Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
Sinirden yerimde duramıyorum diyorsun da,maşallah pazartesi gününden beri durmuşsun.Kızının KAFASI ŞİŞMİŞ.Hala daha sonra ya ilgilenmezse diyorsun.İlgilenmesiz zaten.Yahu bu çocuklarınız size Allah'ın emaneti.Millet olmuyor diye ne gözyaşları paralar döküyor.Sen elin psikopatı vurup kafasını şişirsin diye mi dünyaya getirdin.İnan psikopat öğretmen müsvettesinden, sana daha çok sinirlendimMerhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
Annem öğretmen, az önce bu konuyla ilgili konuştuk telefonda, sizin konunuz da tam üstüne geldi. Şikayetçi olun, hem milli eğitime şikayet edin, hem polise. Önce hastaneye götürün çocuğunuzu ve şişlik ve kızarıklık için rapor alın. Kamu davası açılır. Sürüm sürüm sürünsün böylesi.
Sinirden yerimde duramıyorum diyorsun da,maşallah pazartesi gününden beri durmuşsun.Kızının KAFASI ŞİŞMİŞ.Hala daha sonra ya ilgilenmezse diyorsun.İlgilenmesiz zaten.Yahu bu çocuklarınız size Allah'ın emaneti.Millet olmuyor diye ne gözyaşları paralar döküyor.Sen elin psikopatı vurup kafasını şişirsin diye mi dünyaya getirdin.İnan psikopat öğretmen müsvettesinden, sana daha çok sinirlendim
Ya güzelim Allah aşkına bırak bu lafları.Ona gidip birşey demene gerek yok.Al darp raporunu git şikayet et.Kendi cocugu olsa dunyayi ayaga kaldirir cok cazgir birisi ...ben ona ayni seyi srnin cocuguna ben yapsam senin tepkin ne olur dicem
Sana atılan o hafif tokatların ayarı kaçmış,şu şerazen şaşmış.Bence iyi bir tokat sana atılmalı ki fabrika ayarlarına geri dönesin.yok degilim. ögretmen olsam da ben dövemem zaten. beceremem öyle şeyleri. ama yine de sizler gibi de ''ay aman vurmayın, laf söylemeyin bırak şımarsın'' yapmayı savunmam. bazen hafif bi tokat iyi gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?