- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
- Konu Sahibi Guldenmuti
-
konu sahibi konuşsa bu konuyu gazetelerde okurduk ne olacak ama şu bu kadında değil yetiştiren ailede koca ne yaparsa yapsın kocandır diye öğretendesanirim. Bu mantiga da kafam basmiyor hic. Baska kadinlarla konusmasini sindirebilmek garip. Konu sahibi baska adamlarla konussa o koca ne yapardi acaba.
Ilerisi gerisi senin genisligine kalmis artik. Persembe gunu yakala pazar yine yakala bekle cumaya da yatakta basarsin artik. Sana da aa ben camiye cuma namazina geldim sanmistim der...Boşanmaya niyetim yok şuan için tabiki daha fazla ileri gitmezse
kesinlikle katiliyorum. Erkek cocuklarimizi duzgun yetistirsek keskekonu sahibi konuşsa bu konuyu gazetelerde okurduk ne olacak ama şu bu kadında değil yetiştiren ailede koca ne yaparsa yapsın kocandır diye öğretende
Arkadaşım karşımızdaki kişi acılı. Acısına tuz basmayalım. Daha incitmeyen cümleler lütfen.Ilerisi gerisi senin genisligine kalmis artik. Persembe gunu yakala pazar yine yakala bekle cumaya da yatakta basarsin artik. Sana da aa ben camiye cuma namazina geldim sanmistim der...
Beni çok seviyor gibi davranıyo. Kendime güvenimi yitirdim. 6 aylık bebeğimiz var 27 yaşındayım eskisi kadar bakımlı değilim bunu haketmiyorum napıcamı bilmiyorum. Geçen hafta bi kadınla yarım saat konuşmuş yaşıda 40 falan gibi duruyo. Gece elim ayağım titreye titreye sordum eski meseleler eşiyle konuştum eski patronumdu falan diye diye durdu inanmış gibi yaptım. Pazar günü sabahda instagramdan mesaj gelmiş genç bi kızdan messengerde yoksun çok saçma bi hal aldı bu konu diye. Bunu yüzüne vurmadım henüz napıcamı bilmiyorum.
Acili oldugunun ve olaylari algilayamadiginin cok iyi farkindayim. Tuzu bilerek bastim belki kendine gelir de silkelenir bi diye.Arkadaşım karşımızdaki kişi acılı. Acısına tuz basmayalım. Daha incitmeyen cümleler lütfen.
Beni çok seviyor gibi davranıyo. Kendime güvenimi yitirdim. 6 aylık bebeğimiz var 27 yaşındayım eskisi kadar bakımlı değilim bunu haketmiyorum napıcamı bilmiyorum. Geçen hafta bi kadınla yarım saat konuşmuş yaşıda 40 falan gibi duruyo. Gece elim ayağım titreye titreye sordum eski meseleler eşiyle konuştum eski patronumdu falan diye diye durdu inanmış gibi yaptım. Pazar günü sabahda instagramdan mesaj gelmiş genç bi kızdan messengerde yoksun çok saçma bi hal aldı bu konu diye. Bunu yüzüne vurmadım henüz napıcamı bilmiyorum.
Boşanmaya niyetiniz yoksa susun bence en azından yalanıma inandı da yanımda desin kocanız aldatıldığını bile bile yanımda demesin gururunuz yerinde kalsın yani bariBoşanmaya niyetim yok şuan için tabiki daha fazla ileri gitmezse
Daha fazla nasil ileri gidebilir?Boşanmaya niyetim yok şuan için tabiki daha fazla ileri gitmezse
Ne yaptın ne tepki verdin. Bu bütün kadınların yaşamaktan korktuğu bi durum çok üzüldüm yeni anne olmuşsun. Erkekler neden kıymet bilmiyor yaBeni çok seviyor gibi davranıyo. Kendime güvenimi yitirdim. 6 aylık bebeğimiz var 27 yaşındayım eskisi kadar bakımlı değilim bunu haketmiyorum napıcamı bilmiyorum. Geçen hafta bi kadınla yarım saat konuşmuş yaşıda 40 falan gibi duruyo. Gece elim ayağım titreye titreye sordum eski meseleler eşiyle konuştum eski patronumdu falan diye diye durdu inanmış gibi yaptım. Pazar günü sabahda instagramdan mesaj gelmiş genç bi kızdan messengerde yoksun çok saçma bi hal aldı bu konu diye. Bunu yüzüne vurmadım henüz napıcamı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?