• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 senelik ilişkim bitti,çok üzgünüm:((

canım öncelikle çok üzüldüm gerçekten; ama barışacağınız kesin, hiç üzme kendini bunun için o yüzden. seni çok sevdiği bir gerçek, sen de barışma yolunda ilk adımı attığı zaman, mutlaka artık daha anlayışlı olacağını ifade et ona olur mu... acaba askerlik psikolojisine mi girdi şimdiden?

canım öncelikle çok üzüldüm gerçekten; ama barışacağınız kesin, hiç üzme kendini bunun için o yüzden. seni çok sevdiği bir gerçek, sen de barışma yolunda ilk adımı attığı zaman, mutlaka artık daha anlayışlı olacağını ifade et ona olur mu... acaba askerlik psikolojisine mi girdi şimdiden?

bir an geliyor barışıcaz diyorum..şu an oldugu gibi bir an geliyor kabul et artık bitti 'biz' die birşey kalmadı diyorum. bi duruyorum sonra saatlerce kabul etmeye çalışıp aglıyorum..askerliktenmidir bilmiyorum ne olacak bilmiyorum off offf :(

lisedeyken bir hocam vardı..
zor durumda kaldığınızda bulunduğunuz durumdan uzaklaşıp olaylara 3. şahıs gözüyle bakın çözümü kendiniz bulacaksınız derdi..
yazını okudum zor bir durum belli ki ama senin de yapman gereken şey belli biraz onu kendi haline bırakmak..
ve bulunduğun durumdan uzaklaşıp olaylara 3. şahıs gözüyle bakmak..
Zaman herşeyin ilacı olacaktır..
çok sıkıp bunaltmışssın belli ki sende onun durumunda olsan o kadar tribe gelemezdin eminim...
çözüm emin ol sende..
onu şuan yine arar sık boğaz edersen kendinden yine uzaklaştırırsın..
olaylar hala tazeliğini koruyorken üstüne gitme derim ben en az 2 gün arayıp sormamayı dene emin ol o seni arar neden aramıyor acaba kalbini çok mu kırdım onu çok mu üüzdüm diye düşünmeye başlayacaktır..
belli ki seni seviyor bu sevgiyi kendine yenik düşerek heba etmemelisin bence..
Allah yardımcın olsun..
üzme o tatlı canını çözüm yine sen olacaksın emin ol

buraya yazmam iyi oldu aslında yani sürekli okuyorum sanki baska birinin sıkıntısı gibi ama bir kere olumlu bakıyorsam bir kere olumsuz bakıyorum..yaptıgımı biliyorum gereksiz triplere gerek yoktu ama düşünüyorum içinden çıkamıyorum..buraya yazıdıgımdan beri msj atmadım sabah 8 de son konuşmamız oldu..napıcam ben yani mesela msj attıgında yada aradıgında nasılsın dediginde bile ne demeliyim bilmiyorum iyimi kötümü:(

mesaj atmışssın gibi farz et yada telini bir başkasına ver..
biraz tel olayı alışkanlıktan kaynaklanıyor yada uyku hapı al erkenden uyu :))
kendine uğraşlar bul işe gitmemezlik etme..
senin için ne kadar çözüm bulmam gerekiyorsa bulurum ama şuan bunlar geldi aklıma..
olayları kendi içinde büyütme 1 hafta sonra herşey rayına oturmuş olacak..
onu ne kadar sık ararsan bu süreyi ertelemiş olacaksın belki de acı ama kendinden uzaklaştıracaksın..
ona zaman tanımaktan başka şansın yok ve sen bunun farkındasın ve buna göre davranmak zorundasın..
ona zaman ver ve kendini üzme

iş konusunda düzgün bir iş bulana kadar sadece haftasonları çalışyorum zaten malesef..diyorsunki yani o msj atsa bile yazma merak etsin..off canım benim ya gercekten iyiki siz varsınız fikir almak o kadar iyi geliyorki

aklına bu konuyu takmamayı dene..
ne bileyim kendine bi yüz maskesi yap.
şuan bir kuzenine yada arkadaşına git (telini yanına alma)
forumda bir sürü konu tartışma var onlar hakkında yorumlar yap..
marioyu oyna mesela :)
ağlamak bu konu üzerinde takılmak seni çok üzer..
kendine uğraşlar bul..
seni bir başkası için bırakmadı, sorunları var ve zamana ihtiyacı var..
büyütme kafanda olayı..
emin ol herşey eskisinden güzel olacak tek senin başına gelmiyor bu olay..
bak herkes benimde başıma geldi demiş ve mutlu son :)))

aklına bu konuyu takmamayı dene..
ne bileyim kendine bi yüz maskesi yap.
şuan bir kuzenine yada arkadaşına git (telini yanına alma)
forumda bir sürü konu tartışma var onlar hakkında yorumlar yap..
marioyu oyna mesela :)
ağlamak bu konu üzerinde takılmak seni çok üzer..
kendine uğraşlar bul..
seni bir başkası için bırakmadı, sorunları var ve zamana ihtiyacı var..
büyütme kafanda olayı..
emin ol herşey eskisinden güzel olacak tek senin başına gelmiyor bu olay..
bak herkes benimde başıma geldi demiş ve mutlu son :)))

inşallah mutlu bir son olur evet gerçekten düşündükçe daha kötü oluyorum sürekli kafamda yeni birşeyler üretiyorum

dün işten 12 gibi çıkacagını biliyordum 12.10 da msj atmış uyudun mu die sonra aramış bn 12.25 gibi gördüm yazsam mı yazmasam mı derken uyumadım yazdım..nasılsın dedi iyiyim sen dedim sadece idare eder falan dedi çok kısa bir işi oldugunu söyledi uyumassan konuşalım mı dedi bende uyumassam konuşuruz yazdım sürekli nasılsın iyimisin bugün ne yaptın die sorup durdu..hep kısa ve net cevaplar verdim tek kelimeli cevaplar o benim aksime hiç bişey olmamış gibi konuşuyordu fakat askım bitanem demeden..bi süre böle konuştuk sonra 'sen beni yanlış anladın ben olması yada olmaması senin elinde dedim senin davranışların dedim dedi ama görüyorumki sen kafanda tamamen bitirmişsin dedi..bende bunu nerden çıkardın dedim davranışlarından dedi ne dicegimi şaşırdım sonra telefonda konuştuk ben ne oldugu hakkında hiç bişey anlmaadım dedim..sonra yine doktor konusuna girdi gidiceksin die tutturdu..ne kadar yemek yedin neden az yedin neden yemedin..offf ben hiç bişi anlamadım :(

bu ne çelişki yahu o değil miydi sürekli ilgi gösterdiğin için bunalan bence o psikolojik olarak iyi durumda değil..
sen yine de çok üstüne gitme.. gitsen kabahat gitmesen kabahat..
o seni aradığında konuşsan en doğrusu..
kendini bir çektin hemen seni kaybetme korkusu sardı..
bu durumları atlatana kadar sakinliğini koru
yine de sen bilirsin..

seni seviyor bundan emin olabilirsin, ama bu ara çok üstüne gittiğin için belli ki kendini çekmiş, yoksa seni merak edip, arayıp sormazdı emin ol, askerlik psikolojisine de girmiş olabilir, sorumluluklarını düşünüyor olabilir...

bizde nişanlımla böyle zamanlar atlattık, yeri geldi ben dedim beni rahat bırak, yeri geldi o dedi...bunaldığımız zamanlar oluyor, çünkü hayatını kurmaya çalışırken gerçekten çok zorlandığın zamanlar oluyor...şuan iş yüzünde ikimizinde çok yoğun olduğu zamanlar oluyor, öyle olduğunda o beni kendi halime bırakıyor, bende onun yoğun olduğu zamanlar kendi haline bırakıyorum ve biliyorum ki işimiz rahatlaştığında yine birbirimize koşa koşa gidiyoruz..bir de şunu söylemem gerekir ki, 4 senedir biz beraberiz ve hergeçen zaman ilişkinin boyutu değişiyor, kavga ettiğin şeyler değişiyor, zamanla herşeyin ortasını bulmayı öğreniyorsunuz o yüzden çok yıpratma kendini ve sana tavsiyem hakikaten biraz onu kendi haline bırak bak işin seyri nasıl değişiyor, o nasıl seninle ilgilenmeye başlıyor;)

:2:gerçekten dün geceden sonra tamamen napıcagımı şaşırdım..bende anlamıyorum ne oldugunu ne yapmam gerektigini bulamıyorum:14:
gkcrn dedigin gibi yapmak en dogrusu sanırım o aradıgında konuşacagım sadece..
:14::14::14::14::14::14::14:

aynı şeleri ben hep yaşıyorum canım ama tabı yıpratıyor ilişkiyi... En iyisi üstüne gitme , herkes de demiş zaten, ama anlattıklarına dayanarak sölüyorum için rahat olsun ayrılmıcaksınız :34:

belki de askere gidene kadar en azından senin bie daha trip yapmaman için blöf yapmış olabilir. bu adam hayattaaa bırakmaz seni :) çok da soğuk konuşma ama, evdeki bulgurdan olmayalım :)

aynı şeleri ben hep yaşıyorum canım ama tabı yıpratıyor ilişkiyi... En iyisi üstüne gitme , herkes de demiş zaten, ama anlattıklarına dayanarak sölüyorum için rahat olsun ayrılmıcaksınız :34:

inşallah canım:14:

belki de askere gidene kadar en azından senin bie daha trip yapmaman için blöf yapmış olabilir. bu adam hayattaaa bırakmaz seni :) çok da soğuk konuşma ama, evdeki bulgurdan olmayalım :)

ya bırakırsa :14: evde iyice bunalıyorum dışarı çıksam annem sürekli nereye gidiyorsun diyor..evde duruyorum sende bişey var ben eminim diyo..ben askerlige az kaldı die üzülürken :5:

inş :( yüregime bi sıkıntı giriyor çıkmıyo.siz nasıl barışmıştınız :(

cnm ayrıldığımız gün ben tlf. numu kapattım. bir daha da açmadım. günlerce. o bana ulaşmak istemiş ama ulaşamadı. bir kaç gün sonra tlf.numu açmam gerekti. açtığımda o kadar çok mrsaj geldi ki. beni çok merak etmiş. pişman olmuş. bir hafta sonra nişanlandık. bir yıl sonrada evlendik. şimdi dört yıllık evliyiz ve mutluyuz.

canım bırakacak olan insan böyle davranmaz ya hiç sanmıyorum ben.. yani sonuçta yine o arayıp soruyo seni, doktor olayını filn açmış, merak ediyo yani ne bileyim bırakacak olsa aramazdı ki hiç sonrasında

7 senelik ilişkimi bitirdim. geçen senede eşimle evlendim. zmnla hepsi geçiyor atlatılıyor

Back
X