Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

anlatırım tabi anlatmaz mıyım canım :) uzun süredir gitmeyi planlıyodum kemere gidicem canım hava da güzel olacakmış ama tek korkum herşey dahil otellerde kalıcaz yemeklere kaptrmam inşallah kendimi

ne dıyelım ıyı tatıller aman dur kaptırma canım gr bıle ne zorluklarla verılıyor alması cok kolayda vermesı cook zorr
hakkında hayırlısı ...

ben anlamıyorum ki hap kadar yerde neyi paylaşamıyorsunuz!!! uyma diyorum kaç kez ama dinlemiyorsun, herkesi herşeyi ciddiye alıyorsun, çok sinirlendim şuan

ne güzel yahuu boyun uzun mu canım senin? benim için 66 demek herhalde 40 demek.... belki de 42

boyum idare eder işte yaaaaaaaa,172yim, hayatımda 50-55 i görmedim göremem de, en son ünv. tede 59 kiloya düştüm 36 beden giyiyordum38 bol geliyordu, benim kemikler mi ağır nedir bilemiyorum ki

şimdi hangi birinize cevap yazayım bilemedim ama güzel gelişmeleri olanlar canı sıkılanlar çok okudum hepinizi. ben bugün çok yoğundum ancak gelebildim. arzucum seni böyle tekrar görmek güzel..........

kaptanım allahtan patron işyerinde kalıyorda sen aynı evdesin işin çooook zor allah kolaylık versin e tabi birde sabııııırrr...

finduklara gelince meraklanma listelerimde de var zati azar azar...
ayol hem benim ellerim çucuk eli gibi bir avuç dediğime bakma minik ellerimin minik avuçiçi kadar yaniii...
e tabi adem bilmiyor ne kadar yediğimi ha ha ... geçen buluştuk zavallı beni uzun aralıklarla görünce giyimde değişik olunca korktu sanırsam... aslında kilo veremiyorum fazla ama karnım düpdüz oldu bacaklarım inceliyo heralde yürüyüşler sıkılaştırıyor kıyafetlerim üstümden düşüyor 1 ay önce aldığım pantolonlar daraltmaya gitti bile...
bu gün saks mavisi daracık diz altı derin yırtmaçlı bir elbise giydim aman yarabbim annem şok geçirdi ki bu renk her şeyi belli eder ve gösterir ne göbek ne mide zaten hiç basenim olmadı hayatta popom harika görünüyordu.. adem bey sağolsun giderek şiştiği için yanında yavrusu gibi kaldım...
ayol çok mutluyum ben beeeeeeeeeee...

nesliiiii yemeeeeeeeeeeeeeeee gözünün yağını yiyem gıııııııııııııııııııııııı

anlatırım tabi anlatmaz mıyım canım :) uzun süredir gitmeyi planlıyodum kemere gidicem canım hava da güzel olacakmış ama tek korkum herşey dahil otellerde kalıcaz yemeklere kaptrmam inşallah kendimi

ceylinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn antalya' ya geliyosun hele birde kemer'e gidiyosun ve benim evimin önünden geçiyosun bababababaaaaaaaa

kız ben antalya dayım kemer yolunda oturuyorum hadi beni de görmeden geçme derdim ama herşye dahile gidiyosun göremezsin olsun ama aklında bulunsun. serbest bölgenin kavşağından sonra sağ tarafındaki binalara bak

geçende bana ev adresini ele vermişsn diyene de bak seeenn

ne dıyelım ıyı tatıller aman dur kaptırma canım gr bıle ne zorluklarla verılıyor alması cok kolayda vermesı cook zorr
hakkında hayırlısı ...

evett çok dikkat etmem lazım daa nasıl durcam bilmiyorum herşey dahil bi yere gidiosunuz yiyip içipmeden geri geliosunuz olcak iş mi buuuu

aa tesadüfe bakk :) oralaır da hiç bilmiyorum ama bi bakarsın yazarım burdan genic buluşalım mı die, orda beni neyin bekledigini bilmiyorum otel kemerin neresinde ulaşıma uzak mı arabayla filan da gitmiyoruz ama du bakalım hele bi gidelim de.

kemer kemer kemer tatil demek cceylin çok çok çok eğlen emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................

saol arzucummm çok eğlenicem söz:)

sabah tartıya çıktıgımda pek bi oynama yoktu yani çok azdı.

bu bizim salak tartıdan mı kaynaklanıyo yoksa ben hala bu menülerle bile kilo veremiyo muyum bilemedim.

gerçi haftanın bitmesine daha 2 gün var.

dünkü menüm:

sabah: klasik- 10 zeytin,şekersiz çay, domates, salatalık, çavdar ekmegi 1 dilim, diyabetik reçel 3 tatlı kaşığı

ara: 1 erik

öğlen: domates çorbası, salata

ara: 1 elma

akşam: çalı fasulye, mevsim salata

ara: çok açtım az pazı haşlama sonrasında yeşil çay

sadece olgun ve de ağır olduğundan eminmisin:18::18:

evvveeettt dün sinirle nasıl ifade ettiysem onun karşısında efendi durdum ya buraya patladım zaar
ben anlamıyorum ki hap kadar yerde neyi paylaşamıyorsunuz!!! uyma diyorum kaç kez ama dinlemiyorsun, herkesi herşeyi ciddiye alıyorsun, çok sinirlendim şuan

yok kız ciddiye almadım seni ciddiye aldım durupdururken kırdın kalbimi

canım hergün tartılma birde insan her hafta kilo veremez vucut bağışıklık kazanır bu durumda yeme içme düzenimizi değiştiririz ama sen yapma öyle bir durum varsa zaten dr kontrolündesin dr yön verir san panik yapma bu kilolar gidecekkkkk

müdürü merkeze çağırdılar
haksız olanı çağırırlar da
keyfim yerinde valllaaaa

günaydınnn

dün buraya mesaj yazdıktan sonra oğlan dışarıdaydı onu eve çağırdım

sitedeki 5-6tane 10-12 yaşındaki çocuklar benim oğlanı ve onun yaşındaki 4-5 çocuğu taş yağmuruna tutmuşlar,benimkinin kafasına 3 tane gelmiş kafası iki yerden balon gibi şişmiş ,kanamış,4 yaşınada ki arkadaşının kardeşini korumuş ona taş gelmesin diye üstüne kapaklanmış bizimk yemiş taşları

akşam ,akşam milletin kapılarına dikildik,çocukların hepsi biz yapmadık diyolar ,bari yaptığınızın arkasında durun ,özür dileyin yok aileleri çocuklarına çok kızdı ama çözüm değil

acile gittik gecenin kaçına kadar acildeydik ,önemli bişey gözükmüyo dedi doktor ,içiniz rahat etsin diye film çekelim dedi ,çektirmek istemedik ,bir şey olmadı Allahtan

yani kızlar ne diyeyim bilemiyorum

dualarını esirgemeyin bizden ne olur ,duaların ıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…