- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
tatlım zaten izlemek için 1 haftalık bir süre tanıyacagız o yuzden izlersin bence gülüm olmaz mı ki bilmiyorumkismile
saglik olsun canim ya, uzaktan takip ederim,firsat bulursam izlerim ama oylamam olmaz mi oyle? bilmiyorumkismile
olur tatlış neden olmasın
kamberiniz geldi:teytey:bensiz düğün olurmu:jeyyar:
hoşbulduk yüreğimin parçasıŞenizheyttttttt hoşgeldinnnn bal kaymak olumunekankayizsmile
bende yeni fikirlerle geldim bayanssulusmile
diyorum ki listede kaç kişiysek gruplara ayrılalım 3 leri ya da 4 li o hafta hangi türden film izleyeceksek 1. haftaki gruptan herkes tek bir film önersin ve gruplar o filmleri bir listede toplasın ona göre anket açılsın hem böyle olursa daha keyfli olur diger türlü olursa listenin sonlarında arkadaşlar aaaaaay benim sıram gelsede demezler hhhhı ne dersin canlar kafanıza yattı mı ?
kamberiniz geldi:teytey:bensiz düğün olurmu:jeyyar:
bende yeni fikirlerle geldim bayanssulusmile
diyorum ki listede kaç kişiysek gruplara ayrılalım 3 leri ya da 4 li o hafta hangi türden film izleyeceksek o haftaki gruptan herkes tek bir film önersin ve grup o filmleri bir listede toplasın ona göre anket açılsın
hem böyle olursa daha keyfli olur diger türlü olursa listenin sonlarında arkadaşlar aaaaaay benim sıram gelsin artık demezler hhhhı ne dersin canlar kafanıza yattı mı ?
hoşbulduk yüreğimin parçasıŞeniz
livom süper fikir bu:lepi:beni türk filmi grubuna koyunhihoyyytnolur nolur nolur:Saruboceq:aklinialirimsmile
valla ne diim bu süper bi fikir olmuş bence çok uygun kaydirigubbakcemile5
kizlar cok yogun calistigim icin aktif olarak devamli takip etmem mumkun gozukmuyor ama ben de katilmak isterim.. olmadi beni bi listeye yazmayin ben yorumcu olarak katilayim sadece.. boylesi de olabilir yani..
benide alın aranıza kızlar :içelim:
Kızlar her hafta belirli türlerden filmlerde izleyebiliriz
örn.
türk filmleri haftası
animasyon filmleri haftası
kült filmler haftası
korku filmleri haftası
vs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?