canım hergün tartılma birde insan her hafta kilo veremez vucut bağışıklık kazanır bu durumda yeme içme düzenimizi değiştiririz ama sen yapma öyle bir durum varsa zaten dr kontrolündesin dr yön verir san panik yapma bu kilolar gidecekkkkk
müdürü merkeze çağırdılar
haksız olanı çağırırlar da
keyfim yerinde valllaaaa
kemer kemer kemer tatil demek cceylin çok çok çok eğlen emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................
günaydınnn
dün buraya mesaj yazdıktan sonra oğlan dışarıdaydı onu eve çağırdım
sitedeki 5-6tane 10-12 yaşındaki çocuklar benim oğlanı ve onun yaşındaki 4-5 çocuğu taş yağmuruna tutmuşlar,benimkinin kafasına 3 tane gelmiş kafası iki yerden balon gibi şişmiş ,kanamış,4 yaşınada ki arkadaşının kardeşini korumuş ona taş gelmesin diye üstüne kapaklanmış bizimk yemiş taşları
akşam ,akşam milletin kapılarına dikildik,çocukların hepsi biz yapmadık diyolar ,bari yaptığınızın arkasında durun ,özür dileyin yok aileleri çocuklarına çok kızdı ama çözüm değil
acile gittik gecenin kaçına kadar acildeydik ,önemli bişey gözükmüyo dedi doktor ,içiniz rahat etsin diye film çekelim dedi ,çektirmek istemedik ,bir şey olmadı Allahtan
yani kızlar ne diyeyim bilemiyorum
dualarını esirgemeyin bizden ne olur ,duaların ıza ihtiyacım var
Hay Allahhım yaa... onlar nasıl çocuklarmış öyle, taş yagmuru da neymiş??
anneler babalar serbest bırakıyor bazen çocuklarını, babam bize şöyle bi bakınca agzımızı açamazdık. yerimizden kalkamazdık hala da öyle.
çok büyük geçmiş olsun canım, Allahtan kaşına gözüne gelmemiş.
ceylin tatile gidiyon demek
bizi yerimizede eğlen güzelimm
bizde yarıyıl tatilinde kemerdeyiz inşallah
evet canım Allah kısmet ederse gidiyorum, biraz dinlenmeye ihtiyacım var
CANLARIM.......
bi sıkıntımız daha var
sıkıntıda değil aslında yarın oğluşumun çok önemli bir sınavı var,hayatını etkileyecek bir sınav da değil onun gibi bişey
ne olur dua edin çok iyi geçsin,başarılı olsun
birde zihin açıklığı için okuduğunuz dualar varmı ,haşlanmış papates hafızayı arttırıyomuş sınavdan önce yiyince başka bildiğiniz yiyeceklerler varmı
yardımcı olun bana
bu sınavın sonucuna ihtiyacımız var
ne sınavı canımm benim kızında cumartesi dersana sınavı var sınıflarını belirliyecekler
ışık dersanesine gidiyor f1 sınıfındaydı en iyileri bir araya topladıkları sınav şimdi yine varmışş bizimki bu sınav sizinki hangisii canımm
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorumm güzel mesajlarınızıı okudummm
evet geçen hafta 79buçuğu gördümm ama regl haftaydımm ve gene çok şişimmm patlicak balon misali gibii
bu aralar fazla takılamıyorumm çünkü kış temizliğine başladım ben,aslında bayram dan sonra düşünüyordum ama kızımın dersane öğretmeni bize gelecekmiş ama nezaman gelecek belli değill heryerde pis olunca en iyisi dedimm ben biran evvel yapayımm temiz temiz ağarlıyayımm dedimm
salonun cam perde işi bitti birde vitrin içindekileri yıkadım sildim yerleştirdimm,
sonra diğer günde yatak odası ve çocukların odasındaki kışlık kıyafetleri çıkardım yerleştirdimm amanınn hiç görmeyin nasıl savaş alanı gibi oldu evi birbirine kattım nerdeyse ama sonunda oda bitti en zoruydu satenn
bugün çocuk odasıyla bilgisayar odasının camlarını siliyorumm hatta şuan çocuk odasını bitirdimmm,perdeler ancak akşama ütülenir eşime taktırdığım içinnn
birde yüzeysel ev süpürürüm bugün
yarında buzdolabını temizleyeceğimm balkonda ancak yıkarım malzemelerii
offf çok işş var daha erzak dolabı,mutfak dolabı derkennn haftaya kadar gergün ne yaparsam kardır kızlarrr
eşim yarın 10 günlüğüne izne ayrılıyor evde olacak ,okullar tatil olunca köye gideriz kesinn biz kızlar kurbanlığı orda kesiyoruz çünkü ordanda gelince birgünn annem gelecek benim oğlana bakarken bende heryeri süpürüp silip halıları ozaman sereceğimm,daha sıcak çünküü ben zor olanları bitireyim istedimm ,yavaş yavaş ama içime sine sine temizliyim istiyorumm birde benim oğlanla zor oluyor işşş
geçende bana ev adresini ele vermişsn diyene de bak seeenn
evett çok dikkat etmem lazım daa nasıl durcam bilmiyorum herşey dahil bi yere gidiosunuz yiyip içipmeden geri geliosunuz olcak iş mi buuuu
aa tesadüfe bakk :) oralaır da hiç bilmiyorum ama bi bakarsın yazarım burdan genic buluşalım mı die, orda beni neyin bekledigini bilmiyorum otel kemerin neresinde ulaşıma uzak mı arabayla filan da gitmiyoruz ama du bakalım hele bi gidelim de.
saol arzucummm çok eğlenicem söz:)
keyfim yerinde valllaaaa
yok kız ciddiye almadım seni ciddiye aldım durupdururken kırdın kalbimi
keyfim yerinde valllaaaa
herkese günaydın..
dün akşam spora başladım.aman allahım dinamit gibi bir hoca gelmiş,ilk 5 dakikada ,daha ısınmada öldürdü hatun beni..hala yoğun kas ağrılarım var,inat ettim hiç bir hareketi yarım bırakmadım ama nefes bile aldırmadan yeni bir harekete geçmesi bana pek te doğru gelmedi..yıllardır farklı hocalarla çalıştım ama bir önceki iyiydi yahu.canım çıkmadan da sonuca ulaşabiliyordum..neyse pes etmek yok,bakalım kaçıncı derste yakalayacağım sorunsuz ritmi..:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?