Bebek İkinci El 2. Sayfadan itibaren çift yönlü bebek arabası ve oyuncaklar

Prememann marka 18 ay etiketli ama 2 yaşa kadar rahat olur geniş kalıp... içi polar kalın kışlık 20 tl....

Merhabalr.. Montunuza bayilldmm..
Kizim 23 aylik suan. Olur mu kucuk mu gelir acaba? Sanirim kucyk gelir. Siz kac aya kadar giydirdiniz acaba?

Canım kaç kilo 13 14 kiloya kadar olur geniş kalıp bayaa.. 18 aylik cocuk giymeai icin buyuk baya kilolu olmasi lazim. birde tam kışlık. .istersen ölçüde gönderirim.

Canım kaç kilo 13 14 kiloya kadar olur geniş kalıp bayaa.. 18 aylik cocuk giymeai icin buyuk baya kilolu olmasi lazim. birde tam kışlık. .istersen ölçüde gönderirim.
Su an 12 kilo. Fakat Mersin de oldugunuz icin kis cok gec gelir.iki ay mont giyiyoruz sadece. Ocak Subat aylarinda. 3/4 ay sonra giyecegi icin tereddut ettim aslinda. Suan giyse olur. Boyumuz cok uzun degil zaten.. En ve boy olcusunu alabilir miyim zahmet olmazsa.

Ölçüm gondereyim arkadaşım nasıl istersen. .

Arkadaşım geç oldu ama ölçüm. . Göğüs 35 cm koltuk altı dikişten dikise boyu 41 cm ..

Arkadaşım geç oldu ama ölçüm. . Göğüs 35 cm koltuk altı dikişten dikise boyu 41 cm ..
Tesekkur ederim cnm. Bu bedende ibce yagmurlugu var kizimin. Gecen sene almistik.Tam o olculerde. Uzerine denedim oluyor ama koltuk alti kisa kadar dar gelir diye dusunuyorum.. Cok tesekkut ederim zahmet verdim. Montu gecen sene mi almistiniz? Aynisinin sifirini bulabilir miyim acaba?

Rica ederim. Ne zahmet önemli olan işe yaramasi. . Evet Geçen sene nin modeli ... bulunur mu .. bakmak lazım. Gözüme çarparsa yazarım atlrkadasim. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…