- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Çok iyi vermişssin sen ,ben de bekliyorum o günleri :)
Bugün diyeti bozdum makarna yedim yarın tekrar bismillahÇok iyi vermişssin sen ,ben de bekliyorum o günleri :)
Haketmişsin canım bence ,olsun o kadar da artıkBugün diyeti bozdum makarna yedim yarın tekrar bismillah
Kilo vermem yavasladı metobolizmam da soka ugrasın bir..birde canım cok sıkkındı baska bırsey yapmak ıstemedımHaketmişsin canım bence ,olsun o kadar da artık
ask933 nerelerdesin
Canım bende bugün ytemizlık yaptım canımd birşey istemediAra öğün olarak bir parça çörekotlu labne ve 3 grissini yiyorum ,yeşil çay eşliğinde .
AKiam yemeğinde kıymalı pazı ,2 yk yoğurdun içine salatalık doğrayıp yedim .Canım bende bugün ytemizlık yaptım canımd birşey istemedi
İki cevız yedim
İkındıde kahve ıctım sade
Aksam
Bezelyelı sulu köfte yogurt ve domates yedim bu kadar
Belkı ilerıkı saatlerde elma yerım bir tane
Afiyet olsun canımAKiam yemeğinde kıymalı pazı ,2 yk yoğurdun içine salatalık doğrayıp yedim .
Gece yatmadan da süt içeceğim
İnş pozitif olur yanımızda görmek istemiyoruz seniSlm kizlar napiyonuz ben tup bebek tedavideyim 7 gun sonra sonuc belli olur,olurda negatif.olursa aranizdayim
Canım sabah yine klasik kahvaltımı yaptım .Y Yasamenerjisi
Bugün kahvaltıda
Yesıl sognlı yumurta
Ikı dılim TB ekmeği
Peynir zeytin yesıllık domates
Aksam
Döner yogurt domates
Boyle canım sen naptın
Ara öğünsüz olmuyor zatenArada bir kahve sabah kalktığımda da elma yedim onları unuttum
Ya ben aclıga acaıp dynbılıyorım ama metobolızma bozuluyor dengenin ssıyor bilmiyorum birşeyler yemeye calısıyorım ıste aralardaAra öğünsüz olmuyor zaten
Ya ben aclıga acaıp dynbılıyorım ama metobolızma bozuluyor dengenin ssıyor bilmiyorum birşeyler yemeye calısıyorım ıste aralarda
[/QUOTE
Açlığa ben de dayanıyorum hatta öğle yemeğini acıktığım için değil metabolizma için yiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?