- 16 Temmuz 2023
- 6.246
- 17.070
- 178
- 29
- Konu Sahibi tanriverdinazlican
-
Aaaa yeni üye neyse dur gerçek olduğuna inanmış gibi yapayım. Nasıl yardım edelim peki? Tam olarak ne istiyorsunuz?Pisman degilim ama biraz da pismanim instagramdan bir gun asri karizmatik biri yazdi soru sordu cevapladim gercekden onu gordugum an genckekn flortlesmelerim aklima geldi konusmaya basladim isin. Bizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin gercekden kadinligimi yasadim ama kocam da ihanet etdim
Sıktır lan pozisyon mu istiyorsun bizden derdin ne amk yürü git fake kanalizasyonu seniHanm efendi oncelikle faka ya da trol degilim sadece her detayi anlatmak istekedm
yapacağını yapmışsın bizden ne istion tezahürat mı edelim kocanımı bilgilendirelim anlamadımPisman degilim ama biraz da pismanim instagramdan bir gun asri karizmatik biri yazdi soru sordu cevapladim gercekden onu gordugum an genckekn flortlesmelerim aklima geldi konusmaya basladim isin. Bizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin gercekden kadinligimi yasadim ama kocam da ihanet etdim
Her detay deyince heveslenmistim, uzuldum.Hanm efendi oncelikle faka ya da trol degilim sadece her detayi anlatmak istekedm
En çok neyi merak ettim biliyormusun, bu aşırı pardon asri karizmatik adam sana instagramdan ne sorduda cevapladın?Pisman degilim ama biraz da pismanim instagramdan bir gun asri karizmatik biri yazdi soru sordu cevapladim gercekden onu gordugum an genckekn flortlesmelerim aklima geldi konusmaya basladim isin. Bizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin gercekden kadinligimi yasadim ama kocam da ihanet etdim
En çok neyi merak ettim biliyormusun, bu aşırı pardon asri karizmatik adam sana instagramdan ne sorduda cevapladın?
Yatakta sevismek ister misin?En çok neyi merak ettim biliyormusun, bu aşırı pardon asri karizmatik adam sana instagramdan ne sorduda cevapladın?
KarizmaDikKarizmatik kelimesindeki t ile yetinmeliyiz
Hosgeldin muzaffer abi cay verek miPisman degilim ama biraz da pismanim instagramdan bir gun asri karizmatik biri yazdi soru sordu cevapladim gercekden onu gordugum an genckekn flortlesmelerim aklima geldi konusmaya basladim isin. Bizim yatakda sevismemize gelicegini tahmin etmedin gercekden kadinligimi yasadim ama kocam da ihanet etdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?