2 senelik evliyim haftada 1 az değil mi?

cnm görücü usulümü evlendiniz severek mi? evlenmeden önce konuştuğunuzda yada yaklaşımları nasıldı yada düşünceleri yada sana olan ilgisi..eşinin mesleği ne bilmiyorum ama çok mu yoğun çalışıyor kendisi..belki stresli bir ortamda ise haliyle kafasını toplayamıyor olabilir..sadece cinselliktemi böyle ilgi ve alakada da bu şekildemisiniz gün içinde?

Yok cnm severek evlendik.Evlenmeden önce nişanlıyken böyle değildi.Her yerde öpmeye dokunmaya çalışırdı.Köşe bucak kaçardım o derece yani.Normalde ilgisi sevgiside iyi yerinde ama bu konu böyle işte.

bende iki bucuk senelik evliyim canim..
hamile kalana kadar iki güne bir olurdu bizde..
hamile kalinca haftada 2ye düstü.. bazen haftada 3 hatta 4 bile olabiliyor yinede..

Merhaba minnick,
Erkekler genelde böyle değildir.. Evliliğinizde bir problem yok dimi? Bunu sorgulamak istemezdim aslında kusura bakma.. İlk kez duydum isteksiz bir erkek.. Bir doktora görünsede olabilir ya da seninle herşeyi paylaşmıyor.. kafası çok meşgul olabilir.. ama her ne kadar yorgunda olsa cinsellikten kaçılır mı ya hele de erkekse.. bazı zamanlar ben istemesemde eşim için istiyorum.. yeni evli sayılırsınız ve bu sayı çok az bence.. bu şekilde davranarak seni de kendinden uzaklaştıracak.. yalnızlık zor gerçekten .. umarım bir an önce cinsellikte de doyuma ulaşan bir evliliğiniz olur..

Beni anladığına çok sevindim canım.Evliliğimizde hiçbir problem yok aslında gayet iyi gidiyor.Bazen kocalarına mazeret bulan kadınlara özeniyorum.Çünkü bu güne kadar ben ona hiç hayır demedim.Ne zaman istediyse oldu.Çünkü hayır diyecek bi zamanda yokki haftada bir olan birşeye nasıl hayır diyeyim.Burda hamile bayanların cinsellikle ilgili yazdıklarını okuyunca bizimki gerçekten saçma geldi bana.7-8 aylık hamileler cinsel hayatımız azaldı ancak haftada bir oluyor diyince dank etti kafama :1shok: Biz yeni evliyiz ama haftada bir.Ben gerçekten istekli bir kadın(d)ım.Ama artık galiba bende soğuyorum.senağlama

Beni anladığına çok sevindim canım.Evliliğimizde hiçbir problem yok aslında gayet iyi gidiyor.Bazen kocalarına mazeret bulan kadınlara özeniyorum.Çünkü bu güne kadar ben ona hiç hayır demedim.Ne zaman istediyse oldu.Çünkü hayır diyecek bi zamanda yokki haftada bir olan birşeye nasıl hayır diyeyim.Burda hamile bayanların cinsellikle ilgili yazdıklarını okuyunca bizimki gerçekten saçma geldi bana.7-8 aylık hamileler cinsel hayatımız azaldı ancak haftada bir oluyor diyince dank etti kafama :1shok: Biz yeni evliyiz ama haftada bir.Ben gerçekten istekli bir kadın(d)ım.Ama artık galiba bende soğuyorum.senağlama

Bence sende vazgeçme.. Madem ilişki de etken taraf sensin bi şekilde durumu ona hissettirmelisin.. Hayatta herşey zaten monoton .. herşey tekdüze halinde devam ediyor.. en azından eşinle olan özel zamanlarının artmasını evliliğine de heyecan gelmesini istiyorsun.. ben pek fazla konuşamam.. sen konuşmaktan çekinme .. aklına kötü düşünceler sokmak istemiyorum.. evliliğiniz iyiyse neden bu kadar ilgisiz davranıyor ki ? ne iş yapıyor eşin? saruboceqin de dediği gibi kendi kendini de tatmin ediyor olabilir.. bu durum alışkanlık yaparmış.. mastürbasyon daha kolay orgazm sağladığı için ona yönelince sekse düşkünlük azalırmış.. haftada 1 az kendi kendini de tatmin etmiyorsa gece uykusunda olması lazım.. hakkaten ilginç arkadaşım.. sen yine de konuşmayı dene.. sormaktan çekindiklerini de sor bence.. olmadı doktora gitsin.. bir ömür boyu böyle devam edemez.. sende haklı olarak yetmediğini söylüyorsun zaten.. sanki 80 yaşında adam fisfisfis

Canım bende 2.senemı bıtırdım bızımde cumartesı geceleri (herhalde dıger gun tatıl dıye ) pazar sabahları ve hafta ıcı bırgun kesın olur ..ya 2 ya 3. Esım streslı oldugu zamanlar 1 ay bıle yapmadıgımız zamanlar oldu acaba senın esının bı sorunumu var bence guzel bı aksam yemegı hazırla televızyonu kapa ve saatlerce muhabet edın en ıı yontem bu canım :)

iki yıllık evlisiniz ve burdaki sorun haftada kaç kere olursa olsun bundan birinin rahatsızlık duyması, biz de bir yıllık evliyiz ve bizde de bir dönem oldu böyle bir sorun,insanı çok soğutuyor, çok iyi anlıyorum, o yüzden eşinle bir kere daha konuşmayı dene ya da bir doktora görünsün derim ben.

bence sayıdan öte birleşmenin kalitesi, süresi önemli. bence ilişkide orgazmı her iki kişi de yaşadıktan sonra hemen ertesi gün aynı arzuyu hisedemez aradan en az 3-4 gün geçmesi gerekiyor aynı coşkuya gelmek için. tabi bu benim fikrim, bazı çiftler beraber geçirdikleri vaktin çoğunu yatakta geçiriyorlarmış. bence bu beraber en iyi yaptıkları şey ile ilgili..

valla bana haftada 1 kez yok efendim ayda 1 kez yada haftanın şu günleri bu kadar ilişkiye giriyoruz demek çok saçma ve ruhsuz geliyor..neticede seks bu canın ne zaman ne kadar isterse o kadar yaparsın bazen haftada 10 kez bazen ayda 1 kez.....

seninkide doyuracak kadar degil olmuycek kadar yapiyormus buneye oda yeni evlisiniz tovbe tovbe haftada en az 8 9 10 dahada fazla ama azdegil kesinlikle birde nekadar cok normal diyen var acaba bizdemi bir anormallik var diye dusunmeye basliycam:1shok:

dogru diyosun canım bu ne haftada 1kez bizmi anormeliy yoksa yaf,hemde 2yıllık evli bence biraz eşini baştan çıkart mesajlar at evde rahat kıyafetler giy hani bi laf var tabiri caizse sözüm meclisten dışarı eşegin aklına zorla karbuz kabugu sokmak heh işte sende bunu yap,ona senin ne kadar dişi oldugunu gösterkaydirigubbakcemile3

dogru diyosun canım bu ne haftada 1kez bizmi anormeliy yoksa yaf,hemde 2yıllık evli bence biraz eşini baştan çıkart mesajlar at evde rahat kıyafetler giy hani bi laf var tabiri caizse sözüm meclisten dışarı eşegin aklına zorla karbuz kabugu sokmak heh işte sende bunu yap,ona senin ne kadar dişi oldugunu gösterkaydirigubbakcemile3

Yok canım bizimki anormal.Herkes haftada 3-4 kere ve daha fazla yapıyor bi benim adam kedi gibi kaydirigubbakcemile3 Arada yapıyorum bu dediklerini ama hep yapıncada sanki zorla yaptırıyormuş gibi hissediyorum.Kendisi istemiyorda ben zorluyomuşum gibi...

Banada biraz garip geldi ama bence de normal olabilir, cunku evlilik duzeldikce yani rayina oturdukca boyle seyler olabilir, bazen dersin bi hafta icinde 1 defa oluyor diye, bazende 3*4 dersin yani degisebilir, ama boyle rahatsiz oluyorsan esinle konusmayi dene derdi neymis neden olmuyormus ?

minnicik tatlım bende aynı şeyi yaşıyorum senin gibi. valla ne kadar zor seni anlıyorum. 3.5 yıllık evliyim ama baştan beri haftada 1 zar zor yapıyoruz. oda pazar günü banyo yapmadan önce oluyo kaydirigubbakcemile3 düşünün yani...bende istiyorum herşeyide denedim ama nafile. konuşmak veya seksi olmaksa olay ben her gece seksi şeyler giyip yatıyom ama benimki sırtını dönüp yatıyo. kaç kere bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim ama yok yok yok senağlama halimiz harap valla kader arkadaşım benim:delphin:

minnicik tatlım bende aynı şeyi yaşıyorum senin gibi. valla ne kadar zor seni anlıyorum. 3.5 yıllık evliyim ama baştan beri haftada 1 zar zor yapıyoruz. oda pazar günü banyo yapmadan önce oluyo kaydirigubbakcemile3 düşünün yani...bende istiyorum herşeyide denedim ama nafile. konuşmak veya seksi olmaksa olay ben her gece seksi şeyler giyip yatıyom ama benimki sırtını dönüp yatıyo. kaç kere bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim ama yok yok yok senağlama halimiz harap valla kader arkadaşım benim:delphin:

Kıyamam ya:teselli: Ne diyor peki nedenini sorunca?
Bu erkekler evlenmeden önce sexten başka bişey düşünmezler, ama evlendikten sonra fosss diye sönüyorlar demekki:tomato:
Umarın bir an önce çözebilirsiniz canım.a.s.

Cnm ya hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.bende kaç kere konuştum bi süre düzeliyor sonra yine aynı.Bizimki herşeyde üşengeçtir bi traş olmaya dişlerini fırçalamaya bile üşenir.Ben herhade üşengeçliği yüzünden diye düşünüyorum.Sonra duş alacak falan filan yaa!Ben bazen oturken gidip öpüyom falan ama ya anlamıyor ya da anlamamazlıktan geliyor.Ama bir erkeğin bunu anlamamasına imkan yok.Kadın onu öpecek o anlamayacak zannetmiyorum.Bu akşam konuşacağız bakalım yine.Dün yarın konuşalım dedi.Bakalım hiç zannetmiyorum düzeleceğini ama...

Back
X