Tatlim nesi az anlamadim ki.... Rahatsizim agzimin ici bogazima kadar yara... Dudaklarim ucuk icinda ve midem pek rahat degil... Ancak aliyor bunlari zati... Ama genede sebzem yogurdum baligim yesilligim vaaaar...
stres is stresi kaptanım... Bu aralar sevgili isverenimle arama mesafe koydum.. Bazen sahibimmis gibi davranmaya basladıgını düsünüyorum. Her seyime karısır oldu ayol. Kilomdan tut aileme kadar ne zaman şık giyinsem surat yapıyor ertesi gün hatalarımı arıyor alakasız konulardan pay cıkarıp bak iste is gûnleri hafta ici gece gezersek böyle dikkatsizlikler olurmus... Delirdi iyice hafta sonlari hic bir yere cıkmadan dinlenmeli haftaici ertesi gün is oldugundan dogru eve gitmeliymisiz... Sanki o bar senin bu bar benim geziyorum her gece arkadaslarımı bile görmuyorum evle ilgilenmekten ise gitmekten ama yok anlamıyor adama göre potansiyel avare hatunum sanki... Yok ya buna bîseyler oldu ama ben anlamıyorum.. Eskidende vardı ama bu yıl iyice artti
kızlar az önce şirketin güvenligi aradı Allah Allah dedim korka korka açtım telefonu. size çiçek geldi dediler bi indim ki erkek arkadaşım beyaz güller yollamış :)
kızlar az önce şirketin güvenligi aradı Allah Allah dedim korka korka açtım telefonu. size çiçek geldi dediler bi indim ki erkek arkadaşım beyaz güller yollamış :)
geçmiş olsun dileklerine teşekkürler...
doğru arkadaşlar iş ilişkilerinde prensip gereği yüz göz olmam kimseyle bu durumda da yine resmiyetimi korumaktaydım fakat bilirsiniz bazılarının burnu uzundur sen istesende istemesende söz hakları varmış gibi konuşurlar... bu da öyle yani... ondan sonra ben geldiğim için birebir iletişimdeydim ama artık asistolar arada odadan çıkmıyorum konuşmuyorum tavırlıyım bakalım ne olacak.. çekip gitmek kolay evet aç kalmam ama 10 yıllık emeğimi çöpe atamam herkes yerini bilmeyi öğrenecek öğreteceğim sonra duruma bakarız.
behirem süt evet süt bunu düşünmedim ben ılık su içiyordum onunda deneyeyim...
bayıldım ayol bak sevdim ben bu delikanlıyı şimdi... beyaz güller waaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwww....
ah ah bak şimdi hüzünlendim... geçen yıl çiçeğe doymuştum benim şirketin yanı çiçekçi sabahları benim adem önceleri kırmızı gül gönderirdi sonra papatyaları sevdiğimi öğrenince papatya göndermeye başladı hiç bir şey yapamazsa şirkette odamın camından atardı ya da benden önce geçtiyse caddeden şirketin balkonuna atardı ben sabahları ilk iş şirkette balkona çıkarım... ah ah ne günlerdi geceleri camın altına gelir ben birbirine bağladığım fularların ucuna haybe bağlar aşağı sarkıtırdım ya gül ya papatya doldururdu bir paket çikolatayla birlikte uf yaaa şimdi bana kayın çalışmıyor önceki gibi caddenin sonunda o yok ve akşamlarıda çok yoğun unuttu sanırım artık çiçek denen canlıyı arkadaş... e tabi 2 sene sonra normal ....
özledim özledim öğlen gelen çiçeklerle yemek davetlerini özledim.....
kabaydı mabaydı ama ne bileyim ince bir tarafı var idi yaw... artık görüşmüyoruz bile ayda 2 bilemedin 3 ama her gün arıyor soruyor.... ne yapıyor ne ediyor sürekli bilgi veriyor beni ne kadar özlediğini söylüyor.. ama ben uzak duruyorum arkadaş kalmak umuduyla oda sanırım farkında...
ama yaşanmışlıklar olunca insan arıyor bazen böyle güzellikleri...
kuşum inşallah senin güllerin hiç solmaz ve hep tazelenir.. bak eskilere götürdün beni gördünm mü....
haçen sakın dinlemeyisun ademi sakınkaptanum o finduklar benum ademumdan geliy... Bu et but nasil eriyo ben anlamayirum dortte birum kadar hatinum olmasin avuc avuc yiyesun oka diiyrum... Deli ediysun benu..bağa bak cözüne kurban oldiğumun karisi etme daa ben aliyrum haçen sen veriysun anam senu hastalikli sanacak ula... Demeye basladi...
stres is stresi kaptanım... Bu aralar sevgili isverenimle arama mesafe koydum.. Bazen sahibimmis gibi davranmaya basladıgını düsünüyorum. Her seyime karısır oldu ayol. Kilomdan tut aileme kadar ne zaman şık giyinsem surat yapıyor ertesi gün hatalarımı arıyor alakasız konulardan pay cıkarıp bak iste is gûnleri hafta ici gece gezersek böyle dikkatsizlikler olurmus... Delirdi iyice hafta sonlari hic bir yere cıkmadan dinlenmeli haftaici ertesi gün is oldugundan dogru eve gitmeliymisiz... Sanki o bar senin bu bar benim geziyorum her gece arkadaslarımı bile görmuyorum evle ilgilenmekten ise gitmekten ama yok anlamıyor adama göre potansiyel avare hatunum sanki... Yok ya buna bîseyler oldu ama ben anlamıyorum.. Eskidende vardı ama bu yıl iyice artti
ooooooooooooooooooo süpermişkızlar az önce şirketin güvenligi aradı Allah Allah dedim korka korka açtım telefonu. size çiçek geldi dediler bi indim ki erkek arkadaşım beyaz güller yollamış :)
kuşum ben dün tozuttum derken sen beni de geçmişsindünki menüm
sabah
papatya ekmekler varya ondan aldım bir yuvarlağın içine 1 yumurta haşladım yedim
saat 10 a doğru geldim işe izin aldım ağrım sakinleşince geldim
1 avuç leblebili karışık çerez
öğle
1 porsiyon 1 kepçe bezelye patetes yemek
1 porsiyon 1 kare fırında makarna
1 porsiyon 1 kepçe yoğurtlu çorba
4/5 kaşık sütlaç
ikindi
6 tane fındık
1avuç leblebi
1 tane tutku paket olduğu gibi
1 paket susamlı çubuk
eve gidince
protein pompası diye yazılı ilacımı içtim
kendimi terlettim çekyatın üzerine battaniye örttüm yattım üzerime battaniye kışlık yorgan
terlettim iyice gece 23,00 da uyandım biraz hafiflemişti
bir unlu tarhana çorbası yaptım evde kendimin hazırladığı kavurma kavanozum var hemen açıldı kavonoz 2/3 yk kavurma koydum çorbaya sonra bulgur attım bulgurlu etli falan değişik bir çorba oldu ama içtim ılık ılık
sonra 3,5 ti geri uyuduğumda
bugün menü
sabah
1 tane peynirli tost
ara
yok
öğle
1 tane alabalık
1 porsiyon salata
1 porsiyon mercimek çorbası
3 küp helva
akşama miğdem böyle giderse süt içerim kapatırım günü
4 çaybardağı şekersiz çay
2,5 su tamamlanacak
sadece olgun ve de ağır olduğundan eminmisin:18::18:önce müdürle amir ünvanı ile kapıştık sonra ikimizde sakinleşince oturduk konuştuk kapışma nedenimiz ben değildi beni ilgilendiren bir konu da değildi benim hatam da yoktu ama tavır vardı hani karakter benle ilgili tavır senle ilgilidir ya kendindeki hataları saydım yüzüne yüzüne hatta susmayacağımı memur olduğumu ve sürgün yerinde olduğumu bu yanlışlar devam ettiği sürece silsile yolu ile diğer amirlere durumu bildireceğimi kendime yakışık alacak şekilde ifade ettim o kadar olgun ve ağır bir insanım ki kızlar seviyorum kendimi kimse saygısızlık yapamıyor küstahlık yapmaya kalkan ise yerini gösteriveriyorum
uzlaşı sağladığımı sanıyorum bunu zaman gösterecek sadece zaman
kesinlikle bırakma zaten şekercim..duruşuna aynen devammmmmmmgeçmiş olsun dileklerine teşekkürler...
doğru arkadaşlar iş ilişkilerinde prensip gereği yüz göz olmam kimseyle bu durumda da yine resmiyetimi korumaktaydım fakat bilirsiniz bazılarının burnu uzundur sen istesende istemesende söz hakları varmış gibi konuşurlar... bu da öyle yani... ondan sonra ben geldiğim için birebir iletişimdeydim ama artık asistolar arada odadan çıkmıyorum konuşmuyorum tavırlıyım bakalım ne olacak.. çekip gitmek kolay evet aç kalmam ama 10 yıllık emeğimi çöpe atamam herkes yerini bilmeyi öğrenecek öğreteceğim sonra duruma bakarız.
behirem süt evet süt bunu düşünmedim ben ılık su içiyordum onunda deneyeyim...
[Ine romantiksiniz ayol
]vayyy seninkide iyimis kiz ne diye arkadas kaliyon valla ben hic incelik nedir bilmedigimden ozlem duymuyorum[/I]
slm vermeden konuya daldim hemen
slm kizlar allaha cok sukur oturdum yerime dun saat 9 da yatik bugun saat 10 da kalktim acayip basim agriyor kollarimi kaldiramiyorum uzun bir sure dinlenmem gerek sanirim
takim formda akrep haric ay birde benmi desem
yarin gunumuz var 10 kisiyiz gunde ve hepimiz birer cesit pasta yapacagiz 10 cesit yemek demek yani amanin nasil tutarim kendimi bilmiyorum ya hayirlisi bugun siki diyet var benim cephede anliyacaginiz yarina hazirlik bakalim tartilmadim insallah doktorun tartisiyla beim tarti ayni degildir yandim ozaman
akrepppp kiz sana bensizlik yaramamis kesin bak hemen kilo almissin banada sensizlik yaramadii burdan uzak kalmak hic iyi olmuyor
siyahta gitti ankaraya odaa yer gelir ohh benim keyfim yerinde bende almasaydim iyice keyiflenecektimde akrepin aldigina sesimi cikartmasam daha iyi olacak bence
bayıldım ayol bak sevdim ben bu delikanlıyı şimdi... beyaz güller waaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwww....
ah ah bak şimdi hüzünlendim... geçen yıl çiçeğe doymuştum benim şirketin yanı çiçekçi sabahları benim adem önceleri kırmızı gül gönderirdi sonra papatyaları sevdiğimi öğrenince papatya göndermeye başladı hiç bir şey yapamazsa şirkette odamın camından atardı ya da benden önce geçtiyse caddeden şirketin balkonuna atardı ben sabahları ilk iş şirkette balkona çıkarım... ah ah ne günlerdi geceleri camın altına gelir ben birbirine bağladığım fularların ucuna haybe bağlar aşağı sarkıtırdım ya gül ya papatya doldururdu bir paket çikolatayla birlikte uf yaaa şimdi bana kayın çalışmıyor önceki gibi caddenin sonunda o yok ve akşamlarıda çok yoğun unuttu sanırım artık çiçek denen canlıyı arkadaş... e tabi 2 sene sonra normal ....
özledim özledim öğlen gelen çiçeklerle yemek davetlerini özledim.....
kabaydı mabaydı ama ne bileyim ince bir tarafı var idi yaw... artık görüşmüyoruz bile ayda 2 bilemedin 3 ama her gün arıyor soruyor.... ne yapıyor ne ediyor sürekli bilgi veriyor beni ne kadar özlediğini söylüyor.. ama ben uzak duruyorum arkadaş kalmak umuduyla oda sanırım farkında...
ama yaşanmışlıklar olunca insan arıyor bazen böyle güzellikleri...
kuşum inşallah senin güllerin hiç solmaz ve hep tazelenir.. bak eskilere götürdün beni gördünm mü....
slm vermeden konuya daldim hemen
slm kizlar allaha cok sukur oturdum yerime dun saat 9 da yatik bugun saat 10 da kalktim acayip basim agriyor kollarimi kaldiramiyorum uzun bir sure dinlenmem gerek sanirim
takim formda akrep haric ay birde benmi desem
yarin gunumuz var 10 kisiyiz gunde ve hepimiz birer cesit pasta yapacagiz 10 cesit yemek demek yani amanin nasil tutarim kendimi bilmiyorum ya hayirlisi bugun siki diyet var benim cephede anliyacaginiz yarina hazirlik bakalim tartilmadim insallah doktorun tartisiyla beim tarti ayni degildir yandim ozaman
akrepppp kiz sana bensizlik yaramamis kesin bak hemen kilo almissin banada sensizlik yaramadii burdan uzak kalmak hic iyi olmuyor
siyahta gitti ankaraya odaa yer gelir ohh benim keyfim yerinde bende almasaydim iyice keyiflenecektimde akrepin aldigina sesimi cikartmasam daha iyi olacak bence
senin bu koşturmacan neden benim sinirimi bozuyo acebaaa
olamaasss üstelik ben tartıda 66,4 ü görürken sen 66 olamazsıınn yaaaa:18:
ben de koşturmacaya sokmalıyım kendimiii ama nasıllllll evde evet evet evde yapmalıyım hızlıya takmalıyım motoruevi temizlerim yetmedi komşuların evini nasılsa önümüz bayram herkeslerin ihtiyacı vardır demi amaa aybiikkkkkkkkkk dur dedim sanaaaaaaaa
bence de çıkarma canım sen anlamışsın akrebi
kaptanım, aklıma gelmişken...ben bu pazar günü tatile çıkacağım. bir dahaki cuma günü döneceğim Allah kısmet ederse. Olurda otelde tartılacak tartı bulursam kilomu bildirecegim cep telefonumdan filan. yok bulamazsam yada internete giremezsem beni aynı yazar mısın yada izinli mi oluyor?
yaa akrepp haklısın guruba zaman ayıramıyorum , belki de bu yüzden işi hızlandırdım, yani Allah nasip ederse hedefime ulaşabilirsem eğer guruptan ayrılacağım ki başkasının da hakkını yemeyeyim diye, en azından yarışmadan çekileceğim, sizle ara ara sohbet ederiz elbet ama benim gibi davranınca gurup bütünlüğü olmuyor farkındayım
hızlandım artık akrep, inan her akşam ve her sabah patır patır çocuklar gibi ip atlıyorum,küçükken de çok atlardım, çocukluğuma döndüm.
tatilmii ne guzel nereye gidiyon anacim valla tatildi cicekti bocekti ceylin valla iyisin guzelim ya
neyse artik ne yaptin ne ettin anlatirsin bize gitmis kadar oluruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?