Bunu sormaniz bile kabahat...gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi
Küçücük çocuğu dövmekte ne demek bir eğititimci nasıl olurda ufacık çocuğa el kaldırır, o çocuğun psikolojisi nasıl etkilenir hiç mi düşünmez bir an önce şikayet edin böyle birisinin öğretmenlik yapması ne kadar tehlikeli...
nesi güzel be sende dalgamı geçiyorsun merve..sen kaçlısın bi onu söyle bakalım
çocugu dövmeyince de şımarık oluyor ya. ama yumruk, kafasını şişirme falan da fazla. bilmiyorum belki de konu sahibi ve kızı abartıyor da olabilir.
Özel durumunuzu bilmiyorum ama muhakkak çok etkilenmiştir yavrum yaa çok üzüldüm nolur bir an önce şikayet edin hatta bütün veliler birlikte hareket edin başka çocukları da dövüyormuş nasıl bir eğitimcilik anlayışıdır bu ??
çocugu dövmeyince de şımarık oluyor ya. ama yumruk, kafasını şişirme falan da fazla. bilmiyorum belki de konu sahibi ve kızı abartıyor da olabilir.
senin kafan iyi mii güzeliim bu ne biçim bir cümlee dövmeyince şımarık oluyoorr..pes vallaa.çocugu dövmeyince de şımarık oluyor ya. ama yumruk, kafasını şişirme falan da fazla. bilmiyorum belki de konu sahibi ve kızı abartıyor da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?