- 7 Şubat 2018
- 39
- 9
- 16
- 35
- Konu Sahibi Guldenmuti
-
Yapılacak şey belli buralardan kimse sana idare et bakımlı ol gözü kaymasın falan demez ne koşulda olursa olsun seni sevmesi gerek eğer yapılması gerekeni yapamayacaksan hiç konusunu açma bildiğini çaktırma da adam bari biliyor ama nasılsa gitmiyor diyip yüzsüzleşmesinBeni çok seviyor gibi davranıyo. Kendime güvenimi yitirdim. 6 aylık bebeğimiz var eskisi kadar bakımlı değilim bunu haketmiyorum napıcamı bilmiyorum
Hiç kimse aldatılmayı hak etmez. Bakımsızlık, ilgizilik vs hiçbir şey gerekçe olamaz. Yeterli delili toplayıp (inkar edemeyeceği şekilde) gerekeni yapın...Beni çok seviyor gibi davranıyo. Kendime güvenimi yitirdim. 6 aylık bebeğimiz var eskisi kadar bakımlı değilim bunu haketmiyorum napıcamı bilmiyorum
Öncelikle öyle bir erkek başka kadınlara baktı diye kendine güveni yitirme herzaman bakımlı olamiyoruz malesef bu aldatma sebebi değil hatta hiç bişey aldatma sebebi olamaz kusura bakma ama o esinin karaktersizligi küçük çocuğunu düşünmeyen adamdan bi halt olmaz keşke aldatmak kadar şer.... z olmasalar da sana sevgim kalmadı bosanalim diyecek kadar adam olsalar bikere yapan bida yapar kafasindayim ben ki yapmasa bile nasıl affedilir allah yardimcin olsun yanlız affedemiyorsan bebek için katlanacamcilardan olma lütfen babasiz da büyür ki zaten ayrida olsa bi babası olacak hayatini mahfetmeBeni çok seviyor gibi davranıyo. Kendime güvenimi yitirdim. 6 aylık bebeğimiz var eskisi kadar bakımlı değilim bunu haketmiyorum napıcamı bilmiyorum
Detay?
gördüğümü bilmiyor şimdilikne konuşmuşlar?
gördüğünü biliyor mu?
Öyle bir durum ki ne tamam denebilir ne devam arafta bir durum işte sanırımYa tamam , yada devam...
Seçim sizin
Bana karşı çok iyi her zamanki gibi hatta bazen benim ilgisizliğimden yakınır sarılmadğımdan öpmediğimden. Ben kaç gündür soğuk davranıyorum sorup duruyo bişey yok diyorum çünkü nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum.Ya baştan anlatsanız meseleyi bizde ona gore yorum yapsak. Mesela kavgalı mısınız. Aranız iyimi normalde nasıl davranır şimdi bir değişiklik varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?