2 seneden fazla bebeklerini bekleyenler...

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
Ben bebeğimi beklemeye başlayalı tam 2 sene oldu bu ay sizler ne kadardır bekliyorsunuz ve mutlu haberi alanlar tedavi gördünüz mü?

Ben 3. Ayda hamile kaldım canım doktora gittin mi

2 sene 1 ay oldu..
7. Aya kadar ultrasondan bakildi yumurta takibi yapildi. Hormon tahlilleri yapildi. Baska brsey yapmadiklari icin ozele gittim hsg cekildi temiz cikti 1.sene dolunca klomen baslandi 3 yumurtam olustu ama gebelik olmadi.
3 kez kullandim klomeni...
Birdaha da kullanmayi dusunmuyorum allahtan birsey cikmazsa...
Umarim cikmaz. Oluruna biraktik kafami dagitmaya calisiyorum. Zor ama imkansiz degil. Iş ariyorum hem birikim hem kafa dagitmak icin..
1 sene sonra tup bebek dusuuyorum. Eger calismassamda aşilamayi minik bir ihtimal dusunuyorum

Eşinize bakıldı mı?

1 ay sonra 3 yıl olacak bebek isteyeli....
Rabbime şükrüler olsun eşimde ve bnde bi sorun yok 2 kez hamile kaldm 1i kimyasaldı diğeri gelişmedi pıhtılaşma testi yaptrdık 2.den sonra kanmda pıhtılaşma çıktı şuan coraspin içiyorum hamile kalırsam inşaallah iğne vs.olucak düşük yapalı da 1 sene oldu nisan da hala yok 3 ay korunduk 9 aydır bekliyoruz yine
bu ay preseed jel aldım kızlar hamile kaln çok bu jel ile alabilirsesenz deneyin bnce ne kaybederz ki
5 kexz klomen 3 kez çatlatma iğnesi oldum bişeye yaramdı bnde hiç nasip olmazsa ekime kadr ozamn aşılama yaptrcaz kısaca hikayem bu kızlar yaş 25 3,5 yıllık evliyim....

Ben 3. Ayda hamile kaldım canım doktora gittin mi
gittim canım 1.5 senedir gidiyorum testler yapıldı rahim filmi çekildi eşim de gitti sorun çıkmadı canım bu ay 3. kez klomen kullanıyoruz ilk 7 ay korunduk ama hap kullanmadık canım..
bugün yeniden doktora gideceğim yumurtalarıma bakacak dua edersen çok sevinirim..
belki RABBİM bana da nasip eder hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan cümlemize...canım inş amin

ben de aşılama düşünür oldum

Selam bayanlarr:) 19 aylık evliyim bende 18 aydır bebek istiyoruz. ve gittiğim 5. doktırum polikistik over oldugumu söyledi.daha önceki gittiklerim doktorlar hiçbir sorun diye sürekli gönderdi beni.5. doktorum.ilaç verdi kullandım.daha sonra klomen ve glukofen verdi.21 nisanda çatlatma ignemi oldum şimdi bekliyorum.diyeceğim 1-2 doktorda bırakmayın farklı farklı doktorlara gidin sonuç alamadıysanız.

bakalım bu ay ne olacak?
hayırlısı bakalım bir yandan evde kpss çalışırım bir yandan da ne mutlu olurum aslında bebeğim bana ımut güç olur yoksa kırık umutlarım un ufak oldu ama toparlanmak için bir gaza gelmem lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…