günayyydıııınnnnnn
kızlar hadi canlanııııınnnnnnn
dün eve gittim ki hava artık kararıyor eve giderken tv yi kışlık odama taşıdım baya zor oldu tv dolabı ile beraber taşıması bir bayan için zor hava soğudu kızlar evde poşette bir yakımlık kömür biraz kıyıntı odun vardı onları yaktım duş aldım sobanın yanına oturdum biraz kitap okumaya niyetli idim o da neee aaaa uykum geldi battaniyeyi aldım üzerime çektim oyyy çok sıcak onu attım üzerimden soba üzerinde demlediğim caaanım çayı sabah içtim düşünün uyandım saat 5 ti sabah ezanı okunuyordu regl olduğum için tabi namaz kılmadım biraz daha uyuyayım dedim saat 7 olmuş hemen çayı ısıttım 1 bardak içtim giyindim işe geldim ha bu hafta kahvaltıyı hafif yapacam yavaş yavaş miğdeyi alıştıracam uzun zamandır kahvaltı kültürü gitti bende bu sabah 2 tane kuru kayısı yedim
günaydınlarrrr
bizde bayramı annemlerde geçirdik geldik
oğlan rahatsızdı dün onu doktora götürdüm uğrayamadım
yemekler haliyle bayramda biraz aştı ,cumaya kadar tartılmıycam
sizler iyisinizdir inşallah geçmişi bi okuyuvereyim
bahirecim sen sobayı yaktım yanına uzandım diye anlatınca nasıl canım çekti anlatamam... küçükken en sevdigim şeydi sobanın yanına uzanıp elime kitabımı alıp okumak. şimdi doğalgazdan aynı zevki alamıyoruz malsef....
geçmiş olsun. anladıgım kadarıyla bayramda herkes cozutmuş.
insanın tüm stresi gidiyor haklısın ceylin im nasıl rahatlamışım sabah tüm kaslarım gevşemişti uyandığımda hem sıcaktan hemmm de sanki huzuru temsil ediyor
ay kizzz ne guzel valla helal sana irade hayran kaldim bende yufka yoktu bukadar yedim yufka olsa ne olurdu bilmemkızlar kavurmacı beeeennn kendimi tuta tuta yedim kavurmaları sadece köydeki teyzemlerde salıverdim köy ekmeği vardır ya sac da pişirilir sulanır biz yufka ekmek deriz o yufka eşliğinde saç kavurma :26::26::26:anlatmayayımm gerisini ama gerçekten tuttum hatta teyzemin biri kırıldı bana mangala çağırdılar 3 kalem yedim tamam dedim aaaa dedi ne aaa sı dedim ben dedim agobun kör kazımı bildiniz hem ayyy ne güzel zayıflamışsın diyorsun formul istiyorsun hemde aaa diyorsun bundan sonra böyle dedim hayır dedim ama bööönn bayrammm bu bir gerekçe deell dedim
ne yapayım birkaç gün yemedim yalnız eve tatlı yaptırdım pastaneden bayramda gelene gidene ikramlık kızlar bayramda regl olmuştum da valla evdeki tatlıdan birazcık fazla kaçırmış olabilirim:18::18::18:
kilo aldım almaya da cumaya kadar bari biraz versem de sabit görünsem
vereceğim bir güzel haber de
eve giderken küçük bir çanta yaptım 4 tane kışlık pantolonlarımı koydum kış aylarında sizlerle bu yola girdiğimde girdiğimde giydiğim pantolonlarım vardı birkaç tane değişik bedenlerde 2 tanesi 48 beden 1 tanesi 44 bu pantolonlarımı kıyamadım atmaya yakmaya olmuyorlardı çünkü bol geliyorlardı ama daha yeni pantolonlar neyse götürdüm anneme annem daralttı sordum 48 bedenleri 7 şer cm daraltmış 2 şer cm den kenarlardan 3 cm arkadan bel kısmından toplam 7 cm 44 bedeni de toplam 4 cm daraltmış pantolon almama gerek kalmadı yani bu kışlık giyecek pantolonum vaaarrrrşubata kadar 10 kg daha verebilirsem 4 ay yani ayda 2,5 kg versem 4 ayda 10 kg hayal deeelll bir 5 cm kadar daha daralır pantolooonlararrrrr
gel anacim gel bende gelemiyorum isim bitmiyor anacigim ne yapalimm dun gelirim demistim misafir geldii sonra esim derken bulasik yaklasik couklar iste hep ayni programmBen artık yine eskisi gibi sık geleceğimm işlerime daha çok önem verdikçe diyette düzenimi oturtamaz oldum üstünede bayram telaşı gelince iyice raydan çıktım yanii
Bendende haberler bidiğiniz üzere eşimin köyünde geçirdik,ilk kurbanla uğraşıldı kayınvalideninkiler doğrandı dolaba yerleşti dağıtılacaklar ayarlandı tam bizimiki doranacakkken ALLAHTAN annem ve babam geldiler oraya ve yardım ettiler hızlı şekilde hallettik
2nci onların tarafı 3 ncü günde benim akrabalarımı gezdik,4nci günde dedenin ölüm sene mevlüdü vardı oraya gittik ,pazargünü evime döndüm ve işlerimi halletemeye başladım canlarımmm
siyah 24 seni burda görüdüğüme çok sevindimm akrep ve neslihanla atışmalarınıza bayılıyorum
aybüke ayrılaya karar vermiş arada uğra canımmm
bahirecim kendinii bayramda tuttuğun içinde seni tebrik ederimmm
ay kizzz ne guzel valla helal sana irade hayran kaldim bende yufka yoktu bukadar yedim yufka olsa ne olurdu bilmem
tatliya gelince ben bu sene yapmadim aman kim gelecek bana dedim oyuzden ben yerim diye yapmadim ama kavurmalari goturdumm ozlemistik anacim ne yapalim senin gibi iradeli olamadikk
oyy bende kavurmalı hüplettiğimi yazmamışım
aman aman ne guzel vallla darisi basimiza diyelimm
gel anacim gel bende gelemiyorum isim bitmiyor anacigim ne yapalimm dun gelirim demistim misafir geldii sonra esim derken bulasik yaklasik couklar iste hep ayni programm
valla canim hic sorma yedigimi duyduklari gibi atismalar baslayacak simdi allahtan dilegim onlarinda yemesiiii
sen yurtdışında yaşıyosun ama misafirin hiç eksik olmuyo
bütün yurdu orayamı aldınız
bide toplantı falan diyosun sık sık ne toplantısı merak ettim ev hanımı diye biliyorum ben seni
gunaydin kaptanim gunaydinn
nasil gecti bayraminiz bakalimmm
Arefe akşamı kızım ateşlendi..3 gece başında ateş nöbeti tuttum..2. günü acil eczane arası mekik dokuduk.Boğazı fena olmuş.Sonrası iğnelerini sabah akşam düzenli vurdum..Dün okula başladı, akşam geldi anne boğazım çok kötü dedive son iki iğnesi kalmıştı..Akşam birini daha yaptım sabah çocuk hala kötü Aldım hemen tekrar dr a götürdüm.. Her antibiyotik herkesese aynı tesiri yapmaz çünkü.. Antibiyotiği değiştirdik. 2 gün de rapor aldık..
Bende böyle geçti canım.Üstelik tatil sonrası yoğunluğum var ve ben herşeyin üstesinden gelme çabası içindeyim hamdolsun
geçmiş olsun çocuklara nazar mı değdi okuyup duruyorum dünden beriArefe akşamı kızım ateşlendi..3 gece başında ateş nöbeti tuttum..2. günü acil eczane arası mekik dokuduk.Boğazı fena olmuş.Sonrası iğnelerini sabah akşam düzenli vurdum..Dün okula başladı, akşam geldi anne boğazım çok kötü dedive son iki iğnesi kalmıştı..Akşam birini daha yaptım sabah çocuk hala kötü Aldım hemen tekrar dr a götürdüm.. Her antibiyotik herkesese aynı tesiri yapmaz çünkü.. Antibiyotiği değiştirdik. 2 gün de rapor aldık..
Bende böyle geçti canım.Üstelik tatil sonrası yoğunluğum var ve ben herşeyin üstesinden gelme çabası içindeyim hamdolsun
benimkisi mecburiyet ama seviyorum sobayı canım çünkü sıcak huzur benim çocukluğum geçti sobada ılık sevmiyorum sıcacık olacakk şöööyle birde bende bilmiyordum soba yakmasını annem babam sağ olsunlar hiç yaktırmadı evimi ayırınca sobalı ev tutmak zorunda kalınca iş başa düştü öğrendim temizliği de sorun olmuyor sisteme bağladım işi iki kovam var birini yakıp birini hazır tutuyorum ertesi gün için külü eve büyük bir kova aldım ona boşaltıyorum hafta sonu da o kovayı çöpe boşaltıyorum sobanın üstünü çevresini sobayı ilk tutuşturduğum da siliveriyorum ohhh miss misss alışınca kolay oluyorsağol
cuma günü belli olcak artık çozutanlar
yani bayramda gelde baklava yeme
canım sobamı huzuru temsil ediyo
öyle bir anlatmışsın ki ben kiraya çıkarsam ucuz diye sobalı evmi tutsak diye düşünüyodum
ama ben soba yakmayı bilmiyorum yok.. yok.. soba bana göre değil
benim ablamda soba var üstünde ekmek kızartmak ,sobanın üstünde demlenen çayı içmek çok güzel
ama bana göre değil galiba :44:
sıcağıda pek sevmem
seviyorum kız seni süüüpeeeerrrr
kavurmalı mesajım arada kalmış becerememişim yazmayı
bol bol kavurmada yedim tabi
hele fırında mübarek koçun arka bacağını pişirdi ablam iç pilavlı nefisti nefis
gene olsa gene yerim ,pişman değilimmm
Arefe akşamı kızım ateşlendi..3 gece başında ateş nöbeti tuttum..2. günü acil eczane arası mekik dokuduk.Boğazı fena olmuş.Sonrası iğnelerini sabah akşam düzenli vurdum..Dün okula başladı, akşam geldi anne boğazım çok kötü dedive son iki iğnesi kalmıştı..Akşam birini daha yaptım sabah çocuk hala kötü Aldım hemen tekrar dr a götürdüm.. Her antibiyotik herkesese aynı tesiri yapmaz çünkü.. Antibiyotiği değiştirdik. 2 gün de rapor aldık..
kızlar amirime çoook güldüm
tayin istiyecekmiş
giderken şartı gittiği yere beni de istiyor
az önce konuştu
la dedim amir sen seviyonmu beni sevmiyonmu bak doğruyu söyle
mahiyetinde benden başkasına güvenemezmiş
asiymişim ama dürüst ve güvenilirmişim
sakin olup içten pazarlıklı memura denk gelebileceğini hesap ediyor zaaar
canim ya benim misafir oldum olasi hic eksik olmaz sagolsunlar eksik olmasinlarda uc cocukla zorlanmiyo degilim canim ben iki sene oncesine kadar ev hanimiydim simdi tr de cok unlu bir marka ama avrupada iki senedir duyulan bir markanin temsilcisiyim diyeyim tanitim amacli ve is bilgisi amacli seminerlerimiz toplantilarimiz oluyor yani avrupayi yikiyoruz diyebilirim oyuzden biraz yogunum anliyacagin cocuklarda olunca bana epey zor oluyor ama severek yapiyorumm
geçmiş olsun çocuklara nazar mı değdi okuyup duruyorum dünden beri
benimkisi mecburiyet ama seviyorum sobayı canım çünkü sıcak huzur benim çocukluğum geçti sobada ılık sevmiyorum sıcacık olacakk şöööyle birde bende bilmiyordum soba yakmasını annem babam sağ olsunlar hiç yaktırmadı evimi ayırınca sobalı ev tutmak zorunda kalınca iş başa düştü öğrendim temizliği de sorun olmuyor sisteme bağladım işi iki kovam var birini yakıp birini hazır tutuyorum ertesi gün için külü eve büyük bir kova aldım ona boşaltıyorum hafta sonu da o kovayı çöpe boşaltıyorum sobanın üstünü çevresini sobayı ilk tutuşturduğum da siliveriyorum ohhh miss misss alışınca kolay oluyor
kaloriferli evler çook pahalı kızlar mümkün değil bu maaşla öyle evlerde yalnız yaşayabilmek illa birileri ile ortak olmak lazım ev kirası için ortak işe gelmek istemiyorum çatal kazık yere geçmez
yalnız yaşamak çoook güzel bir duygu
öğrt görevlisi arkadaşlarım evli olanlar özellikle dinlenmek için evine gelebilirmiyiz diyorlar kızlar niye yoruluyorsunuz ki diyorum çor çocuk iş ten sonra ev işleri yoruluyoruz inzivaya çekilmek istiyoruz diyorlar korkuyorum onlar öyle deyince içleri gidiyor benim yaşam şeklime bayılıyorlar ohhh huzur diyorlar
bende tabi buyrun gelin falan diyorum
korkma canım sobalı evden banyoya da kur bir soba oohhh
ben sobanın üzerindeki güğüm işimi görüyor
yani ev kalabalık olsa banyoya da kuracam banyo sobası ohh hamam hamam
valla öyle bi anlatıyosun ki
bende senin evine gelmek istedim bir an
seviyorum kız seni süüüpeeeerrrr
şiiiittttttt sus bakiyimmmkrakkeer sana 1 ay boyunca çapkınlık yapmak yasak ok canım yapmışsın yapacağın kadar yeter bu kadarı sana 1 ayyyy yassssaaakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?