2. Sinema Günleri Organizasyonu

bende yeni fikirlerle geldim bayanssulusmile

diyorum ki listede kaç kişiysek gruplara ayrılalım 3 leri ya da 4 li o hafta hangi türden film izleyeceksek o haftaki gruptan herkes tek bir film önersin ve grup o filmleri bir listede toplasın ona göre anket açılsın

hem böyle olursa daha keyfli olur diger türlü olursa listenin sonlarında arkadaşlar aaaaaay benim sıram gelsin artık demezler hhhhı ne dersin canlar kafanıza yattı mı ?

Son düzenleme:
heyttttttt hoşgeldinnnn bal kaymak olumunekankayizsmile
hoşbulduk yüreğimin parçasıŞeniz

livom süper fikir bu:lepi:beni türk filmi grubuna koyunhihoyyytnolur nolur nolur:Saruboceq:aklinialirimsmile

kamberiniz geldi:teytey:bensiz düğün olurmu:jeyyar:

holleyyy hoşgeldin güzellik sositososito

valla ne diim bu süper bi fikir olmuş bence çok uygun kaydirigubbakcemile5

kizlar cok yogun calistigim icin aktif olarak devamli takip etmem mumkun gozukmuyor ama ben de katilmak isterim.. olmadi beni bi listeye yazmayin ben yorumcu olarak katilayim sadece.. boylesi de olabilir yani..

kizlar cok yogun calistigim icin aktif olarak devamli takip etmem mumkun gozukmuyor ama ben de katilmak isterim.. olmadi beni bi listeye yazmayin ben yorumcu olarak katilayim sadece.. boylesi de olabilir yani..

asminim biliyorum çok yoğunsun ama film için uzun bi süre vereceğiz izlersin bence bebem
birde her hafta farklı bir türü yapacağız ve gruplar oluşturacağız , gruptan herkes bir film söyleyecek ve grup başı anket açacak nasıl fikir? başka önerin var mı kuzucum?

benide alın aranıza kızlar :içelim:

hemen aldık billeee

canim fikir cok guzel biliyorsun her hafta baska konsept olmasi fikrim vardi benim de zaten, bu gayet guzel olur..
ben yorumcu olarak sundan katilayim dedim gruplar olusturulurken film onerileri verilirken felan surekli takip edemiyorum forumu beklrsiniz sknti olur.. gecen seferkinden biliyorum cunku gecikmeler biraz sknti yaratiyor.. beni gruplara dahil etmeyin yorumcu olarak alin en guzeli bu olur..

Kızlar her hafta belirli türlerden filmlerde izleyebiliriz

örn.

türk filmleri haftası
animasyon filmleri haftası
kült filmler haftası
korku filmleri haftası

vs :)

kizlar simdiden hayirli ugurlu olsunn
acikcasi cok ozlemistim film izleyip yorumlamayiii
bende varimmm
bu arada prensesimminnuykusu canimin ici cok guzel haftalar duzenlemek korku filmleri haftasi komedi haftasi kult haftasi yonetmen haftasi falan guzel bence gulcicegim

hoşgeldin prensesim sensiz olmaz ztn muckkskskss :)
evet haftalar düzenleme fikri çok güzel oldu umarım iyi organize ederiz.
şimdiden heyecanlanıyorum, eski günlerimizi özlemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…