• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 senelik ilişkim bitti,çok üzgünüm:((

hayatım o kadar sey yasadm bunlara dayanarak bi tavsiyede bulunucam ve ise yarayacak. erkekler hemen hissetmezler biseyleri en azından bayan kadar hızlı olmaz duygularını anlamaları. onun bosluga düsmesi gerek bu yüzden senin aramaman msj atmaman gerekio biraz kendni geri cek cok yalnızms gbi düsün biraz icine kapan. derdini anlattıkca rahatlarsn ama bi o kadarda umutlanırsn herseye hazırlıklı olmalısın. acını icinde yasa braz rahatlatıyo aglamak istersen agla... Ama sunu unutma durduk yere terkedilmek aldatılmak gbi sebeplerden dolayı aglayanlardn daha kötü durumda olmadgnı bilmelisin. Bunada skür diyebilmelisin. dua et hep. ben cok dua ettim cok cok cok.. her gece hemde. gece uykuda uyanınca bile birden Allahım nolur diye nyalvarmaya baslardım o derece kötüydm ama ona ynede tlf etmedm msj atmadım. sabrettim. o kadar icten edilms duaların bi karsılıgı elbet olacaktı. ama bugn dua edipte yarın birsey bekleme sabır demeyi bil. Sen gördnmü hic bugn ev isteyipte yarn evi olanı :34: bunu bil önce icini bi ferahlat bakalım. onu hc arama yoklugunu farkedecektir dayanamayacaktır ve mutlaka sana msj atan o olacaktır.o seni cok seviyor mutlaka. onun istedigi sey yalnız kalmak. erkekler böyledir canım biz bayanlar gibi düsünemezler. cogu erkek böyle. tartısmaya acık değiller. Kacarlar halbuki oturup o sorunu konusup orda kapatsalar bi daha acılmaz ama halledilip kapatılmadgı icin tekrar tekrar acılır ve sonu hüsran :14: biliyorum hic kolay değil ben neler neler atlattım. ama artık tanıyorum erkekleri. senin sevgilinde seni seviyor tek istedigi yalnız kalmak kafasını dinlemek düsünmek. böylesi daha iyi olur herseyi ölcüp tartmıs olur ve sensizliğin acısı daha cok sarar. ama sen arayıp son sans dersen o ayrılıgın acısını tatmadan birlesirsinz ve en ufak bi tartsmada ne de olsa son sans isteyen sen oldugun icin seni kaybetme korkusu olmayacaktır. bunu unutma. Ben burdaym tavsiyelerimin ise yarayacagını biliyorum icini rahat tut sen. tv izle ordaki hayatları kendi hayatın gibi benmse birazda olsa kendi hayatından uzaklastırıyor ve ise yarıyor unutma söylediklerimi...:70:

çok teşekkür ederim destekleriniz için:71:

dün karar verdim dedim uzak durucam çok üstüne düşmiycem die bu seferde sen beni kafanda bitirmişsin dedi :14:

çok teşekkür ederim destekleriniz için:71:

dün karar verdim dedim uzak durucam çok üstüne düşmiycem die bu seferde sen beni kafanda bitirmişsin dedi :14:

bu erkekler kızlardan daha nazlı ona öyle buna şöyle geneli böyle. senin yasadıklarını ben yasasam ve buraya yazsam seninde bana söyleyeceğin şey ''onun öyle söylediğine bakma'' cümlesi olurdu terzi kendi söküğünü dikemezmis kendi iliskine dısardan bakamadıgın icin suan saglıklı düsünemiyorsun ama dediklerimi uygula. Sevmiyor olsaydı neyse acı cekmezdi. Ama seviyor bu ayrılık senin icinde bir fırsat. Ne güzel yoklugunu hissettirmis olacaksın. ayrılan taraf sen olsaydn senin icin dayanmak daha zor olurdu ayrılıgın psmanlıgı olacaktı. ama ayrılmak isteyen o pismanlık duyacak olanda o. sevipte ayrılanlar her zaman daha cok acı ceker. dayanma gücü daha az olur

Son düzenleme:
bu erkekler kızlardan daha nazlı ona öyle buna şöyle geneli böyle. senin yasadıklarını ben yasasam ve buraya yazsam seninde bana söyleyeceğin şey ''onun öyle söylediğine bakma'' cümlesi olurdu terzi kendi söküğünü dikemezmis kendi iliskine dısardan bakamadıgın icin suan saglıklı düsünemiyorsun ama dediklerimi uygula. Sevmiyor olsaydı neyse acı cekmezdi. Ama seviyor bu ayrılık senin icinde bir fırsat. Ne güzel yoklugunu hissettirmis olacaksın. ayrılan taraf sen olsaydn senin icin dayanmak daha zor olurdu ayrılıgın psmanlıgı olacaktı. ama ayrılmak isteyen o pismanlık duyacak olanda o. sevipte ayrılanlar her zaman daha cok acı ceker. dayanma gücü daha az olur

neden böyleler:14: off birde 2 hafta şehir dışına gidecek..
inş pişman olur canım :50:

neden böyleler:14: off birde 2 hafta şehir dışına gidecek..
inş pişman olur canım :50:

öyleler canım zaten erkekler kadınlar gibi düsünebilseydi sorunlu bi iliski olmazdı dünyada. bizim hatamızda hep biz biseyi istemeden onların anlamasını beklemek ve bizim gibi düsünmelerini istemek. Bize ilgisizmis gibi gelir ama onlar farkında olmayabilirler öyle davrandıklarının. Gercekten genel olarak böyle. belki hemen değil ama pisman olacak. sadece dediklerimi yap. benim yasadıklarımı okursan ne demek istedigimi anlayacaksın. Bir erkege sırtını dönmedikce kıymetli olmazsın.Üstüne gitme yokmussun gibi davran. dediğim gibi smdi hemen birlesirseniz o yoklugunu hissetmis olmayacak bu ayrılık ona hic bir sey katmamıs olacak. bi sekilde onunda senin kıymetini anlaması gerekiyordu kendi ayrılmayı istemis bırak yasasın o duyguyu.

Son düzenleme:
öyleler canım zaten erkekler kadınlar gibi düsünebilseydi sorunlu bi iliski olmazdı dünyada. bizim hatamızda hep biz biseyi istemeden onların anlamasını beklemek ve bizim gibi düsünmelerini istemek. Bize ilgisizmis gibi gelir ama onlar farkında olmayabilirler öyle davrandıklarının. Gercekten genel olarak böyle. belki hemen değil ama pisman olacak. sadece dediklerimi yap. benim yasadıklarımı okursan ne demek istedigimi anlayacaksın. Bir erkege sırtını dönmedikce kıymetli olmazsın.Üstüne gitme yokmussun gibi davran. dediğim gibi smdi hemen birlesirseniz o yoklugunu hissetmis olmayacak bu ayrılık ona hic bir sey katmamıs olacak. bi sekilde onunda senin kıymetini anlaması gerekiyordu kendi ayrılmayı istemis bırak yasasın o duyguyu.

haklısın canım çok haklısın ama şu durumda sanki mantıgımı kaybettim :( ya diyorum takmayınca daha kötü olursa :(

haklısın canım çok haklısın ama şu durumda sanki mantıgımı kaybettim :( ya diyorum takmayınca daha kötü olursa :(

mutlaka bir yolu olmalı değilmi? takmıs halinide gördün değişen birsey yok. bi de bunu dene. cogu iliskide ise yarayan ve yarayacak birsey.zamana bırak sadece

mutlaka bir yolu olmalı değilmi? takmıs halinide gördün değişen birsey yok. bi de bunu dene. cogu iliskide ise yarayan ve yarayacak birsey.zamana bırak sadece

sağol canım benim:70:
inşallah bölesi daha iyi olur..tek başıma çıkamıyorum işin içinden napıcagımı şaşırıyorum:26:

sağol canım benim:70:
inşallah bölesi daha iyi olur..tek başıma çıkamıyorum işin içinden napıcagımı şaşırıyorum:26:

normal bunlar hayatım. bak o kadar insan söylemis allah gönlüne göre versn tatlım aklına getirmemeye calıs zor olsada aglamak istediginde sıkma kendini rahat rahat agla ki baska zamanda baska yerde bastırmıs oldugun aglama hissi cıkmasın ortaya. cok yasadım. sen yasama :26:

normal bunlar hayatım. bak o kadar insan söylemis allah gönlüne göre versn tatlım aklına getirmemeye calıs zor olsada aglamak istediginde sıkma kendini rahat rahat agla ki baska zamanda baska yerde bastırmıs oldugun aglama hissi cıkmasın ortaya. cok yasadım. sen yasama :26:

çok iyisin canım ya :70: inş sende hep mutlu olursun

çok ama çok kötüyüm yine konuştuk sonra aradım..kendime sinir oluyorum sonra konu degişmeye basladı ne yapmak istedigini anlamadıgımı ne yapıcagımı bilmedigimi ikilemde kaldıgımı söyledim zorundayız dedi yine neden zorundayız dedim sonra bişeyler dedim hatırlamıyorum sonra konu geçti ve ilişkiden biraz sogudugunu söyledi bu yaşananlar yüzünden kolay olmadıgını söyledi..hatta sevgi konusunda ilişkiden soguyunca sevginin eskisi gibi olmadıgını bilmedigini söyledi tekrar olup olmıycagı zamana baglı sana baglı dedi gerçekten basımdan asagı kaynar sular döküldü konuşmamız belkide iyi oldu bilmiyorum..oysa ben bana davranışlarından hala eskisi kadar sevdigini düşünüyordum..şuan inanın şoktayım ne yapmam gerektigini bilmiyorum..güvenimi kaybetmeyemi basladım bilmiyorum ondan beklemedigim bir konuşmaydı..ne yani gecen aksamki o ayrılıktaki davranışları neydi sadece 2 yılamı aglamış o..
yarın erkenden gitmeliyim kuzenime en azından durdursun beni msj atmıyım oyalasın beni gercekten kötüyüm kızlar aglayamıyorum bile şuanda nolur forumda biri varsa bana bir cvp yazsın

canım ya okudum bütün herşeyi anladım ki sen onu biraz fazla sıkmışsın yanlış anlama da sanki fazla trip fazla kapris
demişler ya fazla naz aşık usandırır die doğru gercekten o .gercekten seni seviyo bnce yoksa umursamazdı ağlamazdı üzülmezdi ayrılırken.sanki askerlik iş ailevi konulardan cok bunalmış gibi bi halde ne yaptıgını bilemio bnce üstüne gitme braz kendi haline bırak emin ol tek suclu sen deilsin baska seyler de var ve braz hersey üst üste gelmiş gibi ...arama msj atma bunaltma braz bırak bakalım oluruna ama korkma bnce böyle bi ayrılma olmaz yine barışırsınız belkide askere gittiği için kendine seni bağlamak istiyodur hani bu kız ben askerdeyken beni bırakır mı gercekten seviyomu falan die düşünmüştür...ha senin ilişkin nasıl die sorsan benim de berbat aramamam lazım ama çatlıorum:18: ama dayanmak zorundayım çünkü msj attıkça başa dönüş oluyo bunu anladım ve attıgım msjlar yüzünden kendimi aptal gibi hissediorum keşke kendimi tutsaymışım gercekten msj atmak aramak yalvarmak neden die sormak gitme demek çözüm deil...
bnde tutuyorum kendimi artık söz verdim kendime tut sende ..yazdıklarını okuyunca üzüldüm gercekten ama düşünmemeye çalış tatlım zaman herseyin ilacı merak etme üzülme ağlamaaaa yazık sana da

bak canım bundan sonra yapman gerekenler;
telefonlarına bakmıyosun! sabret arayacak!
mesajlarına cevap vermıyosun! sabret mesaj yazacak!
2 ya da 3 mesajdan sonra 'çok düşündüm galiba sen haklısın biraz zaman' yazıyosun
yine sana sen bitirmişsin gibi kelimeler söylerse beni sen bu hale getirdin seni sevdiğimi bildiğin halde bu ayrılık kararı alabiliyo olman beni düşündürdü açıkçası emin olamıyorum ve bu da beni uzaklaştırıyo senden üzgünüm yazıyosun
daha sonra aradığında bir açmıyosan bir açıp işin olduğu uzun konuşamıyacağı söylüyosun gör bak her adımın onu sana dahada yaklaştıracak.6 senelik ilişkide 2 sefer bu olayı yaşamış ve şimdi o adamla evlenmiş biri olarak yazıyorum bunları.

beni en çok 1.5 saat önce konuştuklarımız şaşırttı
evet sanırım ancak ondan anlıcak çünkü dün gece ben sogukken o ilgileniyordu bu aksam dün benim kafamda bitirdigmi düşünmesin die ben normal yazdım o soguk yazdı..
asya60 böle yazınca daha çok uzaklaşmak yerine yakınlaşır diyosun yani..işin dogrusu bu geceden sonra gercekten kırıldım yani bunu hiç beklemezdim güvenim sarsıntıya ugradı

üzüldüm canım...

bence o biraz naz mı yapıyor ne yapıyorsa artık, son konuşmada onun dediklerine şaşırdım

sen üstüne gitme bence ilişki ne olacak bu durum ne falan da deme, normal ve biraz mesafeli konuş ama çok soğuk da olma trip yapma, o sorarsa yine noluyor diye, o zaman konuşursun durumu

düzelir inş :38:

bizde kaç gündür erkek arkadaşımla bozuktuk
hemde onun gereksiz kıskançlığı yüzünden
yaklaşık 4 gündür sadece günaydın iyi geceler diyorduk
sabrettim bende o arayacak dedim çünkü suçum yoktu bi baktım
dün akşam çok özledim seni die msj attı ve aradı sonra
erkekler öyle her dakika ilgiden hoşlanmıyor
kaçan kişi daha gizemli geliyor
biz kızlar gibi ilgili olana değil ilgisiz olana peşinden koşturana
kul oluyor anlayacağğın sende koştur zafer senin olsun
aradığında direk açma bırak bi daha arasın
yada bi saat sonra görmüş gibi davran farketmemişim felan de