- Konu Sahibi YESILGOZNURUM
-
şu yaşıma kadar öğrendiğim birşey var o da ; herkes geçici aile kalıcıdır.
Şu yaşıma kadar öğrendiğim birşey var o da ; Herkes geçici aile kalıcıdır.
ailen neden istemediğini açıkça anlatsın şimdi sen sevdiğin için bazı şeyleri göremiyosundur ama onlar görür.ne derlerse çıkıyo ailelerin onaylaması çok önemli
[ı]askerliği bi yana koyalım da aileni dinle derim. Benim nişanlımdan önce 4 yıllık bi ilişkim vardı ailemi de karşıma aldım ama bi süre sonra gerçek yüzünü gösterdi hata yaptım. şimdi gayet mutluyum, beni canından çok seven bi adamla nişanlandım.Aileni dinle ne olursa olsun derim. Anne birşey diyorsa elbet vardır bi bildiği. Ben annemi hiç dinlemedim o zamanlar ama artık gayet iyi dinliyorum. çünkü nişanlımı seviyor, doğru adamla birlikte olduğumu biliyorum. Iyi düşün derim canım.. [/ı]
büyüklerinin sözünü dinle bence bunu yaşayarak ve acı tecrübeler edinerek öğrenen biri olarak yazıyorum büyüklerin içine sinmiyosa mutlaka ama mutlaka bi problem çıkıyo son karar tabiiki de senin allah doğru neyse onunla karşılaştırsın
annen, erkek arkadaşının nesini beğenmiyor?
Eğitimini
ailesini
ahlakını
işini
maddi açıdan?
Bence bunu bilmek önemli canım. Hani elle tutulur bir sebep göstermesi lazım. Ya da seni daha iyilerine mi layık görüyorum diyor?
Annelerde vardır çünkü bu. Genelde kız olsun erkek olsun, çocukları hep "daha" iyilerine layıktır.
bir de sana şunu söylemek isterim, ayrılma kararı alırsan ve bu kesin ise, askere gitmeden önce bu işi bitirmelisin, askere giden adamı asla ve asla bırakmak doğru değildir. Bu açıdan bakarsan da net bir tavır sergilemen için az zamanın var. Bak daha yeni gencecik bir askerimiz intihar etti, sevdiği kız ayrıldı diye!.. Lütfen bu konuyu göz önünde bulunduralım...
annen, erkek arkadaşının nesini beğenmiyor?
eğitimini
ailesini
ahlakını
işini
maddi açıdan?
bence bunu bilmek önemli canım. Hani elle tutulur bir sebep göstermesi lazım. Ya da seni daha iyilerine mi layık görüyorum diyor?
Annelerde vardır çünkü bu. Genelde kız olsun erkek olsun, çocukları hep "daha" iyilerine layıktır.
Bir de sana şunu söylemek isterim, ayrılma kararı alırsan ve bu kesin ise, askere gitmeden önce bu işi bitirmelisin, askere giden adamı asla ve asla bırakmak doğru değildir. Bu açıdan bakarsan da net bir tavır sergilemen için az zamanın var. Bak daha yeni gencecik bir askerimiz intihar etti, sevdiği kız ayrıldı diye!.. Lütfen bu konuyu göz önünde bulunduralım...
canımm ben çalışıyorumda ondan arada girebiliyorum anca yazıyorum yani.
Gerçekten mi geldi mi senin başınada böyle bi şey biz sevdiğimle aynı yaştayız bide ve okulu yarım bırakıp gidicek üniversiteyi gerçi devam etsede zor onun için okul ama annem için bu sorun değil bence çünkü ablamın eşininde üniversite tahsili yok ama onu bizden daha çok seviyor görünce gözleri parlıyor bi oğlum diyo böyle içten içten bende benim sevdiğim içinde böyle olsun diye istiyorum işte ailemle karşı karşıya gelmek istemiyorum ama çok denedim vazgeçemiyorumda tamam hadi bitsinde diyemeiyorum ve sevdiğimde biliyor bu durumu oda aynı şekilde bitiremiyor askerlikte işin içine giriyor şimdi iyice sıkıştım yani ne yapmalıyım bilmiyorum
gerçekten sevgilisi ayrıldı diye mi intihar etmiş?? nette bakıyorum sebebi yazmıyor..
Sevgilin askere gitmeden aranızda sorun varsa yani anneni bir kenara bırakalım kendi aranızda onları çözmelisiniz ne sen kafa karışıklığıyla 15 ay geçirebilirsin nede o geçirebilir...Ve askerde ona hep destek olmalısın 1 gün bile kavga etseniz insan yanındakinden 1000kat kötü oluyor..Burda iş tek sana değil 2 tarafada düşüyor 'ben askerim bnm psikolojim bu deyip sana hayatı zindan edemez'..
Anneninde elinde geçerli bir sebep yoksa neden böyle yapıyor ki ? ama bir bildiği vardır kim kızının mutsuzluğunu isterki bnce sevgilin askere gidene kadar bu sorunu çözün derim aksine 15 ay zaten yeterince zor zindan olur.Askerlik sabır gerektiriyor her 2 taraf içinde eğer bu ilişki bitecekse askere gitmeden bitir derim orada onu daha kötü yaparsın orada bitirirsen...
Hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?