Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sen omega3 kullanıyomusun..ve biz bayanlar 30 yaş üstünde düzenli olarak kalsium almamız gerekiyor üstelik sen süt ve ürünlerini tüketmiyosun senin özellikle ihtiyacın var..
istersen genel bir tahlil yaptır..bu vitaminleri de yazdır dr. a

şimdi aldım omega 3 ü eczaneden. sana da bir şey soracağım bununla ilgili sen bunu aç karnına mı içiyosun yoksa tok mu ?
hiç istemiyorum ama haklısın oğlanı kontrole götürdüğümde yaptırayım. sıkı dur bende bir de akdeniz anemisi var taşıyıcıyım gerçi biraz da onun da etkisi var diye düşünüyorum hele bir de tahlillerde birşey çıkarsa kimsenin dilinden kurtulamam tek başıma gitmem lazım.

Son düzenleme:
merhaba kızlar 80 dk yürüyüşümü yaptım şimdi tarçınlı yeşil çayımı yudumluyorum

menüm
sabah sirkeli su biraz üzüm
kahvaltı 9.00 2 dl kp ek peynir zeytin yumurta
ara biraz üzüm 1 elma
kaşam 15.00 azıcık melemen 1 ks de yogurtlu makarna 1 dl kp ek

akşama tekrar acıkırsam meyveyicem
4 kupa yeşil çay 3 lt su

tok karnına canım..kahvaltıdan hemen sonra alıyorum..

Bir gün Musa a.s, bir kafir ile din hakkında tartışmaya girdi ve kimin haklı olduğunu anlamak için ateş yakıp üzerinden geçmeye karar verdiler. Kim yanmaz ise o haklıdır dediler .Musa a.s ile adam el ele tutuştular ve ateşin üzerinden geçtiler. Fakat kafir adam yanmadı!

Musa a.s Hakk'a sordu; Ya Rabbi, beni yakmayışını anlarım fakat bu kafiri niçin yakmadın?

Cenab-ı Allah'ın vahiyi müthişti: Ey Musa! Bilmez misin biz dostumuzun elinden tutanı yakmayız...

( Allah bizlere de dost eli tutmayı nasip etsin bu mübarek Cuma günü hürmetine . Amin)

Barışacak bişey yok küsmedim sadece sinirlendim halada dediklerimin arkasındayım heryer araştırılabilir menude bişey yok saglıklı beslenme menuleri kime sorulursa sorulsun çok inatımdır

Öfkelenmedim sadece sinirlendim bir önceki yorumunda sakın siyahı takip etmeyin kötü örnek oluyor gibi yazdıgın yazı beni çileden cıkarmıtştı acaba dün sinirlimiydim diye şimdi sabah sakin kafayla okudum hala çileden çıkmış durumdayım
İnsanların yazdıklarını net okumadam yargılamak hoş degil hatırlarsan ilk haftada şok diyet yada zayıflama ilacımı kullandın diye yorumun vardı anlamadan dinlemeden ki ben hayatta agzıma zayıflama ilacı sürmedim ben başım agrısa bile ilaç alma taraftarı degilim
Ha bu arada genic demişsin valla merak ettim ama göremedim menuleri
Genicccccccccccccccc hadi söylkesene neler yaptıgını valla merak ettim belki bilmedigim ögrenecegim şeyler vardır
bahiresemanur uyarmak çok farklı bişey dün akreplede sohbet ettik neccafeye saglıksız dedigini söylüyordu eger seninde kahveyle sorunun varsa yazacagın tek şey yemeginde şunun düzelt kahve saglıksız cümlesi guruba kötü örnek oluyor gibi kelimeler bence hoş degildi .guruba ilk geldigimde kafve gibi bir kötü alışkanlıgımın oldugunu bagımlılık oldugunu söylemiştim.öglen dışarda yeme şansım olmadıgını köfte döner ızgara gibi şeyleride hergün tüketemeyecegimi (( bu hem bünyemi hemde cüzdanımı cok zorlayacaktır)) lahmacunu sevdigimiki onuda 1 tane getirmeyeceklerini bu yüzden corba içecegimi söylemiştim..Napım şimdi saglıklı beselenecem diye cüzdanımı boşaltım ben hayata degilde hayatı kendime uyarlamaya çalışıyorum.
bahiresemanur canım peki hiç dikkatini çekmedimi senin yorun bir savaşcı gibisiniz gr veriyorsunuz sebeb ne düşündümü hiç peki benim sizden ne farkım var senin kilo alman vermen sadece metobolizma ile ilgilidir benim metobolizma neden hızlı bir hastalıgım yok ve doktorum normal oldugunu defalarca söylemiştir cünkü düzenli hani saglıklı diye işfade ediyorsunuz yemediginiz için iyice çökmüş durumda az az sık sık acıktıgımda yiyerek sürekli canlı tutmaktayım bu yüzdende herşey yiyebiliyorum.Ve yine tekrarlıyorum hangi diyetisyene gidersen git hangi doktorla konuşursan konuş bir porsiyon çorba 1 dilim cavdar ekmegi yarım porsiyon karnıyarık yemeyle akşama yüklenilmez hatta bunun yanına akrebin dedigi gibi birde salata yada yogurt eklemek gerek siz yemiye yemiye iyice durdurmuşsunuz bünyenizi .Neyse inşallah ifade edebilmişimdir kendimi

ays cenem düştü unutmadan ((size bir sır paylaşayım hentbolcular kaslaırnı geliştirmek ve yağ yakmak için akşamdan sonra yoğurtun bir kase yoğurtun içine böyle koca koca 2 yemek kaşığı acı biber katıyor karıştırıyor ve yiyorlarmış ben)) ben bu dedigini genelde box cıktıkdan sonra yapardım işe yarıyor yapan biri olarak tşk bilgi için

yer fıstıgı ha baya olmuştur yemeyeli iyi aklıma getirdim ara ögünler için güzel olur sodayı sevmiyorum ama saf sodayı suyumun içine katarak içmeye bayılıyorum ramazandan beri dogru dürüst içmemiştim tşk
Ha menulere gelincede herkesden önce sen yorum yapacaksın adımı edepsize cıkarma benim burda
afiyet olsun yorum yapmıyorum cünkü kötü örnek oluyormuşum

afiyet olsun

ama ama amaaaaaaaa sabah sabah bu yapılmaz zaten karnım ac yiyorum doymuyorum bugünnn

bak iyi aklıma getirdin her gün sana özel paylaşayım ben bööle cici şeyleri haftaya da ben seni geçerim belkim demi ama

kızlar ne dersiniz bence çok güzel bir uygulama..ilk birinci olduğu gibi sondan birinci de yapılacak bizim takım içi değerlendirmemizdeki gibi

kızlar ne dersiniz bence çok güzel bir uygulama..ilk birinci olduğu gibi sondan birinci de yapılacak bizim takım içi değerlendirmemizdeki gibi

Evet okudum bunun hatta sonuncu olanın bu istegi yaptıgını açıklamasınıda çok güzeldiMesela şimdiden senin ve neslinin acıklamalarını görür gibiyim

çok canım sıkılıyo çatlicam

çocuk gibi aldım elime kaalemi resim yapıyorum sabahtan beri kitap okuyorum yok yetmedi halacanım sıkılıyooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…