- 1 Ağustos 2009
- 266
- 2
- 116
- 36
hayatım o kadar sey yasadm bunlara dayanarak bi tavsiyede bulunucam ve ise yarayacak. erkekler hemen hissetmezler biseyleri en azından bayan kadar hızlı olmaz duygularını anlamaları. onun bosluga düsmesi gerek bu yüzden senin aramaman msj atmaman gerekio biraz kendni geri cek cok yalnızms gbi düsün biraz icine kapan. derdini anlattıkca rahatlarsn ama bi o kadarda umutlanırsn herseye hazırlıklı olmalısın. acını icinde yasa braz rahatlatıyo aglamak istersen agla... Ama sunu unutma durduk yere terkedilmek aldatılmak gbi sebeplerden dolayı aglayanlardn daha kötü durumda olmadgnı bilmelisin. Bunada skür diyebilmelisin. dua et hep. ben cok dua ettim cok cok cok.. her gece hemde. gece uykuda uyanınca bile birden Allahım nolur diye nyalvarmaya baslardım o derece kötüydm ama ona ynede tlf etmedm msj atmadım. sabrettim. o kadar icten edilms duaların bi karsılıgı elbet olacaktı. ama bugn dua edipte yarın birsey bekleme sabır demeyi bil. Sen gördnmü hic bugn ev isteyipte yarn evi olanı
bunu bil önce icini bi ferahlat bakalım. onu hc arama yoklugunu farkedecektir dayanamayacaktır ve mutlaka sana msj atan o olacaktır.o seni cok seviyor mutlaka. onun istedigi sey yalnız kalmak. erkekler böyledir canım biz bayanlar gibi düsünemezler. cogu erkek böyle. tartısmaya acık değiller. Kacarlar halbuki oturup o sorunu konusup orda kapatsalar bi daha acılmaz ama halledilip kapatılmadgı icin tekrar tekrar acılır ve sonu hüsran
biliyorum hic kolay değil ben neler neler atlattım. ama artık tanıyorum erkekleri. senin sevgilinde seni seviyor tek istedigi yalnız kalmak kafasını dinlemek düsünmek. böylesi daha iyi olur herseyi ölcüp tartmıs olur ve sensizliğin acısı daha cok sarar. ama sen arayıp son sans dersen o ayrılıgın acısını tatmadan birlesirsinz ve en ufak bi tartsmada ne de olsa son sans isteyen sen oldugun icin seni kaybetme korkusu olmayacaktır. bunu unutma. Ben burdaym tavsiyelerimin ise yarayacagını biliyorum icini rahat tut sen. tv izle ordaki hayatları kendi hayatın gibi benmse birazda olsa kendi hayatından uzaklastırıyor ve ise yarıyor unutma söylediklerimi...