2 senedir aynı sıkıntı içindeyim nolur yardım edin düşüncelerinizi bekliyorumm:(

her gece duam o zaten 2 2 buçuk senedir olan konu bu ama bizi bilen herkes annem karşı diye istekli bakmıyorlar bizim birlikteliğimize ve ben ablamla bile dertleşemiyorum hiç bir şeyi başka anlatabileceğim yardım isteyebileceğim kimse yok zaten uzak herkes görüşemiyoruz. ama o istihareye yatması için biriyle görüşmek çook isterim çok ihtiyacım var Allahım yardımcımız olsun inşalalh

benimde öyle mi olur dersin canım ya göremiyorum ilerisini düşünemiyorum ne onunla ne onsuz. bitirmek için sebepde gelmiyor aklıma dedim ya çok kavglar ettik ama olmadı işte bitti gidiyorum denmedi o anlarda kitlendim hep olması gerekeni diyemedim ondan başkası olmıyacak gibi geliyor o çok seviyor beni herşeyini bana bağlamış durumda o şuan bırakırsam hele ki askere yakın bi zamanda o daha kötü olur vicdan yaparım gibi geliyor evlerimzde çok yakın birbirine her an heryerde görebilcek durumdayım yani ne yapcam bilmiyorum

Neyin ne olacağını Allah bilir sadece canım. Ama çok iyi düşün derim.. Askerde terketmek daha zor olacaktır, düşün taşın ya şimdi yada hiç.. Ayrılmak gibi bi durum olursa ondan başkası olmayacak gibi düşünme inan oluyor ben varım karşındaki örnek ona göre

senin olman ayrı bi güç verdi zaten bana inan canım ya.
evet herşeyi allahım biliyor hayırlı şeyler olur inşallah ama sanki bu birliktelik benim bu dünyadaki sınavım öyle geliyor bana ağzım dilim bağlanıyor çünkü bu konuda. sevdiğim için belkide ondan başka şey düşünemiyorum şuan canım.ama artık iyice sıkıştım son zamanlar çünkü ve ben hala bi şey için düzgünce karar vermiyorum akışına bıraksam nasıl olur sence

Akışına bırakmak yerine gidip Annenle bu konuyu düzgün bi şekilde konuş derim. Neden böyle yaptığını sor, bildği birşey vardır elbette o yüzden böyle yapıyordur büyük ihtimal öğren onu sonradan düşüncelerinde bi faydası olacaktır.
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım

ben annemle çok konuştum ama herşeye bi olumsuz sebep buluyor onu dinleyince evet haklı diyorum ama bi taraftanda hiç bi şey uygulayamıyorum sevdiğimi görünce dayanamıyorum annemde biliyor böyle olduğunu o yüzden hiç ses çıkarmadan bitireceğim günü bekliyor... buda beni çook üzüyor.beni üzeceğini düşünüyor anlaşamadığımızı benim hep onu dinlediğimi benim herşeyime çok karıştığını düşünüyor ileride evlenince bu seni bizede getirmez diyor ve bu düşüncelerini bir kere yoldan geçerken gördü sevdiğimi öyle başladı bana söylemeye ve bir defada kavgamızı anlatmıştım ordan sonra hiç durmadı zaten ona karşı zerre güveni yok ilk başlarda tanıyana kadar evet karışıyordu herşeyime bende kör aşık tabi onu dinlemeye çalışırdım ama artık hiç öyle değil kafama göreyim artık annemde bi kere anladı öyle karıştığını bida hiç değişmedi düşüncesi şimdi öyle değil desemde inanmıyor bana değişmiyor fikri
Aminn canımm amiinn cümlemizin inşallah..

annen öfke sorununu biliyormu sevgilinin? ondan istemiyor dur büyük ihtimal sana zarar vermesinden korkuyorddur.ya döverse ilerde kırarsa falan diye..
tatlım askerde en ufak tartışma bile çok zor....büyük kavgalar daha zordur Allah yaşatmasın...

bacım, eğer senin içine siniyorsa ben bu adamla bir ömür geçirebilirim diyorsan buna eminsen bence bırakma devam et çünkü anladığım kadarıyla 2.5 senelik bir ilişki var ve sevdiğini oldukça iyi tanıyorsundur... aileler herzaman çocukları için en iyisini istedikleri için fazla hassas olabiliyorlar onlarada hak vermek lazım... bu ailenle alakalı bir sorun değil bu tamamiyle senin kararsızlığından kaynaklanıyor, hala sevdiğini yeterince tanıyamadığın için ya ailemin dediği çıkarsa diye korkuyorsun bence... bu iş tamamiyle sende biter canım... her insanın kusurları olabilir kimse kusursuz değil eğer ben onu bu kusurlarıyla kabul ederim ve mutluda olabiliriz diyorsan devam etmelisin.. ailen sevdiğinin kusurlarını görmüş ve olamayacağı kanaatine varmış ama sen diyorsan ben bu kusurlara karşın mutlu olurum ozamn sorun yoktur tatlım :)

annemi dinleyince evet diyorum demişsin..
evet dediğin şeyler nedir
ablanlarla olan sorunu neydi
bunları da açıklarsan daha rahat yorum yapabiliriz

aynen canım biliyor ve o şekilde düşünüyor oda amin inşallah ya

ya gerçekten hiç böyle düşünmemiştim ve haklısın galiba içimi okudun sanki farklı düşünmeye başladım şuan ve ben onunla yapabilirm ne olursa olsun ne kadar çok kızsamda seviyorum çünkü 2,5 sene içindeyiz ve çok şey paylaştık birlikte . Allahım sonumu hayır etsin ama ben bunu anneme nasıl kabul ettircem onu bilmiyorum işte
çook sağol canımm

annemi dinleyince evet diyorum demişsin..
evet dediğin şeyler nedir
ablanlarla olan sorunu neydi
bunları da açıklarsan daha rahat yorum yapabiliriz

çok sinirlenip kırıyor seni ileride değişmez o diyo ablamda bi tartışmamıza şahit olmuşdu o yüzden değişti ve sima olarak sert duruyor biraz onun yüzünden belli diyolar kesip atıyorlar hemen ama öyle değil işte ben onunla herşeyi paylaştım ve biliyor nerde ne olması gerektiğini falan yaşayıp görmüş herşeyi ve o sertliğin sadece dışında olduğunuda biliyorum siniri vardır ama anlık geçinceye kadardır onun siniri ama gelde anlat anneme işte

tatlım istememesinin tek sebebi budur bence :) ve geçerli bir sebep demedi deme
askerde daha sinirli olacaktır...Benim kedi gibisevgilim bile bazen nasıl sinirleniyor şaşırıyorum

sadece onlar sebep işte arada o çalışmaz bakmaz eve bile diyo abartıyor çünkü onu tanımıyor sevdiğim 15 yaşından beri kendi harçlığını çıkaran biri sadece şu son dönemlerde çalışmıyor o çalışsa bizim görüşmememiz zaten zor olucak hemde askerliği beklediği için şuan sıkmıyor kendini iş için bende ses çıkarmıyorum ama annem genele vuruyor bu işi mahallede herkesin işine bu koşar her iş elinden gelir herkes kendi oğlundan çok buna güvenir ama gelde anneme inandır bu durumu

o askerliği hiiç düşünemiyorum ben zaten

Ne demeliyim bilmiyorum canım ama Anne'nin düşünceleri değişmez bu saatten sonra bunu hiç beklme. Annemde o 4 yıl boynca ısrar etmişti sonra da kendi halime bırakmıştı biliyordu ayrılacağımı çünkü '' Anne hisseder '' benimde gözüm kördü ne dese tamam der uygulardım. Sonrada gerçk yüzünü gösterince hemen bıraktım. Gerçekten ne diyeceğim bilemiyorum, Allah yar ve yardımcın olsun..

aynen benimkide akışına bırakmış durumda şuan.
özel değilse o gerçek yüzü dediğin nasıl bi davranıştı ki benzer bi şeyse ben hala körmüyüm diye düşünücem..
Amin canımm amin çok sağol inşallah..

bence de canım aileni dinle senin göremeyip onların gördüğü şeyler vardır..benimde başımdan geçti öyle birşey gözüm kör olmuştu ailemi dinlemiyodum ama sonra onun benim onu önemsediğim kadar beni önemsemediğini farkettim ve bitirdim iyikide bitirmişim diyorum şimdi çok mutlu bir evliliğim var

allahım nazarlardan saklasın o zaman canım ya.
inşalllah benimde karşıma öyle bi sebep çıkar ki bende görürüm herşeyi eğer hayırsızsa benim için tabi
hakkımızda hayırlısı..

özelden yazamıyorum daha ben canım ya ama çok iyi anladım seni ve çok sevindim sonucun böyle olmasına allahın sevgili kuluymuşsun demekki ne güzel.
benim ona güvenim sonsuz çünkü bi kaç defa dikkat ettim aradım arkasını ama yanıldım ve o benim derdimle bile ağlamasını bilen biri annem konusunda çok destek oldu hep bana bazen bunalıp yeter dediğide oldu ama hak verdim hep ben ona bazen bunaldığım oluyor bazı konularda ama onada normal diyorum ya amaaa eğer benim arkamdanda böyle işler çevriliyorsa allahım tez zamanda çıkarsın karşıma inşallah.askerden sonrada çok daha olgunlaşcağını düşünüyorum şuanda kendi ayakaları üstünde duran biri ama gelince daha çok toparlancağına inanıyorum..
hayırsızsa geri gitsin hayırlıysa beri gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…