Canım yarım kilo çok iyi bir rakam.yarım litrelik bir pet şişedeki su kadar kaybın var öyle düşün .Kizlar moralim cok bozuk ya gecen pazar 100.6 idi sabah tartildim 100.1 bumudur yani yarim kilo ya adam akilli gicbisi yemedim ekmeksiz 4. Gunum bu nasil tezatlik moralim cok kotu ya neden boyle oldu
Tvde dinlemiştim mor lahana çok tok tutarmış ,ben de yemeklerime eklemeye başlayacağımbence mor lahananın bı zararı olmamıstır onu bende cok severım yerım gastrırt var bende bı zararını gormedım.
bence senın mıden kuculdu :) o yuzden uzun sure toksun
Evet tok tutuyo. O sislik benim bunyemden kaynakli sanirim. Gecti cunku.Tvde dinlemiştim mor lahana çok tok tutarmış ,ben de yemeklerime eklemeye başlayacağım
Saol canim. Bir hafta daha moralimi bozmadan devam edicem bunyem bu duruma yeni alisio sanirim. haftaya pazari iple cekiorum. Ikili rakamlari cok ozledim :)Canım yarım kilo çok iyi bir rakam.yarım litrelik bir pet şişedeki su kadar kaybın var öyle düşün .
Bence çok çok iyi .
Dayanamadım ,şimdi bir tane muz yedimSaat 16 gibi latte ,1 mini ekler
Akşam omlet
Su 1 litre belki
Ayni ben canim. Yapmayi da yemeyi de seviyorum ama artik yapicam yemiycem. Arada sirada da yeriz kiz nolcak :)Kendimi elestirmem gerekirse bu konuda
Ekmek cok asiri yiyordum 1 ekmek bazen fazlasini bile yedigim oluyordu. Kek borek yapmayida yemeyide cok severim ayrica atistirmalik kahvenin yanina cikolata acarim cay in yanina biskuvi aksamlari meyve cerez yemeden yatmam. Yani acardim yerdim yatmazdim. Eski zaman da kaldi bunlar :)
Ve 1 yasinda ufaklik var malum kis olunca hep evdeyiz onunla yatar onunla kalkardim gunduz uyurdum
Yani kilolu olmam cok normalmis şöyle bakinca :)
Hosgeldim caağnim :) aynıyız seninle bende 6 li kilolari görmek istiyorum ilk hedefte.Kızlar merhaba ,herkese başarılar dilemekte birlikte ben de sizlere katılmak istiyorum .İnşallah hep beraber başarırız .benim de ilk hedefim 6 lı kiloları görmek .Bu arada emziriyorum ,bir bebeğim var ,günde 2 öğün ile arada biraz atıştırma yapabilirim diye düşünüyorum :)
Bence moralini hic bozma dun tartildim bende 500 gram vermisin yani yarim kilo. Ayniyiz.Kizlar moralim cok bozuk ya gecen pazar 100.6 idi sabah tartildim 100.1 bumudur yani yarim kilo ya adam akilli gicbisi yemedim ekmeksiz 4. Gunum bu nasil tezatlik moralim cok kotu ya neden boyle oldu
Bende pazar gunu azik kacirabilirim cunku olagan ustu menüler cikiyor evde pazar gunu oldugu icin naplimmSabah kahvaltım
1 yumurta
Peynir
7 zeytin
Salatalık
1 poğaça(sadece Pazar günü kendime ödül veriyorum :)
Spor için bugun bebekle yürüyüş yaparım .
Yaa 2 li rakamlara geldin say. Biraz daha versen olur . Kucuk bebisin olmasaydi yuruyus harika olurdu. Bende cikamiyorum yürüyüşe. Buyuk kizimi okula götür eve gel ev isi yemek kucugu uyut temizlik zumba sonra tekrar okula gidiyorum kizimi almaya. Yuruyuse vakit kalmiyorSaol canim. Bir hafta daha moralimi bozmadan devam edicem bunyem bu duruma yeni alisio sanirim. haftaya pazari iple cekiorum. Ikili rakamlari cok ozledim :)
Pazar gunu olunca kaciyor dimi bende lokum attım agzina bu sefer pismanim. Neyse. Kacamaklari da abartmamak lazimm dozunda kalsin dimiiiSaat 16 gibi latte ,1 mini ekler
Akşam omlet
Su 1 litre belki
Canım arkadaşlarla görüştük ,masaya gelip gidenlerden sınra yediğimi kaçamaktan saymadım hatta kendimi tebrik bile ettim :)Pazar gunu olunca kaciyor dimi bende lokum attım agzina bu sefer pismanim. Neyse. Kacamaklari da abartmamak lazimm dozunda kalsin dimiii
Canım bence çok iyi ,hamsi protein ve balık hiçbirşey olmaz .hiç vicdan yapmaDum vakit bulup yazamadim kizlar
PAZAR
KAHVALTI
kiymali yumurta ekmeksiz.
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
OGLEN
Biraz kuruyemis yedim
AKSAM
Firinda hamsi
Bol salata
Sekersiz cay
Hamsiyi cok yedim daha az yiyebilirdim
Spor yok
2 de lokum yedim
Bugun pazartesi
Bu haftayi cok sıkı gecircem insallah az öz temiz beslencem
Hoşbuldummmm.33 yaşındayım ve bir bebeğim var canım .hamilelikte şeker belası yüzünden 30 kilo aldım .şimdiki kilom 73,8 ile 73 arasında gidip geliyor ,net birşey diyemiyorum .yaklaık 10 gündür ben de öğün sayımı azaltıp ona göre vereyim dedim ,dikkat etmeye çalışıyorum .bu arada emzirme sürecim de devam ediyor(bebeğim 10 aylık )Hosgeldim caağnim :) aynıyız seninle bende 6 li kilolari görmek istiyorum ilk hedefte.
Anlatsana kac yasindasin kac kilosun cocuk varmiii
Yazışalım burdan her aksam yediklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?