2. Sinema Günleri Belgesel-Tarihi-Savaş Filmleri 5.Haftası

?

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
ben ciddiydim farcamin daha iyi oldugu konusunda :)

ciddimisin :) süper ozaman

bende oy vericektim ama yaa :gitme:
ben gelene kadar, ama berabere kalmış :1rolleyes:

boleyn kızındaki bir oy geçersiz o yüzden berabere değil aslında ama sen yinede oyun hangi filmden yana onu söyle kuzum nasılsa kimse izlemeye başlamadı :D

yeniden izlemeye kudret bulursam not alirim onemli sahneleri fln söylerim :) yada nasil yapariz bilmiyorum

kizlar belgesel haftasinda olmamiz dolayisiyla soyluyorum bu aksam kanal 24 de bir belgesel izledim" beyaz gezegen" muhtesemdi
1. bölümü nu gösterdi sadece..allahim mihetesemdi hic görmedigim baliklar kuslar
gökyüzünde süzülen kuslarin denize öyle bir inisi var ki sonra resmen dibe daliyolar yemek icin ama bir balik yada bir insan gibi
birde seffaf penguen gibi kus gibi ama seffaf yaaa cok ilgincti
harbi belgesel sevenlere tavsiye ederim

Man On Wire'ı izledim, sanırım ilk izleyen de ben oldum=)))

İlk 20-25 dksında biraz sıkıldım açıkçası, muhtemelen beklentilerimin farkı yönde olması etkendir. Zira konuyu bilmeme rağmen yaşam öyküsünün filmleştirildiğini düşünmüştüm. Fakat o heyecanı anlamak, tutkuyu hissetmek için anlatılarla desteklenmesi ve döneme ait materyallerin kullanımı daha doğruydu. Daha sonra o büyük maceranın gerçekleşeceği atmosfere kendimi kaptırdım.

Tutkunun insana imkansızı dahi yaptıracağına ve hayatın ancak tutkularda gizli olduğuna bir kez daha ikna oldum.

Tutku duyduğunuz şey anlamsız olabilir, diğerleri saçma ya da gereksiz bulabilir ama tutku bize dayatılan yaşam biçimine karşı en büyük rettir kanımca.

Tutku bireyseldir, varolan hayalleri paylaşmazsınız kitlelerle, içgüdüseldir de içgüdüleriniz ve yaratıcılığınız yön verir ve istediğiniz takdirde yarısını da başarmış sayılırsınız. geri kalan ise sadece cesaret.

Philippe Petit'in heyecanı, anlatırken o anı defalarca yaşaması enfesti. Tüm öyküyü izleyip aşama aşama şahit olduktan sonra sonundaki ikiz kuleler üzerindeki görüntüsü de herşeye değer duygusu bırakıyordu insanda.

boleyn kızındaki bir oy geçersiz o yüzden berabere değil aslında ama sen yinede oyun hangi filmden yana onu söyle kuzum nasılsa kimse izlemeye başlamadı :D

tmm tatlım bende man on wire diycektim zaten
bu ara sınavlar var ama boş bi zaman ayarlayıp izliycem iki filmide the man from eart a oy kullandım ama izlemedim onuda
:kedi:

bu adam tam bir cilgin
gercek bir asik
cesur ve inatci

müthis

arkadaslarinin Philippeyi anlatislarida cok etkileyiciydi kesinlikle
aforizmalarla dolu bir belgeselmis

bu adam tam bir cilgin
gercek bir asik
cesur ve inatci

müthis

arkadaslarinin Philippeyi anlatislarida cok etkileyiciydi kesinlikle
aforizmalarla dolu bir belgeselmis

Cambaz Bey'in ( :D ) hafif bir ego patlaması yaşadığını siz de fark ettiniz mi?

Tutku bir yana da sanki biraz da egoda da şişme var gibi geldi bana.

ya bir arkadasi diyorki " hayal edebileceginiz herseyin ötesinde.. bu tamamen kafa patlatici.."
gerektende öyle

ipin ortasinda selamlamasi oturup asagi bakmasi.. anin tadini cikarmasiakannehir

kizlar yazliga geldim oyuzden nete giremedim bugun anca baglanti oldu geldimmm
bu arada ben oy kullanmistim benimki gecersiz sanirim unutmusutum anketi acanlar kullanmiodu ozur dilerim canlar aklinizi karistirdigim icin

Man on Wire izleyeli çok oluyor bir belgesel kanalında denk gelmişti bütün aile kilitlenip kalmıştık tv ye . Heyecan verici izlerken sizde sanki ipin üstünde yürüyormuşsunuz gibi yürek kabartıcı bir duygu bırakıyor . Ayrıntılarını çok hatırlamıyorum tekrardan izlemeyi düşünüyorum tazelemek için.

kizlar yazliga geldim oyuzden nete giremedim bugun anca baglanti oldu geldimmm
bu arada ben oy kullanmistim benimki gecersiz sanirim unutmusutum anketi acanlar kullanmiodu ozur dilerim canlar aklinizi karistirdigim icin

aa bende kullanmistim

yok geçersiz değil sizde kullanabilirsiniz tabikide . Ztn ne önemi var ki film belli oldu izlendi yarında yeni ve son anket açılacak:)

man-on-wire.jpg

Back
X