2 Sene içinde evrim geçirdim eski beni istiyorum!

Amin cnm. o bile yeter teşekkür ediyorum :)

Merhaba hanımlar. Sivilce hemen hemen her hanımın özellikle regl dönemlerinde hormonal değişimler sonucu yaşadığı bazen kısa süreli bazen uzun süreli sinirlerimizi bozan bir problem. Ama unutulmamalı ki sivilcenin tamamen tedavi edilebilmesi için önce uzman bir doktor tarafından gerekirse kan tahlilleriyle sebebinin belirlenmesi ve uygun tedavi uygulanarak giderilmesidir. Ama ben hepinize birşeyler önermek istiyorum. Ben yüzümde sivilce çıktığı zaman onu sıkıp içinden birşey çıkmasa bile kanatana kadar uğraşan biriydim :)durmadan elim sivilce çıkan yerde oynaya oynaya sonunda mikrop kaptırıp sivilce geçse bile 1 ay o mosmor izle kapatcıcılar sürerek kamufle etmeye çalışarak yaşardım. Siz siz olun sakın sivilcelerinizi sıkmayın. Cildiniz eğer yağlıyla akne ve sivilce çıkmasına daha yatkın demektir. Cildinizi düzenli olarak uygun bir sabun kullanarak yağdan arındırın. Hiç makyaj kalıntısı kalmamasına dikkat edin ve eğer gittiğiniz cilt doktoru krem jel veya ağız yoluyla alınan ilaçlar verdiyse tedaviyi asla yarım bırakmayın sabredin. Bende öyle çok ciddi bir sivilce problemi hiç olmadı ama olan arkadaşlarım da uygun tedaviyle kurtuldular. Son bir öneri yediğiniz içtiğiniz şeyler eğer yağlı baharatlı ise bunlarada dikkat edin mevsimi dışında seralarda çeşitli hormonlarla yetiştirilen sebze ve meyveleri tüketmeyin. Ayrı ca şunu da unutmayın ki çok daha kötü sağlık problemleriyle uğraşan nice insanlar varken iki sivilce için hayatınızı da kendinize zindan etmeyin. Umarım en kısa zamanda bu problemden kurtulursunuz. Hepinize sevgiler.

İnşaallah geçmiştir sivilceleriniz aradan baya zaman geçmiş siz buraya yazalı ne yaptınız kullandığınız ilaçlar nasimıl sonuç verdi ?

Ruaccutan kullanin bence..

Bu kadar sıkma canını..bende liseden sonra yaklaşık 7 yıl sivilceleriyle uğraşmış biriyim..6 ay tedavi gördüm..Çok ağır bir ilaçtı..Yüzüm deri değiştirdi, dudaklarım çatladı..ama sonucu mükemmel oldu..İstanbulda isen doktor önerebilirim..

nerdeyse 3 senelik konu hortlamış ben de sevinmiştim sanki biri beni anlatmış diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…