Aksam misafir gelcek yapmasan olmaz hadi yaptik diyelim tadina da mi bakmayem :) yazik ya banaAyni ben canim. Yapmayi da yemeyi de seviyorum ama artik yapicam yemiycem. Arada sirada da yeriz kiz nolcak :)
Moralimi bozmamaya calisiyorum ama bi haftada ben hic bozmadim sadece iki ogun ki yarisi salata bunun 4 gun hic ekmek yemedim bu kadar sIktIgIm halde yarim kilo olunca koydu bana. Ama bozmadim tamgaz devam :)Bence moralini hic bozma dun tartildim bende 500 gram vermisin yani yarim kilo. Ayniyiz.
Sanirim biraz daha sıkı diyet ve spor yapmak lazim.
Dun bozdum diyeti malum pazardi herkes evde pazar alışverişi market alışverişi
Haftasonu kahvaltisi yaptim oglen yemek yemedim ama aksam kacirdim neyse dur yazarim.
Boyle böyle gidecek kilolar uzme kendini biz bu kilolari birden almadikki birden gitsin. Yavas yavas sabirla devam edicez
Valla yazık bize. Simdi aksama islak kek istediler yapcam ama nasil bir de bana sor. Kremasina 1 parmak atar tadna bakarim. :)Aksam misafir gelcek yapmasan olmaz hadi yaptik diyelim tadina da mi bakmayem :) yazik ya bana
O zaman bende tebrik ediyorum. ilk zamanlar zor oluyor yemeye oyle alismisim ki hayir demeyi de ogrenmem lazim :)Canım arkadaşlarla görüştük ,masaya gelip gidenlerden sınra yediğimi kaçamaktan saymadım hatta kendimi tebrik bile ettim :)
Hoşgeldin yaa ne guzel 2 ogunle zayiflama seruvenime katilanlari gorunce daha bir hevesleniyorum. :)Kizlar men bnde katılayım.size
Oyy emzirmeyi özledim desem :)Hoşbuldummmm.33 yaşındayım ve bir bebeğim var canım .hamilelikte şeker belası yüzünden 30 kilo aldım .şimdiki kilom 73,8 ile 73 arasında gidip geliyor ,net birşey diyemiyorum .yaklaık 10 gündür ben de öğün sayımı azaltıp ona göre vereyim dedim ,dikkat etmeye çalışıyorum .bu arada emzirme sürecim de devam ediyor(bebeğim 10 aylık )
Bakalim once 1 ay gecsin kac kilo vermis olacaz merak ediyorumMoralimi bozmamaya calisiyorum ama bi haftada ben hic bozmadim sadece iki ogun ki yarisi salata bunun 4 gun hic ekmek yemedim bu kadar sIktIgIm halde yarim kilo olunca koydu bana. Ama bozmadim tamgaz devam :)
Minnoş kıyamam :)Oyy emzirmeyi özledim desem :)
Ben oğluma 5 ay once biraktirdim emzirmeyi. Artik 2 yasini gecmisti ve beni heryerde memeee diye aglayarak rezil ediyordu :)
Ben bu 2 ogunle zayiflamanin kalici olacagini düşünüyorum zaten bundan sonra hep hayatim boyunca 2 öğün beslenmek istiyorum. Cunku faydasi cok. Hazimsizligim siskinligim odemim vs hep gitti vucudum hafifledi.
Benimkilerde hep hamilelik kiloları
Isallah hep beraber istedigimiz kiloya ulasiriz
Ben oyle kilo aldim iste. 2 tane cocugum var onlari tabak hazirliyorum yediriyorum iciriyorum sofrayi toplayip elime aliyorum kek cips cikolata atiyorum agzima . Heo ayak üstü abur cubur yemekten kilo aldim.Minnoş kıyamam :)
Ben bazen bebeğin peşimde yemeyi unutuyorum ama benim şu aralar problemim saçma sapan besleniyorum .mesela akşam yemek yerine canım gong istiyor yada ne bileyim yemek yerine 2 dilim kek yemek daha cazip geliyor .
Ben Doğumdan sonra almadım ,gebelik süresince çok zor oldu ,şeker çıktı ve doktorlar ne yaptılarsa olmadı 30 kilo aldım ,17 si gitti ama bu geri kalan gitmiyor anlamadım .sihirli bir değneğe ihtiyacım var sanki .gecen gün eski fotolarımı gördüm de kendimden utandım resmenBen oyle kilo aldim iste. 2 tane cocugum var onlari tabak hazirliyorum yediriyorum iciriyorum sofrayi toplayip elime aliyorum kek cips cikolata atiyorum agzima . Heo ayak üstü abur cubur yemekten kilo aldim.
Artik tabak hazirlayip ne yedigimi biliyorum. 10 kilo verdim gecen sene bu şekilde. Sonra tatile falan gittik ordan sinra duzenim bozuldu simdi eskisi gbi devam edicem insallah
Kaç tane yedin :)Tulumba tatlisini yemiyeydim iyiydi :)))
Olsun du :)Tulumba tatlisini yemiyeydim iyiydi :)))
Saglikli bir ara ogun. Ben ozellikle cevizi hurma yada kuru kayisi arasina koyup turk kahvesi esligindr yemeye bayiliyorum.Bu arada muz ve ceviz yiyorum şuanda .
Midem kazınıyor benim ya ,koltukta oturdum kaldımSaglikli bir ara ogun. Ben ozellikle cevizi hurma yada kuru kayisi arasina koyup turk kahvesi esligindr yemeye bayiliyorum.
Tabiki hosgeldin :) ne guzel bu gun katilanlar olduCanım aktıfsen bende sana katılabilir miyim kafamdakı diyet şekli bu ..emzırıyorum 1 yasında kızım var artık kilo vermem gerekiyor 165 boyum 7o kusur kıloyum
Ben de bugun okuldan gelince midem kazindi. Kendime yesil cay yaptım bir kupa. Icine de tarcin attim . Tutuyor beni suan.Midem kazınıyor benim ya ,koltukta oturdum kaldım
Bir de bugun vücudum çok ağrıyor ,acaba az beslenmekten mi gücüm kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?