Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cumartesiden beri tatrılmamıştım canım. evet bu kilolar gidecek başka yolu yok!

müdürü merkeze çağırdılar
haksız olanı çağırırlar da
keyfim yerinde valllaaaa

İlahi adaletttt

Hay Allahhım yaa... onlar nasıl çocuklarmış öyle, taş yagmuru da neymiş??
anneler babalar serbest bırakıyor bazen çocuklarını, babam bize şöyle bi bakınca agzımızı açamazdık. yerimizden kalkamazdık hala da öyle.
çok büyük geçmiş olsun canım, Allahtan kaşına gözüne gelmemiş.

sağol canım ,evet artık arsız olmuşlar

babaları maçta ,anneleri işteydi ,çocuklar sokakta kime ne zarar versek derdinde
büyük ihtimal dayakta yiyorlar ailelerinden

birin babası bıktım bu çocuktan bidaha gördüğün yerde bana bile söylemeden ne yaparsan yap demiş

CANLARIM.......

bi sıkıntımız daha var

sıkıntıda değil aslında yarın oğluşumun çok önemli bir sınavı var,hayatını etkileyecek bir sınav da değil onun gibi bişey

ne olur dua edin çok iyi geçsin,başarılı olsun

birde zihin açıklığı için okuduğunuz dualar varmı ,haşlanmış papates hafızayı arttırıyomuş sınavdan önce yiyince başka bildiğiniz yiyeceklerler varmı
yardımcı olun bana

bu sınavın sonucuna ihtiyacımız var

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorumm güzel mesajlarınızıı okudummm
evet geçen hafta 79buçuğu gördümm ama regl haftaydımm ve gene çok şişimmm patlicak balon misali gibii
bu aralar fazla takılamıyorumm çünkü kış temizliğine başladım ben,aslında bayram dan sonra düşünüyordum ama kızımın dersane öğretmeni bize gelecekmiş ama nezaman gelecek belli değill heryerde pis olunca en iyisi dedimm ben biran evvel yapayımm temiz temiz ağarlıyayımm dedimm
salonun cam perde işi bitti birde vitrin içindekileri yıkadım sildim yerleştirdimm,
sonra diğer günde yatak odası ve çocukların odasındaki kışlık kıyafetleri çıkardım yerleştirdimm amanınn hiç görmeyin nasıl savaş alanı gibi oldu evi birbirine kattım nerdeyse ama sonunda oda bitti en zoruydu satenn
bugün çocuk odasıyla bilgisayar odasının camlarını siliyorumm hatta şuan çocuk odasını bitirdimmm,perdeler ancak akşama ütülenir eşime taktırdığım içinnn
birde yüzeysel ev süpürürüm bugün
yarında buzdolabını temizleyeceğimm balkonda ancak yıkarım malzemelerii
offf çok işş var daha erzak dolabı,mutfak dolabı derkennn haftaya kadar gergün ne yaparsam kardır kızlarrr
eşim yarın 10 günlüğüne izne ayrılıyor evde olacak ,okullar tatil olunca köye gideriz kesinn biz kızlar kurbanlığı orda kesiyoruz çünkü ordanda gelince birgünn annem gelecek benim oğlana bakarken bende heryeri süpürüp silip halıları ozaman sereceğimm,daha sıcak çünküü ben zor olanları bitireyim istedimm ,yavaş yavaş ama içime sine sine temizliyim istiyorumm birde benim oğlanla zor oluyor işşş

ne sınavı canımm benim kızında cumartesi dersana sınavı var sınıflarını belirliyecekler
ışık dersanesine gidiyor f1 sınıfındaydı en iyileri bir araya topladıkları sınav şimdi yine varmışş bizimki bu sınav sizinki hangisii canımm

Allah zihin açıklığı versin canım

bizimkine zeka testi yapılcak canım

senin kız 8. sınıfmıydı

birbirimize karşılıklı dua edelim

herkese günaydın..
dün akşam spora başladım.aman allahım dinamit gibi bir hoca gelmiş,ilk 5 dakikada ,daha ısınmada öldürdü hatun beni..hala yoğun kas ağrılarım var,inat ettim hiç bir hareketi yarım bırakmadım ama nefes bile aldırmadan yeni bir harekete geçmesi bana pek te doğru gelmedi..yıllardır farklı hocalarla çalıştım ama bir önceki iyiydi yahu.canım çıkmadan da sonuca ulaşabiliyordum..neyse pes etmek yok,bakalım kaçıncı derste yakalayacağım sorunsuz ritmi..:44::44:

oh oh ne güzel kolay gelsin

ben temizliğe başlayamadım daha evde fazla olan eşyalardan kurtulmaya çlışıyorum ,ev aynen savaş lanı gibi oluyo ,o kadar eşya dağıtırım genede fazlalıklar çıkıyo bir yerden
benim temizlik bayramdan sonraya

eğrisiyle doğrusuyla dün yediklerimi de yazayım..
sabah 1 bardak su
kahvaltı
peynirli tost,çay(ketçap,mayonez,yağ yok tostta)
ara yok
öğle
domates,salatalık,biber,peynir,zeytin
2 dilim kepekli ekmek,çay..
ara konya şekeri 3 adet
akşam
2 kaşık sebze
pirinç pilavı
2 dilim ekmek
2 -3 adet biber turşusu
akşam(spordan sonra)
çay ve bisküvi:26::26::26:
2 litre su
1 saat spor..
en kısa zamanda telafi etmeliyim hatalarımı..

geçende bana ev adresini ele vermişsn diyene de bak seeenn

kızzzzzzzzzzz açık adres vermedim orda bir yerde işte dediydim.............

dinlen bol bol

müdürü merkeze çağırdılar
haksız olanı çağırırlar da
keyfim yerinde valllaaaa

ilahi adalet var sende buna bizzat şahit oluyosun bebişim.....

ufffffffff bu c.tesi bende yapacağım bütün hafta akşamları yok vitrindi yok mutfak dolaplarıydı yok buzdolabıydı öldüm. ama arada canımda sıkıldı çünkü salondaki konsolumun dolap kısımlarından biri göçmüş resmen içinde yemek takımım vardı iyiki onlarda düşüp kırılmadı. neyse haftasonuna kadar hallettiririm dedi eşim. birde oğlanın yatağının altındaki kontrpılak biraz aşınmış sanırım yatağın üstünde zıplarken hop göçtü onuda halledeceğim dediya bakalım inşallah bende hiç istemiyordum ama bu haftasonu hem kış hem bayram temizliğini aradan çıkarmış olacağım bakalım hayırlısıyla pazartesi halimi düşünemiyorum düşünmekte istemiyorum

haftasonu şu temizliği yapıp halılarımı sereyim başlıyorum bende eliptiğin tepesinden inmeyeceğim. spor konusunda idolümsün banu

herkese günaydın, kuş kadar kahvaltımı yaptım, kızı kreşe bırakıp evi toplayıp, okula hazırlık yapıp, kalırsa eğer zamanım ip atlayacağım :122:

ya da önce ip atlayayım, hem stres atarım, sonra evi toplayayım, sonra duş alayım, sonra okul hazırlığı yapayım, bu daha güzel fikir

ya da önnce evi toplayayım, sonra ip atlayayım, sonra duş alayım sonra sıcak türkish cafeee ile birlikte okul hazırlığımı yapayım, hıhhhh işte bu en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…