendime bir soz verdim kacamaksız bir ay bakalım 62 hedefim bor ay sonrası ıcın..
Gano cay ıcmeye basladım bugün
Sbh klasik kahvaltı
Gün vardı bugün
Bır adet borek patates salatası uc mercimek köftesi ıkı cerı domates bunları yedim ...
Aksm bırsey yemedim
Bol su ıctım
Yarın daha ıyı bır menü olacak inşaAllah
Aynen mısafirlikte bile kotu oluyor ama gano cay içtiğim için içmem sartBenim Bugun dışarıda işlerim vardı ,çok su içemedim .dısarıda su içince çok problem oluyor
Gano cay nedirAynen mısafirlikte bile kotu oluyor ama gano cay içtiğim için içmem sart
Olabılır canım ..artıyla donmıyeceksın ne güzel pazartesi hepımızın sonucları güzel olacak gözüküyor ne guzelSabah disardaydim
1 pogaca 1 dilim kasar yedim mecbur
Öğlen
Biraz aciktim sanirim 2 haftadir misafirler ile oglen yemegi yemeye bunyem alistigi icin olsa gerek o nedenle acligimi bastirmak icin 2 kasik yogurt yedim
Aksam
Susuz yerinden etli nohut
Ve salata
Bugunluk bu kadar
Tabi sabah uyanir uyanmaz dukan birami yaptım ictim bitti bile.
74 gosteriyordum 2 gun once bugun 72.7 gosteriyorum 2 gun dikkat ediyor olmama ragmen.
Galiba sisliklim vardi bide hizla aldigim kiloyu hizla vermis olabilirmiyimm acebaa
Her şeye cok ıyı geliyor mus kanserden den tut seker hstalıgından cık kılı vermek kılo almak öyle diyorlar deniyorum bakalımGano cay nedir
Eminim oyle olacak . Bu pazartesi degil birdahaki pazartesi 71 i hatta 70.9 u gormeyi hedefliyorum cok istiyorumOlabılır canım ..artıyla donmıyeceksın ne güzel pazartesi hepımızın sonucları güzel olacak gözüküyor ne guzel
Bende bi arastirayim canim sagolHer şeye cok ıyı geliyor mus kanserden den tut seker hstalıgından cık kılı vermek kılo almak öyle diyorlar deniyorum bakalım
Dukan birası ne ola kiKizlar merhaba iyi haftasonlarii
Nasilsiniz
Sabah kahvaltiyi birazcikk kacirdim ama olsunn aksami hafif gecircem
Haftasonlari kahvaltilari esim ve benim icin cok onemli. Birlikte cocuklarimiz ile gecirdigimiz en guzel saatlerimiz . O nedenle asiriya kacmamak kaydiyla ufak tefek seyler yiyorum. Abartmadan
Tabi.
Dukan birami yaptim sabahtan bu yana iciyorum bitmek uzere.
Asiri wc cikartiyor ama sikayetci degilim
Yesil cay soda limon karisimiDukan birası ne ola ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?