2 si birarada burun ve meme silikon amelıyaatı gecırenler zormu

Bi arkadaşım vardı oda aynı ameliyatı gçeiricek ağır olabilir ama bi kerede kurtulmuş olursunuz
Bence dotorla konuşun önce

Evet, Nehiyy arkadasim beni demek istedi sanirim... evet ben doktor buldum, Zühtü Demir.. O aslinda Ankara Onep de calisiyor fakat Istanbulda talebi cok oldugu icin Ferihan Lacin özel hastanede de ameliyat yapiyor..sIk SIk gidiyor Istanbula..

Ayrica burun ve gögüs ameliyati bi arada tabii kolay olmiyacak-fakat ikisini bi aradan cikarmis oluyorsun..Ayrica devamli yapilan bi ameliyat yani ikisi bi arada-hatta bi arkadas var o da burda ada nikli mesela o da iki ameliyati bir arada gecirdi ve 5 gün icinde kendini toparlamis tabii bünye meselesi..ben kararimi verdim , yani ikisisini bi arada yaptiracagim..basa gelen cekilecek artik ne diyeyim :-) tabii ona göre yaninda bi kisi olursa iyi olur, ayrica ona göre de agri kesici filan veriyorlar-hani hic cekilmez olsa kimse yaptirmaz dimi ama :-)

Evet, Nehiyy arkadasim beni demek istedi sanirim... evet ben doktor buldum, Zühtü Demir.. O aslinda Ankara Onep de calisiyor fakat Istanbulda talebi cok oldugu icin Ferihan Lacin özel hastanede de ameliyat yapiyor..sIk SIk gidiyor Istanbula..

Ayrica burun ve gögüs ameliyati bi arada tabii kolay olmiyacak-fakat ikisini bi aradan cikarmis oluyorsun..Ayrica devamli yapilan bi ameliyat yani ikisi bi arada-hatta bi arkadas var o da burda ada nikli mesela o da iki ameliyati bir arada gecirdi ve 5 gün icinde kendini toparlamis tabii bünye meselesi..ben kararimi verdim , yani ikisisini bi arada yaptiracagim..basa gelen cekilecek artik ne diyeyim :-) tabii ona göre yaninda bi kisi olursa iyi olur, ayrica ona göre de agri kesici filan veriyorlar-hani hic cekilmez olsa kimse yaptirmaz dimi ama :-)

BlackHoneycim ya bende Zühtü beyde burun ameliyati olmayi düsünüyorum.. bunun hakkinda bir cok olumlu $eyler okudum ama gögüs ameliyati hakkinda bir bilgin varmi?
Zühtü beyde yaptiranlar memnun mu? yardimci olursan sevinirim

işte bende ondan bahsetmiştim bulmuş bizi aklinialirimsmile

evet ama kızlar acıda bı yana gelıp gecıyo ya guzel olmazsa ozelıkle burun? sole burnundan cooook nmemnun olan kımse varmı

burun cok kolay fakat gogus cok zor agir bir ameliyatt kendin hicbisey yapamiyorsun birisinin sana yardim etmesi gerekiyor en az 5 gun boyunca

dikleştirme ve silikon ameliyatı bi arada oldum bugün 8. günüm gayet iyiyim her işimi yapabiliyorum ancak ilk 4 günüm ağır ve sancılı geçti ameliyatım 3 saat sürdü bir gün yattım ama açıkçası ilk gece hiç uyuyamadın ertesi gün göğsüme koyduğu direnleri çıkardı ve eve döndüm ilk biraz pişman olsamda şu an herşeye değermiş diyorum bu dikişli hali bile acılarımı unutturdu gibi....:

Back
X