Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydınlarrrr

bizde bayramı annemlerde geçirdik geldik

oğlan rahatsızdı dün onu doktora götürdüm uğrayamadım

yemekler haliyle bayramda biraz aştı ,cumaya kadar tartılmıycam

sizler iyisinizdir inşallah geçmişi bi okuyuvereyim

bahirecim sen sobayı yaktım yanına uzandım diye anlatınca nasıl canım çekti anlatamam... küçükken en sevdigim şeydi sobanın yanına uzanıp elime kitabımı alıp okumak. şimdi doğalgazdan aynı zevki alamıyoruz malsef....

geçmiş olsun. anladıgım kadarıyla bayramda herkes cozutmuş.

insanın tüm stresi gidiyor haklısın ceylin im nasıl rahatlamışım sabah tüm kaslarım gevşemişti uyandığımda hem sıcaktan hemmm de sanki huzuru temsil ediyor

sağol

cuma günü belli olcak artık çozutanlar

yani bayramda gelde baklava yeme

insanın tüm stresi gidiyor haklısın ceylin im nasıl rahatlamışım sabah tüm kaslarım gevşemişti uyandığımda hem sıcaktan hemmm de sanki huzuru temsil ediyor

canım sobamı huzuru temsil ediyo

öyle bir anlatmışsın ki ben kiraya çıkarsam ucuz diye sobalı evmi tutsak diye düşünüyodum
ama ben soba yakmayı bilmiyorum yok.. yok.. soba bana göre değil

benim ablamda soba var üstünde ekmek kızartmak ,sobanın üstünde demlenen çayı içmek çok güzel
ama bana göre değil galiba :44:
sıcağıda pek sevmem

ay kizzz ne guzel valla helal sana irade hayran kaldim bende yufka yoktu bukadar yedim yufka olsa ne olurdu bilmem
tatliya gelince ben bu sene yapmadim aman kim gelecek bana dedim oyuzden ben yerim diye yapmadim ama kavurmalari goturdumm ozlemistik anacim ne yapalim senin gibi iradeli olamadikk

aman aman ne guzel vallla darisi basimiza diyelimm
gel anacim gel bende gelemiyorum isim bitmiyor anacigim ne yapalimm dun gelirim demistim misafir geldii sonra esim derken bulasik yaklasik couklar iste hep ayni programm
valla canim hic sorma yedigimi duyduklari gibi atismalar baslayacak simdi allahtan dilegim onlarinda yemesiiii

sen yurtdışında yaşıyosun ama misafirin hiç eksik olmuyo
bütün yurdu orayamı aldınız

bide toplantı falan diyosun sık sık ne toplantısı merak ettim ev hanımı diye biliyorum ben seni

kavurmalı mesajım arada kalmış becerememişim yazmayı

bol bol kavurmada yedim tabi

hele fırında mübarek koçun arka bacağını pişirdi ablam iç pilavlı nefisti nefis

gene olsa gene yerim ,pişman değilimmm

sen yurtdışında yaşıyosun ama misafirin hiç eksik olmuyo
bütün yurdu orayamı aldınız

bide toplantı falan diyosun sık sık ne toplantısı merak ettim ev hanımı diye biliyorum ben seni

canim ya benim misafir oldum olasi hic eksik olmaz sagolsunlar eksik olmasinlarda uc cocukla zorlanmiyo degilim canim ben iki sene oncesine kadar ev hanimiydim simdi tr de cok unlu bir marka ama avrupada iki senedir duyulan bir markanin temsilcisiyim diyeyim tanitim amacli ve is bilgisi amacli seminerlerimiz toplantilarimiz oluyor yani avrupayi yikiyoruz diyebilirim oyuzden biraz yogunum anliyacagin cocuklarda olunca bana epey zor oluyor ama severek yapiyorumm

gunaydin kaptanim gunaydinn

nasil gecti bayraminiz bakalimmm

Arefe akşamı kızım ateşlendi..3 gece başında ateş nöbeti tuttum..2. günü acil eczane arası mekik dokuduk.Boğazı fena olmuş.Sonrası iğnelerini sabah akşam düzenli vurdum..Dün okula başladı, akşam geldi anne boğazım çok kötü dedi ve son iki iğnesi kalmıştı..Akşam birini daha yaptım sabah çocuk hala kötü Aldım hemen tekrar dr a götürdüm.. Her antibiyotik herkesese aynı tesiri yapmaz çünkü.. Antibiyotiği değiştirdik. 2 gün de rapor aldık..
Bende böyle geçti canım.Üstelik tatil sonrası yoğunluğum var ve ben herşeyin üstesinden gelme çabası içindeyim hamdolsun

kızlar hadi bakalım menülere beni önden alalım
dünki menüm
kahvaltı
3 yk kavurma 2 dilim ekmek çay şekersiz tabikim
ara yok
öğle
2 dilim tavuk sarma
1 kase mercimek çorba
1 kase aşure
akşam
2 yk kavurma
ara
elma
1 tane salatalık
2 tane kayısı kurusu

ne güzel elinden geliomuş akrepcim iğne vurmak. ben de çok isterdim yapabilmeyi.

çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Son düzenleme:
geçmiş olsun çocuklara nazar mı değdi okuyup duruyorum dünden beri
benimkisi mecburiyet ama seviyorum sobayı canım çünkü sıcak huzur benim çocukluğum geçti sobada ılık sevmiyorum sıcacık olacakk şöööyle birde bende bilmiyordum soba yakmasını annem babam sağ olsunlar hiç yaktırmadı evimi ayırınca sobalı ev tutmak zorunda kalınca iş başa düştü öğrendim temizliği de sorun olmuyor sisteme bağladım işi iki kovam var birini yakıp birini hazır tutuyorum ertesi gün için külü eve büyük bir kova aldım ona boşaltıyorum hafta sonu da o kovayı çöpe boşaltıyorum sobanın üstünü çevresini sobayı ilk tutuşturduğum da siliveriyorum ohhh miss misss alışınca kolay oluyor
kaloriferli evler çook pahalı kızlar mümkün değil bu maaşla öyle evlerde yalnız yaşayabilmek illa birileri ile ortak olmak lazım ev kirası için ortak işe gelmek istemiyorum çatal kazık yere geçmez
yalnız yaşamak çoook güzel bir duygu
öğrt görevlisi arkadaşlarım evli olanlar özellikle dinlenmek için evine gelebilirmiyiz diyorlar kızlar niye yoruluyorsunuz ki diyorum çor çocuk iş ten sonra ev işleri yoruluyoruz inzivaya çekilmek istiyoruz diyorlar korkuyorum onlar öyle deyince içleri gidiyor benim yaşam şeklime bayılıyorlar ohhh huzur diyorlar
bende tabi buyrun gelin falan diyorum
korkma canım sobalı evden banyoya da kur bir soba oohhh
ben sobanın üzerindeki güğüm işimi görüyor
yani ev kalabalık olsa banyoya da kuracam banyo sobası ohh hamam hamam
seviyorum kız seni süüüpeeeerrrr

şiiiittttttt sus bakiyimmm krakkeer sana 1 ay boyunca çapkınlık yapmak yasak ok canım yapmışsın yapacağın kadar yeter bu kadarı sana 1 ayyyy yassssaaakkk

canim ya gecmis olsun kotu olmus senin ve kizin adina
gecer insallah gecerde iste olan bize oluyor uzulme ve yorgunluk bir taraftan hepsi ustuste
kendimiz hastalansak bundan bin kat iyi en azindan uzuntu olmaz
allah sifa versin canim

Sağolun kızlar
Az önce öğle yemeğimi yedim sabah da geçiştirmiştim geç kaldım çünkü dr felan olunca..

akşamları aş eriyorum mübarek ayyy canım nasıl yemek istiyor nasıl anlatamam allahtan elma var kurtarıyor ama anı kurtarıyor çünkü o anlık açlığı eveet alıyor sonra sanki daha çok acıkıyorum
bugün yoğurt alacam bakalım araları yoğurt yiyecem
gelişmeleri söylerim
ama kızlar hiç paylaşımda bulunmadınız menüler yok spor yok temizlik aktivite yok
hadi ama canlanın biraz bırakmayın kendinizi

kızlar amirime çoook güldüm
tayin istiyecekmiş
giderken şartı gittiği yere beni de istiyor
az önce konuştu
la dedim amir sen seviyonmu beni sevmiyonmu bak doğruyu söyle
mahiyetinde benden başkasına güvenemezmiş
asiymişim ama dürüst ve güvenilirmişim
sakin olup içten pazarlıklı memura denk gelebileceğini hesap ediyor zaaar

Ayy ben de güldüm amirine fıkra gibi ayoll

temizlik malzemesi mi

geçmiş olsun kuzuya

iğne yapmakta geliyo elinden demek:26:
ben kıyamazdım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…