anlatırım tabi anlatmaz mıyım canım :) uzun süredir gitmeyi planlıyodum kemere gidicem canım hava da güzel olacakmış ama tek korkum herşey dahil otellerde kalıcaz yemeklere kaptrmam inşallah kendimi
önce müdürle amir ünvanı ile kapıştık sonra ikimizde sakinleşince oturduk konuştuk kapışma nedenimiz ben değildi beni ilgilendiren bir konu da değildi benim hatam da yoktu ama tavır vardı hani karakter benle ilgili tavır senle ilgilidir ya kendindeki hataları saydım yüzüne yüzüne hatta susmayacağımı memur olduğumu ve sürgün yerinde olduğumu bu yanlışlar devam ettiği sürece silsile yolu ile diğer amirlere durumu bildireceğimi kendime yakışık alacak şekilde ifade ettim o kadar olgun ve ağır bir insanım ki kızlar seviyorum kendimi kimse saygısızlık yapamıyor küstahlık yapmaya kalkan ise yerini gösteriveriyorum
uzlaşı sağladığımı sanıyorum bunu zaman gösterecek sadece zaman
yerini bildirme konusu sende deneyimlisin bende evet o asistolar sana dost görünüp paçandan ısırıyor olabilirler ben sabah birine bildirdim yerini
ne güzel yahuu boyun uzun mu canım senin? benim için 66 demek herhalde 40 demek.... belki de 42
[Ine romantiksiniz ayol
]vayyy seninkide iyimis kiz ne diye arkadas kaliyon valla ben hic incelik nedir bilmedigimden ozlem duymuyorum[/I]
şimdi hangi birinize cevap yazayım bilemedim ama güzel gelişmeleri olanlar canı sıkılanlar çok okudum hepinizi. ben bugün çok yoğundum ancak gelebildim. arzucum seni böyle tekrar görmek güzel..........
anlatırım tabi anlatmaz mıyım canım :) uzun süredir gitmeyi planlıyodum kemere gidicem canım hava da güzel olacakmış ama tek korkum herşey dahil otellerde kalıcaz yemeklere kaptrmam inşallah kendimi
ceylinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn antalya' ya geliyosun hele birde kemer'e gidiyosun ve benim evimin önünden geçiyosun bababababaaaaaaaa
kız ben antalya dayım kemer yolunda oturuyorumhadi beni de görmeden geçme derdim ama herşye dahile gidiyosun göremezsin olsun ama aklında bulunsun. serbest bölgenin kavşağından sonra sağ tarafındaki binalara bak
ne dıyelım ıyı tatıller aman dur kaptırma canım gr bıle ne zorluklarla verılıyor alması cok kolayda vermesı cook zorr
hakkında hayırlısı ...
ceylinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn antalya' ya geliyosun hele birde kemer'e gidiyosun ve benim evimin önünden geçiyosun bababababaaaaaaaa
kız ben antalya dayım kemer yolunda oturuyorumhadi beni de görmeden geçme derdim ama herşye dahile gidiyosun göremezsin olsun ama aklında bulunsun. serbest bölgenin kavşağından sonra sağ tarafındaki binalara bak
kemer kemer kemer tatil demek cceylin çok çok çok eğlen emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................
evvveeettt dün sinirle nasıl ifade ettiysem onun karşısında efendi durdum ya buraya patladım zaarsadece olgun ve de ağır olduğundan eminmisin:18::18:
ben anlamıyorum ki hap kadar yerde neyi paylaşamıyorsunuz!!! uyma diyorum kaç kez ama dinlemiyorsun, herkesi herşeyi ciddiye alıyorsun, çok sinirlendim şuan
sabah tartıya çıktıgımda pek bi oynama yoktu yani çok azdı.
bu bizim salak tartıdan mı kaynaklanıyo yoksa ben hala bu menülerle bile kilo veremiyo muyum bilemedim.
gerçi haftanın bitmesine daha 2 gün var.
dünkü menüm:
sabah: klasik- 10 zeytin,şekersiz çay, domates, salatalık, çavdar ekmegi 1 dilim, diyabetik reçel 3 tatlı kaşığı
ara: 1 erik
öğlen: domates çorbası, salata
ara: 1 elma
akşam: çalı fasulye, mevsim salata
ara: çok açtım az pazı haşlama sonrasında yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?