2. sinif ogretmenin kizima şiddeti

Yine dayanamadım konuya annemle de konuştuk yok yani, el kadar cocuga dayak atana agzını burnunu kırarım bu kadar net söyluyorum cok da ciddiyim.
kadına bak bulmuş bebeleri gücleri yetmiyor yavrucakların.
hatta konu sahbi eğer uğraşmayacaksan okulun adresini ve ögretmen adını ver de bari biz şikayet edelim en azından diğer cocukları bu eziyetten kurtarırız !!!!

O öğretmenin aklını alırım, lütfen sizde aklınızı başınıza alın.
O şuursuszun yaptıkları yanına mı kalsın?
Birde bir temiz dövün valalhi dövün, billahi dövün.

Darp raporu alip dava etmek icin neyi bekliyorsunuz? Yarin kafasini yarip gondermesini mi? Ne demek ya daha kotu davranirsa, dovuyor zaten daha kotu ne yapabilir ki?
Ya o yumruk kulagina gelip kulak zarini patlatsaydi? Ya beyin kanamasi gecirseydi? Insallah bunu yanina birakmazsiniz.

Cok iyi hatirliyorum 3. Siniftaydim ogretmen vurmayi kufretmeyi gecmisti camdan sallandiriyodu yaramazlik yapani tahtada sorulari cevaplayamayanlari babam okula gelmisti sonra mudur arkadasiydi ogretmen uyarildi 2. Donemdede sinif değiştirmiş tim zaten cocukluk donemi icin cok agir seyler bunlar

Camdan mi sallıyordu?Yok artık millet delirmiş.

Darp raporu alıp şikayet edin.

Milli eğitime gitmenize gerek yok 147 yi arayıp şikayette bulunduğunuz anda direk savcılığa gidiyo olay zaten. Arayın ki yanına kalmasın.
Zaten annenize derseniz daha çok döverim diyosa bunun suç olduğununda farkındadır

Öğretmen şikayet hattını arayın direk.Hakkında soruşturma başlatılsın.
Darp raporunu falan da alın,ihmal etmeyin.

hemen okuldan kızını...aaaa küçük daha ya nasıl olur vurur..gerekirse heryere şikayet et.okuldan soğucak kızın..canım ya kıyamam kim bilir neler düşünüyor

Bekliyorum,ilerde bir öğretmen çocuğuma en ufak vursun,o okulu basıcam ,koydum kafama.
Sizde lütfen şikayet edin,hangi devirde yaşıyoruz,sadece bizim ülkede oluyo ya bunlar,sonra Türkiye çok rererö.
Ben de pusuda bekliyorum. Ortaokulda ser.fsiz pislik bir hoca kilikli adam, koridorda dolandigimiz icin yumruk atmıştı bana. Ama diger arkadasima dokunmadi.
Neden mi? Çünkü babasi astsubaydi... G.tü yemedi.
Kizim buyusun biri psssttt desin diye bekliyorum.

Umarim burdaki mesajlarla galeyana gelip okulu falan basmadiniz.Hakliyken haksiz duruma dusmeyesiniz cunku.Cocugunuzun ogretmenden yumruk yedigine eminseniz oncelikle okul mudurune bunu aciklar bulundugunuz yerin milli egitim subesine gidip ogretmeni sikayet edeceginizi soylemeniz yetecektir.Ilceye gidip sikayetinizi de yaparsaniz siraya girerdiniz.Okul incelemeye alinirdi.Umarim bu yolu izlemissinizdir.
Merak ettim ne oldugunu.

Ben de cocukken babam asker diye dayak yedim okulda. Senin baban kimin kopegi diye tekme atarak dovdu hem de.. simdi cocuguma bir fiske vurulursa sanirim bugune kadar yedigim dayagin acisini cikaririm o ogretmenden.

Ben de sınıf öğretmeniyim.İlkokul ögretmenimden nefret ediyorum. Sıra dayağı atar, tokat atar , bizlere çizmesini sildirirdi.Ne manyak bir kadındmış.Bizim zamanımızda öğretmeni şikayet diye birşey yoktu.Umarım yaşıyorsa beter olmuştur. Lütfen çocuğunuzu o öğretmenden alın.

Öğretmenle konuşursanız kızınıza tepkisi çoğalacaktır tabi siz de sırf bunun yüzünden şikayetten vazgeçmemelisiniz zaten çocuğunuza böyle birinin böyle davranışlarla eğitim vermesi hiçte doğru değil.Gerekirse kızınızın okulunu değiştitin ama o öğretmenin yanında tutmayın.

hemen doktora götürün rapor alın polise millieğitime ve müdüre şikayet edin tüm velilerden imza toplayın sustukça daha çok azar böyleleri küçücük çocuğn alnını şişirecek kadar gaddar bir öğretmen olmaz olsun kızsa yada azıcık kulağını çekse belki kabuledilebilir ama alınşişmmş diyormusunz benm çocuğum yok ama bölye bişey yaşasak eşim şuan öğretmene neler yapıyor olurdu bilemiyorm

eğer kızınızı başka bir okula alabiliyorsanız alın diyecektim ama böyle de bir tek sizinki kurtulmuş olur öbür zavallı yavrucaklar da o yaratık ile kalmaya evam ederler.arkadaşların da dediği gibi öbür velilerle birleşin, darp raporu alın ve şikayette bulunun.

Ben de öğretmenim ve bazen sinirden dişlerimi sıkıyorum ama vurmak nedir yaa.hem de saygısızlık yapmamış,terbiyesizlik yapmamış.cevap yanlış diye bu asla kabul edilebilecek bişey değil.bi de söylemeyin mi diyomuş öğretmenle konuşmayın bile.gidin diğer velilerle irtibat kurun 3 4 kişi olsanız kafi.müdürle görüşün hakkınızı arayın.müdür sizi ikna yoluna gidebilir.hemen ilçe milli eğitime gidin ve şikayette bulunun.soruşturma açılır.ben sizin yerinizde olsam darp raporu alır dava da açarım yavrucak nasıl korkmuştur yaa kesinlikle bu işin peşini bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…