2 senelik evliyim haftada 1 az değil mi?

minnick

rütbesizim benn...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
322
2
96
İngiltere
Slm arkadaşlar.Ben 2 senelik evliyim.Eşimle haftada 1 gün oda rutin cumartesi günleri birlikte oluyoruz.önceden ben yanaşıyorum yorgunum falan diyordu bende çok üzülüyordum.Artık reddedileceğim diye korkup yanaşmıyorum.Oda haftada 1 kere... Ne bileyim bana yetmiyor beni arzulamadığını düşünüyorum üzülüyorum.Bazen 2 haftada 1 olduğu bile oluyor.Kaç kere konuştum biraz düzeliyor sonra yine aynı.Sizce ben mi abartıyorum.

Slm arkadaşlar.Ben 2 senelik evliyim.Eşimle haftada 1 gün oda rutin cumartesi günleri birlikte oluyoruz.önceden ben yanaşıyorum yorgunum falan diyordu bende çok üzülüyordum.Artık reddedileceğim diye korkup yanaşmıyorum.Oda haftada 1 kere... Ne bileyim bana yetmiyor beni arzulamadığını düşünüyorum üzülüyorum.Bazen 2 haftada 1 olduğu bile oluyor.Kaç kere konuştum biraz düzeliyor sonra yine aynı.Sizce ben mi abartıyorum.

Ay siz benim kocam değilsiniz dimi :1shok:

Hayır bende çoğu zaman yorgun ve bitkin olurum...
Cumartesi günlerini ise ertesi gün tatil diye çok severim.
Birden benden bahsediliyor zannettimde:delphin:

benim kuzen iki senelik evli...ilk sene hergün yada günde iki kez yapıyolarmış..bende duyunca şaşırdım...şimdi iki en geç 3 günde bir diyo...evli olmadıgımdan normali nsl bilemiycem ama ben kuzenin lafını söleyim dedim..

işleri çok yoğundur belki bu aralar canım..neticede cinsellik hem bedenle hemde beyinle ilgili..biraz zaman ver eşine.bide canım bu durumları eşinle açık açık konuşamıyomusun?

canim haftada bir bence gayet iyi.ilk evlendigin gunlerde cinsellik cok yogun yasaniyor zamanla sayi dusuyor ama haftada 1 -2 yillik evlilik icin gayet iyi.

zaten insan hem psikolojik hem fiziksel olarak yorgun olunca istek olmuyor belkide esin yeterince dinlenemiyor olabilir zaman tanimalisin .

sen ona yanasmaklada hicbirsey kaybetmessin .

az gibi.. haftada bir iyimi kotumu sorun degil burda..sorun senin bu durumdan mutsuz olman..bence hic canini SIKMa moralini yuksek tut..esinin uzerine de cok gitme ama yeri gelince konuyu ac..veya farkli birseyler dene..msl yeni bir gecelik al..veya kuveti doldur beraber banyo yapak de.. :)

ben bu isin normalinin esleri tatmin ettigi kadari oldugunu duymustum. yani gunde en az iki kere seks yapan da anormal deil haftada bir de... onemli olan eslerin bundan karsilikli memnun olmasi. Ama belli ki siz bundan rahatsizlik duyuyorsunuz. bence de esinizle bu konuyu konusun. sonucta en dogal hakkiniz ...insan evlendikten sonra bile doyamiycaksa vay halimize:utangac:

sevgiler...

bana sorarsan gayet normal...
bu kişinin isteğine bağlı bi iş...:jeyyar:
eger çok arzu ediyorsansa eşini tahrik et,onu baştan çıkar soluğuda yatak odanızda alın...:jeyyar:

seninkide doyuracak kadar degil olmuycek kadar yapiyormus buneye oda yeni evlisiniz tovbe tovbe haftada en az 8 9 10 dahada fazla ama azdegil kesinlikle birde nekadar cok normal diyen var acaba bizdemi bir anormallik var diye dusunmeye basliycam:1shok:

bu iş ilk önce beyinde başlar,ilk uyanan beyindir.beraber doktora gidip sorununuzu halledebilirsiniz.

Valla benim kocam da tam bir bezgin bekir. Asla azgın bir dönemini hatırlamam. Balayında bile. Artık bizim roller değişti, ben erkek, o kadın gibi. Beni çok sık reddettiğinde kendimiçok kötü hissediyorum, bunu da ona söylüyorum.

Benim için ideal olan da, haftada 2 mesela. Şu aralar biraz sakat olduğu için (gebeliğin ilk 3 ayında) yasak bize ve görseniz, çok mutlu kendisi :) Hiç ilişmiyorum ya, en ufak bir şikayeti yok, Allah'tan o da çocuk istiyor da, tehlikeli günlerimde sıkça birlikte olabildik. Onda da pehlivanlar gibi güreştik. İnsan azcık fantezik olmaz mı?

Biz 5 yıllık evliyiz. Toplamda 10 yıldır sevgiliyiz. Çok kavgalar ettik bu konuyla ilgili. Ama yapacak bişi yok, olmayınca olmuyor.

Bolca konuşmanı öneririm. Reddedilince kendini kötü hissettiğini ifade et. Yapabilirsen 1 ay falan talepte bulunma, o bulunduğunda, sen de onu reddet, 4-5 defa üstüste reddet, anlasın nasıl bir his olduğunu. İnsanın sevdiği biri tarafından reddedilmesi kadar üzücü bir duygu yok.

bence gayet normal...
bende sık sık yaşanması taraftarı diilim mesela..azcuk özlemek çok işe yarıyor,çok daha zevkli ...ben özlettiriyom valla,özlüyorumda;) biz 5.yılın içindeyiz..hele çocuk oldumu zaten ha dediğin an olmuyor,hele birde uyumayan bir velet ise,zorunlu özlüyoruz zaten...fırsat kolluyoruz valla o denli yani...;)

işleri çok yoğundur belki bu aralar canım..neticede cinsellik hem bedenle hemde beyinle ilgili..biraz zaman ver eşine.bide canım bu durumları eşinle açık açık konuşamıyomusun?

Konuşuyorum canım kaç kerede konuştum.Dedim artık sana ben yaklaşamıyorum sen reddettiğinde kendimi kötü hissediyorum oyüzden yaklaşamıyorum.Sende ancak haftada bir istiyorsun bana yetmiyor falan dedim.Bir süre toparlıyo kendini sonra yine aynı

az gibi.. haftada bir iyimi kotumu sorun degil burda..sorun senin bu durumdan mutsuz olman..bence hic canini SIKMa moralini yuksek tut..esinin uzerine de cok gitme ama yeri gelince konuyu ac..veya farkli birseyler dene..msl yeni bir gecelik al..veya kuveti doldur beraber banyo yapak de.. :)

Canım bu dediklerini hep yaptım yapıyorumda evdeki geceliklerin sayısını bile bilmiyorum.Böyle yapınca oluyor ama hep ben yapıncada kendimi kötü hissediyorum sanki onu zorluyormuşum gibi.1 hafta hiç bişi yapmadık malum ctsini bekliyor bende bak hastalanmak üzereyim haberin olsun dedim.Tmm dedi 2 gün sonra hastalandım 1 hf da o sürdü.2 haftadır kardeş kardeş yatıyoruz.Rüyamda görüyorum bu sefer buda beni üzüyor işte...

cnm görücü usulümü evlendiniz severek mi? evlenmeden önce konuştuğunuzda yada yaklaşımları nasıldı yada düşünceleri yada sana olan ilgisi..eşinin mesleği ne bilmiyorum ama çok mu yoğun çalışıyor kendisi..belki stresli bir ortamda ise haliyle kafasını toplayamıyor olabilir..sadece cinselliktemi böyle ilgi ve alakada da bu şekildemisiniz gün içinde?

ya işte canım benim her erkekte bir olmuyo her kadında sen istekli bi kadınsın mesela erkeklerde çoğunlukla çok istekli olurlar ama demekki senin eşin pek düşkün değil bunda pek anormallik yok bence eşinle ekrar konuşmayı dene belki faydalı olur
be istekli bi kadınım de anlaması gerek diye düünüyorum....

canım bende 6 aylık evliyim ama bizde sadece haftada 1kez beraber oluyoruz.ilk 3 ay hiç birilkte olamadık zaten .içler acısı bir durum benim için..

Merhaba minnick,
Erkekler genelde böyle değildir.. Evliliğinizde bir problem yok dimi? Bunu sorgulamak istemezdim aslında kusura bakma.. İlk kez duydum isteksiz bir erkek.. Bir doktora görünsede olabilir ya da seninle herşeyi paylaşmıyor.. kafası çok meşgul olabilir.. ama her ne kadar yorgunda olsa cinsellikten kaçılır mı ya hele de erkekse.. bazı zamanlar ben istemesemde eşim için istiyorum.. yeni evli sayılırsınız ve bu sayı çok az bence.. bu şekilde davranarak seni de kendinden uzaklaştıracak.. yalnızlık zor gerçekten .. umarım bir an önce cinsellikte de doyuma ulaşan bir evliliğiniz olur..

Back
X