2. sinif ogretmenin kizima şiddeti

Bu gibi durumlarda mantıklı davranmak lazım..Eminim ki çok sinirlisiniz sabah olsun saçını başını yolucamlar geçiyordur kafanızdan ..Ama tavsiyem gidip önce onu uyandırmayın..Önce gidip şikayet edin ,yoksa okula geldi ,kavga etti diye kendine şahit bulabilir ve davanız arada kaynar..Bu sebepten derdinizi hukuk yoluyla çözün..Kimseyle de birlik olmayı beklemeyin daha önce dediğim gibi ...Kendiniz halledin .çaktırmadan ...Bağırıp,çağırarak olmuyo her şey ...

Bide 2 çocuklu anne bu öylemi ,eğitimci olacak ,kendi çocuklarını nasıl eğitiyor merak ettim ,her ne olursa olsun ,önce gider ağzıma geleni sayar sonra şikayet ederdim ..

Kendi cocugu olsa dunyayi ayaga kaldirir cok cazgir birisi ...ben ona ayni seyi srnin cocuguna ben yapsam senin tepkin ne olur dicem

Ne guzel simdiki anneler aileler daha bilincli korkak degil,
Bizim zamanimizda bosverip gecerlerdi yedigimiz tokatlari...

Bu yorumu oku konu sahibi, önce git şikayet et. Sonra okula gidersin. Darp raporu al önce, polise git şikayetçi ol. Sonra okula gidersin.

Okula geldi kavga çıkardı diye seni suçlu çıkarırlar yoksa.

Selam kuzucum
Direkt öğretmenle muhattap olmak yerine
Gerekli merciiye şikayet etmen daha yerinde olur

Direkt onunla muhattap olursan terbiyesizlik yapabilir
Ama resmi makamlardan uyarıyı aldı mı sus pus olur

Ayrıca ufaklığa geçmiş olsun, benim yerime öpüver alnından, kıyamam ona..

Kendi cocugu olsa dunyayi ayaga kaldirir cok cazgir birisi ...ben ona ayni seyi srnin cocuguna ben yapsam senin tepkin ne olur dicem

Gökçenin yorumunu oku, okula gidip kimseyi uyandırma demiş. Git darp raporu al, şikayet et, okula öyle git. Yoksa geldi kavga çıkardı diye sizi suçlu çıkarırlar.

Suanda sinirden kulaklatim yuzum kipkirmizi olmus durumda

Kizinizi her gun dovse daha mi iyi sesinizi cikartmamanizdan? Bence diger velilerle konusun ve toplu sikayet yapin

Sagol canim yaaa o ogretmeni bi elime gecirsem varya ..kizimn ustunu cikarirken kafam aciyo yavas dedi ne oldu dedim bisey yok bosver dedi israr edince ogretmen vurdu ama deme yoksa daha cok kuzar dedi ...madanin altina girdim agladm dedi bi yarin olsa

kucucuk cocuktan ne istiyor o manyak ya cocuk bu daha defterinide unutur soruyada yanlis cevap verir isterse hic te cevaplamaz bu onu vurma yetkisini vermiyor o ogretmene deli mi ne git bence acik acik konus gozunu korkut cocugumun kilina zarar verirsen seni mahkemelerde surundururm de manyak kadin

daha kötü şeylere sebep olabilirsin
biliyorum sen de yolmak istiyorsun onu ama
en güzeli hukuki yoldan hakkını aramak
inan o zaman kazanırsın esas

Hala varmiymis boyle psikopat kilikli ogretmenler... Aklima ilkokul ogretmenim geldi. Bizi dover dover birde sakin evdekilere soylemeyin daha cok doverim sizi derdi.
Bu da benzer seyleri soylemis. Elleri kopsun insallah boylelerinin.
Gecmis olsun bu arada sizede insallah ceza alir o kadin. ogretmen demek istemiyorum boylelerine. Mutlaka darp raporu alip sikayetci olun.

kıyamam sana
senin öpmeye koklamaya kıyamadığın goncaya nasıl vurur diyorsun değil mi

Canim sen biliyosun kizim icin ben kendimden vazgectim o ogretmen bozuntusu benim yavruma nasil vurur pazartesi gununden beri vuruyormus pislik ben okula bisey ogrensin diye yolluyorum dayak yisin diye degil ki

147yi arayın direk anında çözüme kavuşulur. bi öğretmen arkadaşımda döverdi veliler gayette memnundu adama iki çakasım gelirdi .

Şişlikler inmeden hemen şimdi karakola gidip darp raporu alsanız keske

Küçücük çocuğu dövmekte ne demek bir eğititimci nasıl olurda ufacık çocuğa el kaldırır, o çocuğun psikolojisi nasıl etkilenir hiç mi düşünmez bir an önce şikayet edin böyle birisinin öğretmenlik yapması ne kadar tehlikeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…