- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Bide 2 çocuklu anne bu öylemi ,eğitimci olacak ,kendi çocuklarını nasıl eğitiyor merak ettim ,her ne olursa olsun ,önce gider ağzıma geleni sayar sonra şikayet ederdim ..
Bu gibi durumlarda mantıklı davranmak lazım..Eminim ki çok sinirlisiniz sabah olsun saçını başını yolucamlar geçiyordur kafanızdan ..Ama tavsiyem gidip önce onu uyandırmayın..Önce gidip şikayet edin ,yoksa okula geldi ,kavga etti diye kendine şahit bulabilir ve davanız arada kaynar..Bu sebepten derdinizi hukuk yoluyla çözün..Kimseyle de birlik olmayı beklemeyin daha önce dediğim gibi ...Kendiniz halledin .çaktırmadan ...Bağırıp,çağırarak olmuyo her şey ...
Kendi cocugu olsa dunyayi ayaga kaldirir cok cazgir birisi ...ben ona ayni seyi srnin cocuguna ben yapsam senin tepkin ne olur dicem
Suanda sinirden kulaklatim yuzum kipkirmizi olmus durumda
Selam kuzucum
Direkt öğretmenle muhattap olmak yerine
Gerekli merciiye şikayet etmen daha yerinde olur
Direkt onunla muhattap olursan terbiyesizlik yapabilir
Ama resmi makamlardan uyarıyı aldı mı sus pus olur
Ayrıca ufaklığa geçmiş olsun, benim yerime öpüver alnından, kıyamam ona..
Sagol canim yaaa o ogretmeni bi elime gecirsem varya ..kizimn ustunu cikarirken kafam aciyo yavas dedi ne oldu dedim bisey yok bosver dedi israr edince ogretmen vurdu ama deme yoksa daha cok kuzar dedi ...madanin altina girdim agladm dedi bi yarin olsa
nesi güzel be sende dalgamı geçiyorsun merve..sen kaçlısın bi onu söyle bakalımaah ah nerde eski güzel günler
kıyamam sana
senin öpmeye koklamaya kıyamadığın goncaya nasıl vurur diyorsun değil mi
Şişlikler inmeden hemen şimdi karakola gidip darp raporu alsanız keskeSagol canim yaaa o ogretmeni bi elime gecirsem varya ..kizimn ustunu cikarirken kafam aciyo yavas dedi ne oldu dedim bisey yok bosver dedi israr edince ogretmen vurdu ama deme yoksa daha cok kuzar dedi ...madanin altina girdim agladm dedi bi yarin olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?