canım bugünden itibaren başlıyorum soda ve yer fıstığını da akşam eve giderken aliyim. cidden fenalardayım temizlik yapmam lazım bayram temizliği. hadi başlayayım bir hafta da etkisini görürüm umarım.
sen omega3 kullanıyomusun..ve biz bayanlar 30 yaş üstünde düzenli olarak kalsium almamız gerekiyor üstelik sen süt ve ürünlerini tüketmiyosun senin özellikle ihtiyacın var..
istersen genel bir tahlil yaptır..bu vitaminleri de yazdır dr. a
şimdi aldım omega 3 ü eczaneden. sana da bir şey soracağım bununla ilgili sen bunu aç karnına mı içiyosun yoksa tok mu ?
hiç istemiyorum ama haklısın oğlanı kontrole götürdüğümde yaptırayım. sıkı dur bende bir de akdeniz anemisi var taşıyıcıyım gerçi biraz da onun da etkisi var diye düşünüyorum hele bir de tahlillerde birşey çıkarsa kimsenin dilinden kurtulamam tek başıma gitmem lazım.
nesli hala yok nerde bu kız yaa
Barışacak bişey yok küsmedim sadece sinirlendimsiyahcım lütfen üzülme cidden ben böyle olunca daha çok üzülüyorum seni anlıyoruz hiç olmazsa anlamaya çalışıyruz niyetimiz seni üzmek kırmak mutsuz etmek değil bitanem. hadi öpüşüp barışalım.
Öfkelenmedim sadece sinirlendim bir önceki yorumunda sakın siyahı takip etmeyin kötü örnek oluyor gibi yazdıgın yazı beni çileden cıkarmıtştıyanlışın da bu zaten öğününü yarıya indirme bak 3 kişi sana laf anlatmaya çalışıyoruz canım kırılacak öfkelenecek bir şey yok hepimiz birbirimizin yanlışlarını düzeltmekle mükellefiz şimdi doğrusunu bir kez daha izah etmeye çalışayım biz diğer takımlar gibi amaca ulaşmak için her yol mübahtır demiyoruz biz yemek yemeyi sağlıklı beslenmeyi ve yaşamayı öğreniyoruz birbirimizin yanlışları hakkında uyararak ve yanlışlarımızı burada paylaşarak ve diyoruz ki hayatın boyunca bu şekilde beslenirsen motor bir noktada ısınır büyük problemler yaşarsın ok bu sorun bu işte şu anda evet güzel kilo verebilirsin ama ileriyi de düşünmek lazım kilo ver al ver al sonra yaşlanınca yağ yerine verdiğin o kaslara ihtiyacın olabilir .....
yazıyoruz listemizi takip et canım
bu arada siyah aramızda en doğru düzgün beslenen kişi genic genic bu hafta başlıyorum sözümü tutmaya beni izle anacımmm bu arada size bir sır paylaşayım hentbolcular kaslaırnı geliştirmek ve yağ yakmak için akşamdan sonra yoğurtun bir kase yoğurtun içine böyle koca koca 2 yemek kaşığı acı biber katıyor karıştırıyor ve yiyorlarmış ben öğle yemeklerinde yapıyorum bunu bilemem faydası varmı ek bir bilgi olsun diye aktarıyorum yoğurtun içindeki kalsiyum la biberin içindeki bir madde birleşince kas geliştirmeye faydası oluyormuş ...
ben takıma izlediysen bilirsin 2 haftalık layeden besleneceğimi söyledim hatta genic tamam canım 2 hafta müsade sana dedi gerekçem de şu yemekhane yönetimi idi ama şunu söyleyeyim bu iş uzun süreliğine verilseydi ve ben öğle arasını iş yerinde geçirmek zorunda kalsaydım karavana getirecektim 2 haftalığına geçici olduğu için bana zararı oldu yeme düzenim bozuldu bu hafta itibari ile izle canım
ben zaten uyarıyorum şunu örnek alın şunu almayın diye
ayrıca burada hiçbirimiz bilir kişi değiliz ben de yanlış yapabilirim akrepte bir başkası da birimiz yanlış yaptığı zaman diğerleri uyarır ki biz bunun için kk dayız tek başımıza baş edebilseydik kendi kendimize bu serüveni başlatır ve devam ettirirdik öyle değilmi bu süreçte hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için varız unutmayalım lütfen
yer fıstıgı ha baya olmuştur yemeyeli iyi aklıma getirdim ara ögünler için güzel olur sodayı sevmiyorum ama saf sodayı suyumun içine katarak içmeye bayılıyorum ramazandan beri dogru dürüst içmemiştim tşktatlım menülerine sade soda ekle ve magnezyumu bol olduğundan taze yer fıstığı tüket ve potasyum deposu muzu sabahları yiyebilirsin canım..
canım birincisi kendi adıma konuşuyorum öğle menü sonrası kesmiyorum acıkırsam 18:00 öncesi yiyorum acıkmazsam zaten yemiyorum..akşam da ayran süt bitki çayı elma sirkesi vs. hangisi olursa içtiğim için meto durmuyor canım..
haa ben bunları ezbere konuşmuyorum kalp cerrahisi prof. tavsiyesi...
inanmamkta özgürsün ama amacım seni delirtmek değil..
sözlerimin çıkmaz sokaklarda takılı kalması hoş bir durum değil tabii sen bilirsin canım..
birdaha menülerine yorum yapmam sen de sinirlenmezsin..hatta arkadaşlar siyah arkadaşımızın menüsüne yorum yapmıyoruz..
ama sen bize tabiki yorum yap bekleriz nokta.
afiyet olsunben bu hafta menülerimi yazmadım çünkü hastaydım ve aslında yememem gerekn şeyler yedim.
sabahları peynir domates çay ekmek hiç yemedim. iki günde bir haşlanmış yumurta yedim.
aralarda düzenli olarak soda içmeye devam ettim.
öğlenleri: patlıcan yemeği, balık, yaze fazsulye, ızgara köfte yedim bu hafta. hepsinde de yanında salata veya yoğurt vardı.
aralarda 1 elma yada 2 büyük erik yedim
akşamlar: işte burası biraz kötüydü.... diyet listeme uydugum günlerde çorba, sebze yemegi, salata yedim.
Yasak olarak :
1 akşam erkek tarafına gittimizde 2 adet içli köfte, 1 mercimek köftesi, 1 dilim baklava, 1 adet başka bi tatlı yedim
1 akşam pilav üstü minik köfte yedim (salçalı köfte yemegi, haşlama)
dün akşam da 2 adet gofret yedim çayın yanında malesef.
afiyet olsunmerhaba kızlar 80 dk yürüyüşümü yaptım şimdi tarçınlı yeşil çayımı yudumluyorum
menüm
sabah sirkeli su biraz üzüm
kahvaltı 9.00 2 dl kp ek peynir zeytin yumurta
ara biraz üzüm 1 elma
kaşam 15.00 azıcık melemen 1 ks de yogurtlu makarna 1 dl kp ek
akşama tekrar acıkırsam meyveyicem
4 kupa yeşil çay 3 lt su
ama ama amaaaaaaaasabah sabah bu yapılmaz zaten karnım ac yiyorum doymuyorum bugünnn
Bu güzel deneyimden ve tepkilerden sonra öneri sunmanın zamanıdır..
Normalde takım sayısının yarısından bir fazlası önerilerin karar haline getirilmesini sağlıyor.
Ancak bu sefer farklı bir uygulama yapıyorum. Aşağıdaki öneri, sadece "evet" oyu kullanan takımlar için yürürlüğe girecek. Çünkü; bazı kişiler için bu rahatsız edici olabilir. Motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. O nedenle de sizlerden takım üyelerinizin her birinin fikrini aldıktan sonra oy vermenizi rica ediyorum. Öneriye "hayır" diyen takımlar için bu uygulamayı yapmayacağım.
ÖNERİ:
Etap değerlendirme raporunda haftanın birincisine yer verdiğimiz gibi haftanın sonuncusunu da ilan etmek ve neden böyle olduğunu, ne hata yaptığını bizlerle paylaşmasını istemek.
Takımınız için bunu yapmamı istiyor musunuz?
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
kızlar ne dersiniz bence çok güzel bir uygulama..ilk birinci olduğu gibi sondan birinci de yapılacak bizim takım içi değerlendirmemizdeki gibi
ben geldimmm beeeeeeeeeennnnartık var internetim yupppiiiii
günaydın şekercikGünaydın Kızlar:
ama süper görünüyor dimiama ama amaaaaaaaasabah sabah bu yapılmaz zaten karnım ac yiyorum doymuyorum bugünnn
ben geldimmm beeeeeeeeeennnnartık var internetim yupppiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?