2 öğünle zayiflama yolculuğum

Ben de bugun okuldan gelince midem kazindi. Kendime yesil cay yaptım bir kupa. Icine de tarcin attim . Tutuyor beni suan.
Aksam 6 da aksam yemegini salata yicem cunku bugun islak kek yaparken 1 kasik kremsanti yedimmm pffff :)
İçimdeki kek börek poğaca isteği ne olacak bilmiyorum ,gözümün önünde dans ediyorlar resmen .
Akşama yiyeceğim balığga konsantre olayım bari

Midem kazınıyor benim ya ,koltukta oturdum kaldım
Bir de bugun vücudum çok ağrıyor ,acaba az beslenmekten mi gücüm kalmadı
4 cesit yemek yaptim okuldan gelince oglumu uyutup 1 saat spor yaptim. Dus aldim saclarim islak :) ogluma kek yediriyorum. okula gidicem ama bacaklarim titriyor spor agir geldi bugunn

İçimdeki kek börek poğaca isteği ne olacak bilmiyorum ,gözümün önünde dans ediyorlar resmen .
Akşama yiyeceğim balığga konsantre olayım bari
Hahaha :) benim o asiri isteklerim gitti biliyormusun . Eger evde yapıyorsam az tadina bakio bırakıyorum.

29 yaşındayım 3 çocuk annesıyım iki oğlum bir kızım var ..evet artık esımde söylenmeye başladı çok kilo aldın diye ..artık kilo vermelıyım ...bakalım nasıl olacak çok acıkıyorum aşırı derecede ...kendimi tutamıyorum...midem de ıyıce genişlemiş yarın sabah tartılır net kilo mu söylerim ..kilom genellikle karın bolgemde... Kocaman gobus var...

Hepimiz oyleyiz canim. Yanliz degilsin birlikte verip birlikte koruma evresine gecicez insallah

Sende benim gbi erken evlendin heralde. Allah bagislasin evlatlarini :)
Eşim benim kilo konusunda pek sikinti yapmıyor disardan en fazla 65 diyorlar ama ben mutlu degilim o göbek bende de var icime cekmesem en az 6 aylik hamile gbiyim :)

İyi akşamlar hanımlar herkese kolay gelsin
Ben intermittent fasting yöntemine başladım. iki öğün ve bir ara yapıyorum. Sizin sisteminiz bana da uygun.
10 kg. fazlam vardı. Başladım ama beraber yapacak kimse olmayınca epeyce bir ağırdan aldım, bazen bıraktım ve yine de 5 ini verdim, 5kg. kaldı.
Ben sabah 10 da kahvaltı, 1 de ciya tohumlu yoğurt ve birkaç kuruyemiş, bazen meyve, akşam 6 da yemek ve bitiyor.
Ondan sonra sadece su.
Spor olarak gün içinde ne zaman fırsatım varsa 45 dk. leslie ve akşam 9 da 1 saate yakın yürüyüş.

Sizi sınıfın Çalışkan öğrencisi ilan ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…