- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
Benim de çevremde henüz bu belgeseli izleyen yok pia felsefi sorgulamaları yalnız yaptım=)))) fakat önermeye başladım bile, izleyen çıkınca geliştireceğim sorguları
aynı dili konuşamamak evrensel bir sorun çok da takılmamak lazım; nihayetinde yaptığımız tüm felsefi sorgulamalar da bireyseldir, düşünmeye başlayınca içimizdeki bilinmeyen derinliklere dalarız, o derinliklere başkasını çekmek ya da aynı derinliğin dibini bir arada keşfetmek pek de kolay değildir.
Benim önerim türlerin de grupların da olmaması yönünde. Hepimiz 4-5 ( hepsi ayrı türden olacak amaya da olmayacak sınır koymayalım) film önerelim, arkadaşlar oylasın hangisi yüksek oy alırsa o izlensin. Fakat şöyle bir kuralımız olabilir hepsi aynı tür olmasın; misal gerilim ya da korku sevmeyen vardır mutlaka 2 film gerilimse o hafta önerecek arkadaşımız 2 tane de mutlaka farklı türde öneride bulunsun. Ne dersiniz bu fikre ve tabi organizasyonun devamına?
4-5 kişi dahi olsa kafidir bence. Sıra da daha çabuk gelir. Tabi katılım fazla olursa da memnun oluruz.
ama öyle demeyin..paylasmak dinlemek anlatmak anlamak tartismak istiyorum
budala gibi sürekli kendinle konusmak oofff kafam karsik basim agriyor sinirlerim everesin zirvesinde raks ediyor
netice zerre degil zelle paylasima raziyim sevgili atlantis
organize konusunda suan birsey söyleyemiyorum..neticede zamanim uydugu müddetce ben varim