2 senelik evliyim haftada 1 az değil mi?

valla bende konustum dün ama günümüz haram oldu bidaha konusmam artık. bide benim eşimle aramda 10 yaş var. düşün yani ya.gerçi her konuda öyle kocam benim üstüme düşmez buda beni hep üzüp rahatsız ediyor. valla ya güdücen yada bu diyardan gidicen emma malesef cocuk var bişey yapamıyoruz. saldım çayıra mevlamda bigün kayırır inşallah:delphin:

siz yine 2-3 yıllık evlisiniz ben daha 7. ayıma yeni girdim ama benim eşimde baştan beri böyle ona göre normali buymuş haftada 1 kere... ben alıştım artık hiç üstüne düşmüyorum zorlamıyorumda.. sabah çok erken kalkıyor yoruluyor akşama kadar onun içinde üstüne gitmiyorum .... yapılacak bişe yok zaten havalarda soğuk bende çok üşüyen biriyim bu havada yapmamak benimde işime geliyor çünkü üşüyorummmm :jeyyar::jeyyar:

aynısı birde bende ben 10 yıllık evliyim ilk yıllar arkadaşın dediği gibi haftada 1 oda pazar şimdi ise bir küssek maşallah 1 ay dayanıyor arkadaşlar aldatıyor deim yok adam da tık yok sağolsun bende tam tersine patlamaya hazırım ama malesef yıllar geçtikçe çok iyi arkadaş olduk dahada azalacak biliyorum en azından sevgi kalır ilginç olan bu adamın bütün kardeşlerinde var böyle sorun anası mı çoçuklar küçükken bir şeymi yapmış anlamadım çözümünüde bulamadım sağolsun iyi dosttur kardeş kardeş yaşıyoruz şimdide haftada 1 ama ben zorluyorum ama ne zaman zor bir dönem geçse aylar geçiyor başka kadına gitmiyor adam tuttum trakip ettirdi internettem tatmin oluyor dedim program yükledim takip ettim yok yok yok ....yani aldatılmıyorum ...herhalde biyolojik sorun .... ayrıca bir erkeğe sürekli sırnaşmak çok kırıcı....yok gecelik yok iççamaşır....usanıyorsunuz ......sana tavsiyem rejim yap yada aklına getirme....onu öyle kabul et.....

aynısı birde bende ben 10 yıllık evliyim ilk yıllar arkadaşın dediği gibi haftada 1 oda pazar şimdi ise bir küssek maşallah 1 ay dayanıyor arkadaşlar aldatıyor deim yok adam da tık yok sağolsun bende tam tersine patlamaya hazırım ama malesef yıllar geçtikçe çok iyi arkadaş olduk dahada azalacak biliyorum en azından sevgi kalır ilginç olan bu adamın bütün kardeşlerinde var böyle sorun anası mı çoçuklar küçükken bir şeymi yapmış anlamadım çözümünüde bulamadım sağolsun iyi dosttur kardeş kardeş yaşıyoruz şimdide haftada 1 ama ben zorluyorum ama ne zaman zor bir dönem geçse aylar geçiyor başka kadına gitmiyor adam tuttum trakip ettirdi internettem tatmin oluyor dedim program yükledim takip ettim yok yok yok ....yani aldatılmıyorum ...herhalde biyolojik sorun .... ayrıca bir erkeğe sürekli sırnaşmak çok kırıcı....yok gecelik yok iççamaşır....usanıyorsunuz ......sana tavsiyem rejim yap yada aklına getirme....onu öyle kabul et.....

Valla bu konuda dertli bayaa kişi varmış yaw ben tekim sanıyordum.Çünkü erkekleri hep doyumsuz seks düşkünü diye düşnürüz genelde.Hiç akıllarından o iş çıkmaz diye hihoyyyt
Bende bundan korkuyorum işte şimdi haftada bir sonra ara dahada açılacak 2 haftada 3 haftada derken ayda bir.Evet sürekli sırnaşmak kırıyor insanı hele birde sırnaştıktan sonra şimdi olmaz yorgunum falan laflarını duyunca daha da kırılıyor insan.Canım rejim yapacak durumda değilim çünkü fiziğim falan yerinde :jeyyar: giyimime temizliğime çok dikkat ederim gel gör ki adamda iş yok kaydirigubbakcemile3

bence kapasite meselesi de olabilie eşinin yaşı işi falanda önemli bizim hiç belli olmuyo duruma gore bazen cok bazen 1 kez sıkma canını

miniccik ya konustun mu esinle ben bile merak ettim ..benim sevgilim var ve cok tatli bise simdi oda böle yaparsa bana evlenince ne yapcass ya .soramazsin ki simdide görüyon mu :)?ben olsam gel ulan diyip tutup kolundan piskologa götürürüm.bide su o isteyince senin reddetmende süper bi ceza ohhh catlar patlar .. ay sinir oldum ha kac kisi ayni dertten muzdarip evlenmicem ya korktum resmen :(acil biri moralimi düzeltsin :D yoksa ayrilacam sevgilimle :D

canım bence hiç normal değil bide bu devam eden bir durum anladığım kadarıyla ara-sıra olsa normal karşılarsın (yorgunluk-stres vs.) ama rutin durum ise vardır mutlaka bi terslik üstelik daha yeni evlisiniz 2 sene çok uzun bir zaman değil ...

en kısa zaman da eşinle karşılıklı konuş ....

Eşimle konuştum kızlar.Herşeyin düzeleceğini ve yoluna gireceğini söyledi.Beni çok ihmal ettiğini ama artık dikkat edeceğini söyledi.delikafadulden Ve konuştuğumuz günden itibaren herşey yolunda gidiyoo :asigim::asigim::asigim:Bakalım nereye kadar gidecek ama umarım hep böle devam eder sositosositosositososito

aynı sorun bendede var 2.5 yıllık evliyim ama bazen iki ay bile sürdüğü oluyo işlerinin yoğunluğunu bahane ediyo ama bizede yazık değilmi istenmeyen kadın gibi hissediyorum doktor konusunu açsam başka zaman konuşalım diyip erteliyo

bence abartmıuyosun.
yani tabi ilk evlenince olduğu kadar sıklıkla olmayabilir belki ama iki senelik bir evlilik içinde haftada bir az bence.
benim arkadaşlarım evlendi valla duyunca şasırdım.
bazen gece dort bes kes olduğu olan varmıs tabi bvuda cok fazla ama iki yıllık bir ilişki içinde haftada iki üç kes olması gerektiğine inanıyorum. sonuçta sende bundan mutsuzsun.
onu cezbedicek heyecanlandırcak bişeyler yapsan genemi aynı acaba

hayır canım her yolu deniyorum ama olmuyo hatta gecelik giymiştim bir kere üşürsün git pijamanı giy dedi daha ne yapmalıyım bunun üzerine konuşmaktan bile kaçıyo

En son care olarak ne zaman canın istiyorsa direk adamın üstüne atla derimm:roflol::roflol:

:teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv:

haha haha bende de am aksi bir durum vardıhergün yaklasıyor ben isemiyorum beni özlemiyomusun diyordu üzülüyor du... yeni yıla girdiğimiz ilk saniyelerden itibaren bana ne olduysa isteğim oldu hatta cok fazla insallah böyle kalırım uzun zamandır yasatmadıgım zevkleri yasattım eşime cok mutlu oldu ama ben ilk defa böyle istekler duyuyorum acaba arttırıcı bitki falan mı alsam

kusura bakma canım ama pek normal degil.bence acıkca konuş belkide kafasında bazı düşünceleri vardır..yada yanlızcaa kendini düşünüyordur senide düşünmesi lazım .bence hiç pes etme sen yanaş ona sürekli çok abartmadan ama hissettirerek...

Kızlar ne oldu bilmiyorum ama bizimki tamamen düzeldi son konuşmamdan sonra sositosositosositososito
Haftada 3-4 oluyo nerdeyse.Ve zoraki olsa hissederdim isteyerek ben fff şimdi olmas fln die naza çeksem bile kendimi o iş olana kadar peşimi bırakmıyo :utangac:
Konuşmak bayaa işe yaradı tavsiye ederim...kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

Haftada 3 defa normal ama hergünde yapabilirsin, ama 1 defa çok az ve daha evlilik yeni 40 tan sonra senede 1 defa olacak herhalde. Hem çocuk yapmayı planlayan bir aile için çok az zaten yumurtlama 5 gün ya c.tesine gelmesse bitti.

aynı sorun bendede var 2.5 yıllık evliyim ama bazen iki ay bile sürdüğü oluyo işlerinin yoğunluğunu bahane ediyo ama bizede yazık değilmi istenmeyen kadın gibi hissediyorum doktor konusunu açsam başka zaman konuşalım diyip erteliyo

ark eşimle konuşmayı denedim ve bana dediki sorun bendeymiş onu bahane ediyomuşum çünkü hiç istemiyerek yapıyomuşum yani onun yaptığı herşey normalmiş iş stresinden olmuyomuş başka nedeni yokmuş bulunduğu durumu kabul etmiyo

ark eşimle konuşmayı denedim ve bana dediki sorun bendeymiş onu bahane ediyomuşum çünkü hiç istemiyerek yapıyomuşum yani onun yaptığı herşey normalmiş iş stresinden olmuyomuş başka nedeni yokmuş bulunduğu durumu kabul etmiyo

Canım bence bu durum hiç normal değil... Bence onunla konuşmak çözüm getirmiy
osa kendini yıpratma... Daya adama tatlıyi fındığı cevizi... (kocakarı yöntemi deme sonuçları deneyimle tespit edilmiştir :jeyyar: ) Eşin neyi sexi buluyosa onu giy kuşan (tabi ilgini çekmeye çalışıyorum diye bağırmasa ii olur) iki kırıt bi sırıt.. hala tık yoksa artık dicek bişi de yok :1shok:

Ben 22 yaşındayım. 6 aydır evliyim. 2, 3 gün geçti mi huylanmaya başlıyorum vallahi..

Hep karşıdan beklememek lazım bence... Kocan en nihayetinde ona şımarıp asılmayacaksın da kime asılacaksın diy mi ama :jeyyar:

Canım bence bu durum hiç normal değil... Bence onunla konuşmak çözüm getirmiy
osa kendini yıpratma... Daya adama tatlıyi fındığı cevizi... (kocakarı yöntemi deme sonuçları deneyimle tespit edilmiştir :jeyyar: ) Eşin neyi sexi buluyosa onu giy kuşan (tabi ilgini çekmeye çalışıyorum diye bağırmasa ii olur) iki kırıt bi sırıt.. hala tık yoksa artık dicek bişi de yok :1shok:

Ben 22 yaşındayım. 6 aydır evliyim. 2, 3 gün geçti mi huylanmaya başlıyorum vallahi..

Hep karşıdan beklememek lazım bence... Fazla gururun fazla çekingenliğin evliliğe karı değil zararı var ben bunu anladım.. Kocan en nihayetinde ona şımarıp asılmayacaksın da kime asılacaksın diy mi ama :jeyyar:

Back
X