Ben daha çubuk alamadım. Toz tarçını attım çaya ama iğrenç oldu
ya şey ben tarçını sordum da normal tarçın atılmıyomuş. çubuk tarçınlar varmış ondan atmak gerekiyomş yoksa kötü olurmuş. anneme sordm bizde varmşdenycem
aa kzlar bide 65 kiloya indiğimde babam istediğim telefonu alcakacayip motive oldm hadi dua edinde zayıflaym aslnda hepimz birbirimize edelim müminin mümine duası daha makbulmş
dene şekercim memnun kalırsın :)
bu arada umarım mümkün olan en kısa zamanda inersin 65 kiloya tabiki sağlıklı bir şekilde.. bende güya 60 olunca annem araba alcaktı ama o günün geleceğinden ümidi keserk daha fazla belkemedne aldık arabayı iç haketmiyorum ama :kedi:
cık cık cıkberaber inicezz ne demek ümit kesmek ? lmaz:
günaydın hatunlar,nasılsınız? şişttt kaptanımız,önderimiz bize gaz verirken kendini unutmuşsun şekerim.hep beraber vereceğiz bu kilocukları hep beraber hihoyyyt gerçi ben bu hafta mezun olmayı planlıyorum yoksa sınıfta kalacağım değil mi :sinifsinif: yok yok sınıfta kalmayacağım mezun olup kilomu korumaya çalışacağım.sonra sızın başarı öykilerinizi okuyup çok çookkk mutlu olacağım :lepi:
27,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı(çavdar ekmekli)
ara: 250 ml light süt
öğle:1 tabak taze fasülye yemeği
ara: çayın yanında 3 adet light bizküvi
akşam: 1 tabak sebzeli tavuk yemeği
ara:4 erik
3,5 lt su tükettim
herkese kolaylıklar dilerim
anladım silviyacığım,enerjin buraya kadar geldi :)) hep beraber motive oluyoruz ne güzel
evet ,
silviş vitesi küçültmek geriye takmak yok . hep 5 te gidecez inşallah.
analiz raporu için tşk.
hadi bakalım mooncum.
ve takımın diğer bürün çıtır adayı hatunları selam.
nalansu toptan yaptım gene.
megicim ,enfurtu cum.cadıcım,leahcım
unuttğum varsa kusura bakılmasın.
fıstıklar ben kaçar...
bu arada yeme düzenim bir süre çorba +salata + meyve çok azda tavuk dörtlemesi üzerine olucak hergün detaylı yazmayabilirm haberiniz olsun
ben bu dörtlüyü çok sevdim bu hafta sana katılmayı düşünüyorum.bende aynı dörtlüyle yola devam edeceğim
selam güzeller.yazılanları okudumda,hepinizin keyfi yerinde sanırım.allah bozmasın.bende iyiyim bakalım bu hafat yeterli kilo verirsem dahada iyi olacağım.leah'a dr. tarçını önermiş ya,bende geçen gün bi arkadaşın bloğundan metabolizma arttırcı içecek tarifi vardı.2 adet yeşil elma,1 limon,1 tatlı kaş.karanfil ve 1 tane çubuk tarçın.bunları kaynatıp ılık bi şekilde yemeklerden sonra içmek gerekiyor.ama ben gün içinde 2-3 bardak içmeyi düşünüyorum.tadına kötü denmez.güzelde denmez ama idare eder işte.inşaallah hızlandırır metabolizmamı.
bende hemen analiz sonuçlarına cevabımı yazayım.hazır oğlum yatarken....
Leahcım geçmiş olsun.. hasta olmanıza üzüldüm ama tartı ile aranızdaki dialoga da sevindim :) formülü buldum derken tam olarak ne kastettin zamana yaymayı mı? yosa bizden sakladığın gizli bişey mi varKızlar
Sabah terazi beni yine sevindirdi :) 87.4 kg. oldum :)Ben kendim için geçerli zayıflama formülünü buldum sonunda. Dediğim gibi bundan sonra bu kilo işi benim için zaman meselesi. Önümde verilecek 17 kilo ve demek ki 17 hafta var :)
Bu arada bebekle ben çok fena hastayız. İkimiz de nezle, başağrısı, geniz akıntısı buna bağlı uykusuzluk çekiyoruz. Zten kız da bizim yatakta yatıyor kaç zamandır, Bİr köşeye ilişip uyuyorum geceleri 1-2 saat..
merhaba hatunlarım nasılsınız ? leahcığım yaz nezleside pek beter olur yaa geçmiş olsun canım.dün uluslararası halk dansları festivaline gittim.çok eğlenceliydi.polonyalı ve slovak kızları görünce daha bir aşka geldim kilo vermek için ,kızlar incecik bacaklar sütun gibi ... hedefime ulaşsam bile her fırsatta onlar gibi olmak için spor yapacağım kaydirigubbakcemile2 festival sahilde bir tesisdeydi ve tesise kadar sahil booyu 40 dakika tempolu yürüdüm yani sporumuda o arada yapmış oldum sayılır :))silviyacığım seninle hemen hemen aynı şeyleri tüketmişiz albeni hariç :)
28,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı çavdar ekmekli
ara:yok
öğlen:köfteli yoğurt çorbası
ara:1 adet şeftali
akşam: 1 porsiyon tavuk izgara ve salata
ara: 3-4 adet erik yedim
4 lt ye yakında su tükettim.
herkese kolaylıklar dilerim
günaydın hanımlar burda takımın en iyi kilo vereni diyor ama ben acayip kötüyüm şu anda ya bi gün dikkat ediyosam ikinci gün çoşuyorum tatil dönüşü beni sıkı bir diyet ve spor programı bekliyor leah cım azmine hayran kaldım ve iiraf edim çok kıskandım valla bende tatil den sonra diyetisyene gidicem işallh..silvişim hadefim aralık ayında 65 i görmek .ya kızlar ne güzel ölümüne spor yapıyodum bi tail beni mahvetti dün baktım 76 olmuşum sinirim çok bozuldu aglıcaktım nerdeyse ya bu çorba meyve olayı benideacayip cezbetti ama dönüşüm muhteşem olacak ..allah izin verirse kendimi toparlıcam hepinizi candan öpüyorum sevgilerimnle bby:a015::a015::a
silvişim sanırım bi sorun oldu ne yaptıysam en fur tunun mesajından alıntı yaparak yazamadım hedefimi bendeayrı bi mesaj olarak geçtim siz ekleyebilirsenizsevinirim akşam bakarım gerçi ben yapabilirsem yaparım hadi bby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?