- 1 Kasım 2012
- 780
- 93
- 118
- Konu Sahibi babyoverlock
-
Helezon ne kadarEki Görüntüle 1634571 Eki Görüntüle 1634572 Şuan bu ikisi bubba arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı olsun diğer herşey hala satışta
Satıldı o arkadasım maalesef.. Ama daha eklenecekler var...Helezon ne kadar
Tesekkur ederim iyi gecelerYarın akşamdan sonra takip edin bende tam bilemiyorum şuan :) çocuk olunca :)))
Canım kaç kilo 13 14 kiloya kadar olur geniş kalıp bayaa.. 18 aylik cocuk giymeai icin buyuk baya kilolu olmasi lazim. birde tam kışlık. .istersen ölçüde gönderirim.
Su an 12 kilo. Fakat Mersin de oldugunuz icin kis cok gec gelir.iki ay mont giyiyoruz sadece. Ocak Subat aylarinda. 3/4 ay sonra giyecegi icin tereddut ettim aslinda. Suan giyse olur. Boyumuz cok uzun degil zaten.. En ve boy olcusunu alabilir miyim zahmet olmazsa.Canım kaç kilo 13 14 kiloya kadar olur geniş kalıp bayaa.. 18 aylik cocuk giymeai icin buyuk baya kilolu olmasi lazim. birde tam kışlık. .istersen ölçüde gönderirim.
Siz başka oyuncak mı kıyafet mi eklemeyi düşünüyosunuz?
Ölçüm gondereyim arkadaşım nasıl istersen. .Su an 12 kilo. Fakat Mersin de oldugunuz icin kis cok gec gelir.iki ay mont giyiyoruz sadece. Ocak Subat aylarinda. 3/4 ay sonra giyecegi icin tereddut ettim aslinda. Suan giyse olur. Boyumuz cok uzun degil zaten.. En ve boy olcusunu alabilir miyim zahmet olmazsa.
Arkadaşım geç oldu ama ölçüm. . Göğüs 35 cm koltuk altı dikişten dikise boyu 41 cm ..Su an 12 kilo. Fakat Mersin de oldugunuz icin kis cok gec gelir.iki ay mont giyiyoruz sadece. Ocak Subat aylarinda. 3/4 ay sonra giyecegi icin tereddut ettim aslinda. Suan giyse olur. Boyumuz cok uzun degil zaten.. En ve boy olcusunu alabilir miyim zahmet olmazsa.
Tesekkur ederim cnm. Bu bedende ibce yagmurlugu var kizimin. Gecen sene almistik.Tam o olculerde. Uzerine denedim oluyor ama koltuk alti kisa kadar dar gelir diye dusunuyorum.. Cok tesekkut ederim zahmet verdim. Montu gecen sene mi almistiniz? Aynisinin sifirini bulabilir miyim acaba?Arkadaşım geç oldu ama ölçüm. . Göğüs 35 cm koltuk altı dikişten dikise boyu 41 cm ..
Arkadaslar nihayet evime döndüm yarın ilk iş bebek arabasının resimlerini yukleyecegim sonrada diğer oyuncaklar in :))bebek arabasinin resimlerini yukleyebilirmisiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?