Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinize bakıldı mı?
gittim canım 1.5 senedir gidiyorum testler yapıldı rahim filmi çekildi eşim de gitti sorun çıkmadı canım bu ay 3. kez klomen kullanıyoruz ilk 7 ay korunduk ama hap kullanmadık canım..Ben 3. Ayda hamile kaldım canım doktora gittin mi
ben de aşılama düşünür oldum1 ay sonra 3 yıl olacak bebek isteyeli....
Rabbime şükrüler olsun eşimde ve bnde bi sorun yok 2 kez hamile kaldm 1i kimyasaldı diğeri gelişmedi pıhtılaşma testi yaptrdık 2.den sonra kanmda pıhtılaşma çıktı şuan coraspin içiyorum hamile kalırsam inşaallah iğne vs.olucak düşük yapalı da 1 sene oldu nisan da hala yok 3 ay korunduk 9 aydır bekliyoruz yine
bu ay preseed jel aldım kızlar hamile kaln çok bu jel ile alabilirsesenz deneyin bnce ne kaybederz ki
5 kexz klomen 3 kez çatlatma iğnesi oldum bişeye yaramdı bnde hiç nasip olmazsa ekime kadr ozamn aşılama yaptrcaz kısaca hikayem bu kızlar yaş 25 3,5 yıllık evliyim....
konu sahibine sormuştum :)Konu sahibisinemi soyluyorsunuz bana mi :)
Bana ise evet bakıldı 3.ayda hemde
eşimde de sorun yok canım her şey normalkonu sahibine sormuştum :)
olmadı mı da olmuyor işte. zamanı var demekki..eşimde de sorun yok canım her şey normal
ÖYLE CANIM DEMEK Kİolmadı mı da olmuyor işte. zamanı var demekki..