2 öğünle zayiflama yolculuğum

Akiam doyana kadar sebze yedim .
Şimdi de süt içiyorum
Sen ne durumdasın

Akiam doyana kadar sebze yedim .
Şimdi de süt içiyorum
Sen ne durumdasın
Bugün tekrar kendime bir soz verdim kacamaksız bir ay bakalım 62 hedefim bor ay sonrası ıcın..
Gano cay ıcmeye basladım bugün
Sbh klasik kahvaltı
Gün vardı bugün
Bır adet borek patates salatası uc mercimek köftesi ıkı cerı domates bunları yedim ...
Aksm bırsey yemedim
Bol su ıctım
Yarın daha ıyı bır menü olacak inşaAllah

Benim Bugun dışarıda işlerim vardı ,çok su içemedim .dısarıda su içince çok problem oluyor

Sabah disardaydim
1 pogaca 1 dilim kasar yedim mecbur

Öğlen
Biraz aciktim sanirim 2 haftadir misafirler ile oglen yemegi yemeye bunyem alistigi icin olsa gerek o nedenle acligimi bastirmak icin 2 kasik yogurt yedim

Aksam
Susuz yerinden etli nohut
Ve salata

Bugunluk bu kadar

Tabi sabah uyanir uyanmaz dukan birami yaptım ictim bitti bile.

74 gosteriyordum 2 gun once bugun 72.7 gosteriyorum 2 gun dikkat ediyor olmama ragmen.
Galiba sisliklim vardi bide hizla aldigim kiloyu hizla vermis olabilirmiyimm acebaa

Olabılır canım ..artıyla donmıyeceksın ne güzel pazartesi hepımızın sonucları güzel olacak gözüküyor ne guzel

Olabılır canım ..artıyla donmıyeceksın ne güzel pazartesi hepımızın sonucları güzel olacak gözüküyor ne guzel
Eminim oyle olacak . Bu pazartesi degil birdahaki pazartesi 71 i hatta 70.9 u gormeyi hedefliyorum cok istiyorum

Aksam yemeğimi yedim
T Toktik
Nerdesin canim ya. Hadi benim misafirlerim vardi da giremedim sen nerelere gittin. Ne guzel 2li rakamlari da gormustun istikrarliydin gel hadi

Kizlar merhaba iyi haftasonlarii
Nasilsiniz
Sabah kahvaltiyi birazcikk kacirdim ama olsunn aksami hafif gecircem
Haftasonlari kahvaltilari esim ve benim icin cok onemli. Birlikte cocuklarimiz ile gecirdigimiz en guzel saatlerimiz . O nedenle asiriya kacmamak kaydiyla ufak tefek seyler yiyorum. Abartmadan
Tabi.

Dukan birami yaptim sabahtan bu yana iciyorum bitmek uzere.
Asiri wc cikartiyor ama sikayetci degilim

Dukan birası ne ola ki

İyi Pazar’lar hanımlar
Kahvaltım
2 yumurta
1 dilim ekmek
1 parça peynir
2 zeytin

Şimdi de yeşil çay içiyorum

15.30 da iki tane pirinç patlağı yedim ,arasına labne sürdüm .
Ama hala açım

Gunaydin kizlar.
2 bardak su
1 sade kahve
1 sigara
Ile gune basladim :)

Daha acikmadim soyle yarim saat sonra 1 haslanmis yumurta yicem

Öğlen
Yesil cay kuru kayisi

Aksam
Yoğurtlu bulgur yicem

Bu hafta sıkı gecirmeliyim
Haftasonu kahvaltilari kacirdim malum

Bu arada cumartesi ve pazar spor yaptim

Bugun de yapicam ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…