- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
İçimdeki kek börek poğaca isteği ne olacak bilmiyorum ,gözümün önünde dans ediyorlar resmen .Ben de bugun okuldan gelince midem kazindi. Kendime yesil cay yaptım bir kupa. Icine de tarcin attim . Tutuyor beni suan.
Aksam 6 da aksam yemegini salata yicem cunku bugun islak kek yaparken 1 kasik kremsanti yedimmm pffff :)
4 cesit yemek yaptim okuldan gelince oglumu uyutup 1 saat spor yaptim. Dus aldim saclarim islak :) ogluma kek yediriyorum. okula gidicem ama bacaklarim titriyor spor agir geldi bugunnMidem kazınıyor benim ya ,koltukta oturdum kaldım
Bir de bugun vücudum çok ağrıyor ,acaba az beslenmekten mi gücüm kalmadı
Kas kaybı olmasın dikkat edin .o da çok tehlikeli4 cesit yemek yaptim okuldan gelince oglumu uyutup 1 saat spor yaptim. Dus aldim saclarim islak :) ogluma kek yediriyorum. okula gidicem ama bacaklarim titriyor spor agir geldi bugunn
Hahaha :) benim o asiri isteklerim gitti biliyormusun . Eger evde yapıyorsam az tadina bakio bırakıyorum.İçimdeki kek börek poğaca isteği ne olacak bilmiyorum ,gözümün önünde dans ediyorlar resmen .
Akşama yiyeceğim balığga konsantre olayım bari
Kas kaybi degilde kas yapmak istemem korka korka spor yapiyorum. Cunku nedense kadinda kası hic sevmiyorum tas gbi erkek gbi ne o oyle :)Kas kaybı olmasın dikkat edin .o da çok tehlikeli
Hepimiz oyleyiz canim. Yanliz degilsin birlikte verip birlikte koruma evresine gecicez insallahBen Doğumdan sonra almadım ,gebelik süresince çok zor oldu ,şeker çıktı ve doktorlar ne yaptılarsa olmadı 30 kilo aldım ,17 si gitti ama bu geri kalan gitmiyor anlamadım .sihirli bir değneğe ihtiyacım var sanki .gecen gün eski fotolarımı gördüm de kendimden utandım resmen
Sende benim gbi erken evlendin heralde. Allah bagislasin evlatlarini :)29 yaşındayım 3 çocuk annesıyım iki oğlum bir kızım var ..evet artık esımde söylenmeye başladı çok kilo aldın diye ..artık kilo vermelıyım ...bakalım nasıl olacak çok acıkıyorum aşırı derecede ...kendimi tutamıyorum...midem de ıyıce genişlemiş yarın sabah tartılır net kilo mu söylerim ..kilom genellikle karın bolgemde... Kocaman gobus var...
BinbirRenk burda toplanalım birbirimize destek olalım...
Sizi sınıfın Çalışkan öğrencisi ilan ediyorum :)İyi akşamlar hanımlar herkese kolay gelsin
Ben intermittent fasting yöntemine başladım. iki öğün ve bir ara yapıyorum. Sizin sisteminiz bana da uygun.
10 kg. fazlam vardı. Başladım ama beraber yapacak kimse olmayınca epeyce bir ağırdan aldım, bazen bıraktım ve yine de 5 ini verdim, 5kg. kaldı.
Ben sabah 10 da kahvaltı, 1 de ciya tohumlu yoğurt ve birkaç kuruyemiş, bazen meyve, akşam 6 da yemek ve bitiyor.
Ondan sonra sadece su.
Spor olarak gün içinde ne zaman fırsatım varsa 45 dk. leslie ve akşam 9 da 1 saate yakın yürüyüş.
Sizi sınıfın Çalışkan öğrencisi ilan ediyorum :)
Gün içinde yaptıklarınız ayakta alkışlanacak şeyler ,daha ne yapacaksınız .Teşekkür ederim ama hak edecek ne yaptım
Gün içinde yaptıklarınız ayakta alkışlanacak şeyler ,daha ne yapacaksınız .
Bu arada o kadar az yiyerek nasıl enerjik oluyorsunuz ?
:)) ben az yemeye çalışıyorum ,gün içinde iyi gidiyor diyorum sonra bir şekilde kaçamak oluyorAz yemiyorum :) Burda ayrıntılı yazmadım ama sabah ve akşam doyana kadar yiyorum.
:)) ben az yemeye çalışıyorum ,gün içinde iyi gidiyor diyorum sonra bir şekilde kaçamak oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?