- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
hoşgeldin prensesim sensiz olmaz ztn muckkskskss :)
evet haftalar düzenleme fikri çok güzel oldu umarım iyi organize ederiz.
şimdiden heyecanlanıyorum, eski günlerimizi özlemiştim.
Bende katılmak istiyorum =)
hosbuldukk sultanimm canimm benimm ne zaman basliyoruzz hayatim
pia tabikide sende olmalısın sensiz olmaz :)
daha organizasyonun nasıl olacağına tam karar vermedik ama 4 lü yada 5 li gruplar kuracağız. her hafta farklı bir konsept olacak. diyelim ki "sen , ben ve liv " aynı gruptayız ve dram filmleri haftasındayız. her birimiz bir tane film önerecek ve grup öncüsü kim olursa farketmez bu filmleri ankete açacak. diğer gruplar tarafındanda oylanacak ve en çok oy alan izlenecek yorumlanacak kuzum böylece yeni filmler keşfetmiş ve tarzımızında dışına çıkmış olacağız. Seninde fikrin varsa almak isterim
ben sınavlardan sonra izlemeye başlıyabilicem ama tımam mı :çok üzgünüm:
bende tekrar katılmak isterim bundna öncekinde son 3 tanesini izleyemedim yorum yapamadım kpss ye çalıştığım için ama katılmayı çok istiyorum ne yapsam bilmiyorum(((
harika olur..guzel fikir
mesela baska gruplarin haftalarinda bizde konuya film önerilerinde bulunabilirmiyiz? gruptaki arkadaslar önerimizi begenirse alirlar anketlerine..tamamen kendi özgür iradelerine kalir kirilmaca darilmaca olmadan .. cunku benim cok önerim olur.. ve söylemesem olmaz :)
yenidenmi yapılıyooo süpersiniz kızlar bende katılcam bende bendeee
kızlar geçmi kaldım bende varımmmhihoyyyt
çok helecanlandım kızlar tarihe damgasını vuran 100 yönetmen ve filmleri diye kitap aldım çok güzel şeyler bulucam hangi tür isterseniz lalalalalalalalalalalalalalalalala
prensesin.uykusuyum harikasın canım yaaa burası kitap gurubundan daha kalabalık olacağa benziyo :)) bende varım sizinle benide alın aranıza :kedi:
ya netim hala yavas ama işte indirebilirim diye düşünüyorum canım
aksama yapmamaya calışırım ama sorun olcaksa girmiyim kuzu
bu sefer baştan katılmıyım. geçen seferden çok eksiğim kaldı. genede takip ederim sizi.iyi seyirler
çok helecanlandım kızlar tarihe damgasını vuran 100 yönetmen ve filmleri diye kitap aldım çok güzel şeyler bulucam hangi tür isterseniz lalalalalalalalalalalalalalalalala
maya nedenmiş o :çok üzgünüm:
banane sen katıl aramıza bişey olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?