2. sinif ogretmenin kizima şiddeti

evladım anlı şişecek geç onu yüzünde kızarıklığını görsem vurduğu elin parmaklarını 5*3 =15 yerinden kırardım..

hemen okula git müdüre git böyle bir şeye müsade etmeyeceyini sınıfını değiştirmesini söyle..diğerleride farkına varır umarım...

offffff bu ne sacmaliktir ya...
Gonul rahatligiyla evlatlarimizi okula gonderemeyecek miyiz biz

Cogu kisi yazmis bacim cok mantikli gelsi banada...
Darp raporu al ve sikayet edebilecegim her yere sikayet et...
Kendimi senin yerime koyuyorumda maafederim o ogretmeni...
Ben cocuguma bakmaya kiyamazken o nasil oluyorda siddet uygulayabiliyor densiz

Bu gibi durumlarda maalesef ki birlik sağlanmıyor ,illa iki üç korkak çıkıp olaydan vazgeçiliyor..Derhal çocuğa darp raporu alıp,karakola ve milli eğitime şikayet edin beklemeyin ...Eğer grupça hareket edelim diye uğraşırsanız olmaz ..Bizimkiler söz verir ,gazlar,en önde siz gidersiniz bir dönüp bakarsınız kimse kalmamış ..O yüzden önce bireysel hareket edin ..O pislik sürünsün mahkemede adi mahluk ..

yoo bizim zamanımızda eti senin kemiği benim derdi babam öğretmene..hepimizi sıra dayağına çekerdi evdede babam döverdi

kızınıza farklı davranmasından korkup susmayacaksınız değilmi zira o hödük çocuğa yumruk atmış ve tehdit etmiş ben şimdiye basmıştım evini..
kızınıza farklı davranmasından korkup susmayacaksınız değilmi zira o hödük çocuğa yumruk atmış ve tehdit etmiş ben şimdiye basmıştım evini..

Tabiki susmayacagim ona haddini bildircem kim olupta benim kizima vurur o...bu hoduk bayan ogretmen

Ne demek daha cok kiziyormus, dovuyormus. O kim ki senin dogurdugun cocuga yumruk atiyor.
Diger velilerden korkak olmayanlardan uc bes kisi toplasan yeter, sikayet edin, attirana kadar ugrasin.
2. Sinif nedir ya, kiyabilir mi insan.!

''Annenize söylerseniz daha çok döverim'' diyen bir öğretmen kesinlikle normal değildir.

Ben de sınıf öğretmenliği son sınıfım. Staj yapıyorum bir çocuğa uyguladığımız en büyük şey dayanılmaz anlarda ses yükseltmek.

Böyle insanlar öğretmenlik yapmaya devam ederken bu mesleği hakkıyla yapacak,çocukları gerçekten seven nice insan atanamıyor..

Müdüre gitmenizi tavsiye ediyorum. Şikayet ettiğiniz için kötü davranırsa tekrar tekrar gidin lütfen.

Küçücük çocuğun sebebi ne olursa olsun alnını şişirmenin hiçbir kabul edilir yanı olamaz.

Ben evladimi gozumden dahi sakinacam da elin herifi/kadını şiddet gosterecek cocuguma. Canimi disime takardim canini yakmak icin senin yerinde olsam.

Aynen dedigin gibi kimse kirkusundan bisey demiyo cocuguma daha cok kizar diye

Bide 2 çocuklu anne bu öylemi ,eğitimci olacak ,kendi çocuklarını nasıl eğitiyor merak ettim ,her ne olursa olsun ,önce gider ağzıma geleni sayar sonra şikayet ederdim ..

Tabiki susmayacagim ona haddini bildircem kim olupta benim kizima vurur o...bu hoduk bayan ogretmen

Bir de kadın mıııııı Allah ım ....Rica ediyorum gelişmeleri yazın ama vazgeçmeyin ....

Madem herkes korkak davranıp bu kadına daha çok prim veriyor ,bu da ohh keyfim keyf ,bana sayan söven yok diye dahada azar,bence siz bu kadını alt edersiniz ,görsün bakalım neymiş el kadar bebeye vurmak adi kadın.

Çok net söylüyorum gider iki elinide kırarım o o***bunun kafasını da şişiririm şiddet neymiş görür, inanılmaz sinirlendim şuan
Şikayetin babasını yaparım ona hadsiz yosma haram olsun aldıgı para

Ay sinirden duramıyorum yerimde ,7 yaşında benimde kızım 1 e başladı bu yıl ,ben kızıma allah şahidimdir 1 kez dahi vurmadım,bırak vurmayı sesim yükselince bile vicdan yapıp öpüp kokluyorum ,o kim oluyorda benim çocuğumu hem dövüyor hem arkadaşlarının içlnde rencide ediyor,mahvederdim onu.

yuh artık..nasıl eğitimci bunlar ya ..önce şikayetçi olun diğer velilerle beraber.. daha neler neler derim de ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…