Arkadaşım gerçekten çok zor bir durum bu. Bunu ancak yaşayan bilir. Aynı ortamı aynı yatağı paylaştığın bir erkek tarafından görmezden gelinmek ancak yaşayanın bileceği bir acı...
İlk eşimle severek evlendik yaklaşık 3 yıl çıktık, evliliğimizin ilk 4 yılı mükemmel gidiyordu ve haftalık ilişki sayımız enaz 3 tü. Sonraları 1 e düştü daha sonra 2 haftada 1 e en sonunda nerdeyse ayda 1 e yaklaştı. O da gözlerimi kaparım vazifemi yaparım olayı gibi. Neticede başka bir bayanla ilişkisi olduğundan dolayı bu durumda olduğumuzu anladığımdan sonra boşandık.
Şimdiki eşimle 4 aylık evliyiz, benden 13 yaş büyük ve malesef erken boşalma ve iktidarsızlık gibi sorunları var. 4 ayki toplam ilişki sayımız 5 değildir. Ben naparsam yapayım beni görmezden geliyor. Umarım eşinin sorunları bunlardan birisi değildir. Eşin seni aldatmıyorsa ve iktidarsızlık gibi sorunları yoksa bırak bakalım kendi haline biraz belki kafasını toplamaya ihtiyacı vardır. Üstüne gitme neden böyle oluyor deme farklı yöntemlerle kendi ihtiyanı gör ve onun sana dönmesini bekle. Bu dönem belki 1 ay sürer belki 1-2 hafta ama kazanan sen olursun diye düşünüyorum.