2. Sinema Günleri (üçüncü hafta) **Türk Filmleri**

2. Sinema Günleri (üçüncü hafta) Türk Filmleri

• Ankete Katılan
    24
  • Anket Kapalı .
selam herkese
uzun zamandır giremiyordum ama yeni filmlere yetişmişim
oyun deli deli olma'ya gitti

final haftam olduğu için yetişemediğim oluyo kızlar mafoldumbendeli deli olma izleniyo sanırım bugün ve yarın boşum hemen izleyip yorumumu yapıyımm:lepi:

süper ozaman canım benim arada bir filmle mola vermek hiçte fena olmaz :D

evett cnmmolumunekankayizsmile hatta bi dahakine alman yapımı bi film seçsek almancam çok kötü belki faydası olur :lepi: şaka bi yana gerçekten yorgunluğa ve strese film izlemek çok iyi geliyo yanında da patlamış mısır ve kola :lepi:tercihe göre biraaklinialirimsmile:içelim: süperr işteekaydirigubbakcemile2

evett cnmmolumunekankayizsmile hatta bi dahakine alman yapımı bi film seçsek almancam çok kötü belki faydası olur :lepi: şaka bi yana gerçekten yorgunluğa ve strese film izlemek çok iyi geliyo yanında da patlamış mısır ve kola :lepi:tercihe göre biraaklinialirimsmile:içelim: süperr işteekaydirigubbakcemile2

off ne güzel söylemişsin canım çekti heheh :D

Bugün yeni anketin açılması gerekiyor ama açmasak daha iyi sanırım kimse katılım göstermiyor benimde epey hevesim kaçtı boshayallersmile

arkadaslar gelemedim, filmide izliyemedim.. üzgünüm

netimdede sorun vardi zaten.. bugpb gelmek icin cabaladim anket haftasonu acilicak diye
haftasonuda yokum oyuzden önerimi prensese yazicaktim

prenses bence devam edelim
calisiyoruz ..okula gidenler fln
düzenli kazilim olamasada var sonucta.. bence devam edelim

suan vaktim yok yalniz aksam gelip özelden öneri mi yollarim .. bu hafta bizdeydi diymi?

aksam görürsürüz prensesyerimseniben

bende yeni anketi dün açmışsınızdır diye korktum şehir dışındaydım giremedim dün:sinifsinif:
açmıyomuyuz kızlar şimdi??
eskiden sayflarca yorum olurdu şimdi 6 sayfayı anca bulmuş katılım cidden az napcazeyvahedigeldismile

hiimmm biz haftayaymisiz..bir kac belgesel vardi aklimda
haftaya olmasi iyi oldu secmekte zorlanicaktim ..
haftasonu 2 gün yokum evde
yalniz bir kafa dinliycem boshayallersmile

Yerli filmleri indireceğim bir site bulamadığım için online izledim, görüntü biraz kötüydü ama idare ettim artık=)))

Mişkayla Alma'nın yakınlığı filmin en güzel unsurlarından biriydi bana göre, Oyuncu seçimi çok başarılıydı özellikle Tarık Akan'ı görmek benim için büyük mutluluk sadece gençlik filmleri ile değil hala çok başarılı bir oyuncu olduğunun da kanıtıydı. Öngörülebilen hüzünlü bir sonla da noktayı koydu:)

Yalnız katılım dikkatimi çekti; 2-3 gündür çok yoğun olmama rağmen fırsat yaratıp izledim filmi bence biraz daha özen göstermek gerekiyor.

Prensesin.uykusuyum yazdıkların son derece heves kaçırıcı zaten:D Sen yapma bari; bence şöyle bir kural gelmeli: ne olursa olsun gününde anket açılsın, eğer anket grubundan birisi yoğunsa ya da internete girmesi kısıtlıysa o kişi bir sonraki hafta öneride bulunsun. Anket de ya iki kişi ile açılır ya da başka gruptan birinin de önerisi ile.

kızlar çok çok çok üzgünüm ben çok istedim buna katılım yapmayı ama bir türlü olmuyor..

Bende çok istiyorum devam ettirmeyi ve bu aralar çok yoğun olmama rağmen bu haftaki filmi izledim, sonuçta bir insan ne kadar yoğun olursa olsun haftada bir film izleyebilir diye düşünüyorum . Film izlemekte önemli değil çünkü herkes kendisi için izler, ama ankette açamıyoruz. bu hafta bir gün gecikmişti aynı şey olmaması için özelden arkadaşlarıma msj attım ama geri dönen bir tek ooopitipiti oldu malesef

Son düzenleme:
Back
X